رجوع شود به:دوست عزیز میشه بگید کلا ماهیانه چقدر براتون هزینه میشه و اینکه max دانلودش چند گیگه و شرکتش تو کدوم خیابونه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
رجوع شود به:دوست عزیز میشه بگید کلا ماهیانه چقدر براتون هزینه میشه و اینکه max دانلودش چند گیگه و شرکتش تو کدوم خیابونه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز قیمتهایی که زده شده واسه 2 سال پیشه ، تا حالا بالا یا پایین نشدن؟
خیر، این قیمت ها مدام به روز میشن! حتی بعضی از اونها باضافه همون یکی دو تومن هزینه مالیاتی هست!!! یعنی تا این حد دقیق!
اینجا ما هر ماه میریم شارژ میکنیم، در صورت تغییر، اعلام میکنیم، تا لیست آپدیت بشه
همانطور که کسری خان فرمودند لیست ابتدایی همیشه به روز میشه و سعی میشه اطلاعات آن به روز باشه
در مورد نرخ ها ، صرفا پارس وی گویا جدیدا قیمت برخی سرویس هاش رو افزایش داده
که در اسرع وقت با چک کردن موضوع با پارس وی و کسب اخبار از خود پارس آنلاین سریعا ویرایش خواهد شد
اگر هم موردی باشه که دوستان احساس میکنند اشتباهه ، یگن تا اصلاح کنم
سلام به همگی
آقا من یه سوالی دارم یه بزرگواری جواب ما رو بده
من قبلا با --- اون موقع که دایال اپ داشتم راحت به اینترنت وصل میشدم ولی الان که ADSl گرفتم وصل می شه ولی صفحهای رو باز نمی کنه اینترنت رو از پارس انلاین گرفتم
ممنون می شم یکی از دوستان بزرگواری کنه جواب من رو کامل بده
یا تشکر از شما
SatSat
دوست عزیز سلام و خوش آمدی
فرقی نداره که Dial-Up دارید یا ADSL ، تمام برنامه های ف-ی-ل-ترشکن و V-P-N در هر دو یکسان عمل میکنند
منهای FreeGate که کلا فعلا ایران رو دیگه ساپورت نمیکنه ، سایر برنامه ها مشکلی ندارند
اما استفاده از پر و کسی بحث دیگری داره مثلا برخی ISP ها یه پر و کسی هایی رو می بندند ولی یه ISP ها هنوز باز گذاشتند
ناگفته نمونه که بحث در مورد ف-ی-لترشکن در این سایت ممنوعه
واقعا که مزحک هست! همه پایین میارن، اینا...
اگه سرویس من رو بالا برده باشن که دیگه ازشون نمیگیرم! کلا adsl رو جمع میکنم...
نه کسری جان ، سرویس های 64 محدود ( 8 گیگ ) و 128 محدود ( 5گیگ ) ثابت مونده
تفاوت نرخ صرفا در سایر سرویس های 128 محدود رخ داده ( که البته گویا با نرخ های اعلام شده تهران متفاوته )
در ضمن تخفیفی که برای شارژ مجدد adsl از طریق آنلاین و کارت عابر بانک در نظر گرفته شده بود برداشته شده
( صرفا تا 15 آذر ماه چنین تخفیفی میدادند )
فقط یادتون باشه وقتی از طریق آنلاین شارژ کردید ، تا زمان اتمام قرار داد این شارژ فعال نمیشه
( حال چه 24 ساعت قبل واریز کرده باشید چه 1 ساعت قبل )
وقتی قرار داد قبلی تمام بشه برای اینکه شارژ جدید وارد بشه شما باید یک دقیقه مودم رو خاموش کنید
( البته اگه مودم خاموش بوده باشه که هیچ خود به خود شارژ میخوره )
Last edited by majid20; 17-01-2009 at 17:59.
سلام...
با adsl چرا بازم پوله تلفن میاد؟
دو ماه چقدر میشه این پوله تلفن؟یعنی منظورم اینه که چقدر تو فیش میندازن؟یکی میگه 3 تومان...یکی میگه 8 تومان...چجوریاست؟
میخوام 128 پارس وی رو بگیرم(5گیگ)
راستی چقدر طول میکشه (از موقع فرم پر کردن) تا بالاخره به اینترنت وصل بشم...بعضی میگن این پروسه 1 تا 3 هفته طول میکشه!!!!!!آخه چرا اینقد زیاد...آدم پیر میشه که...
راستی مودم پارس وی چیه؟
Last edited by ho0rezam; 19-01-2009 at 01:06.
- پول تلفن (آبنومان) دو ماه 6هزار رو سایر خدمات قبض میاد.
- من از اندیشه گرفتم 10 روز طول کشید.
- پارس وی 65 هزار تومان بود فکر کنک asus بود.
![]()
Last edited by sa2n; 19-01-2009 at 23:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)