دوست عزیز
من خودم این مدل لایتون رو تست زدم با 203 سامسونگ .سرعت و قدرت رید لایتون بهتره بود.
دوست عزیز
من خودم این مدل لایتون رو تست زدم با 203 سامسونگ .سرعت و قدرت رید لایتون بهتره بود.
درسته، سرعت خوندن رایترهای teac و pioneer خیلی کمه، ولی برای رایت کردن عالین. من خودم 2سال لایتون میفروختم چون اون اوایل خیلی خوب بودند ولی بعد از اینکه دیدم خیلی برگشتی داره و یک سره فکر و ذهنم مشغول گارانتی میشه دیگه لایتون نفروختم(شاید شما از قدیمیهاش دارین؟) الان اگر با نرم افزار تست کنید بافر لایتون 2 مگ واقعی نیست، حدودا بین 512 تا 1000 کیلوبایت(بسته به مدلش) هست ولی teac و pioneer 2 مگ واقعی هستند.
مفید بود.خیلی کمک کرد.
ممنون
salam doost aziiz man dvd rw lg ro peshnahad mikonam
LG 20Xبا گارانتی یک سال تعویض مادیان با قابلیت قفل گذاری بر روی دی وی دی قیمتش هم 34 تومان هست.
برای دی وی دی رایت نباید بیشتر از این هزینه کرد چون تو بازا پر از جنس چینی هست. با بقیه پولت هم یه دی وی دی رام بگیر.این پیشنهاد من بود.
کدوم یکی رو بگیرم:
PIONEER - DVR-112 SV
ASUS - DRW1814BL
ASUS DRW-2014L1T
(از نظر سرعت و Double Layer و Lightscribe و بیصدا بودن و طول عمر اون ...)
- آیا این مدل از PIONEER مثل ASUS از تکنولوژی Lightscribe پشتیبانی میکنه؟
- در مورد ASUS DRW-2014L1T چی؟ تو مجله عصر ارتباط تعریفش رو کرده بود اما تو یکی از فوروم ها یه نفر
باهاش مشکل داشت و میگفت که باید firmwareش آپدیت بشه ولی باز هم مشکل داره. نظر شما چیه؟
هرسه مدل بد نیستند ولی اون پایونیری که شما مدلشون را نوشتید زیاد جالب نیست وتقریبا با teac تو یه رده هست. بهتره pioneer dvr-115 fxb یا pioneer A12 FX بگیرید.
در ضمن پایونیر مدل لایت اسکریب نداره ( من که تا حالا ندیدم )
Last edited by ganje nahofte; 16-04-2008 at 23:23.
منم DVD رايتر پايونير مدلFX رو انتخاب كردم . هر جا پرسيدم گفتن تو پايونير ها از همه بهتر همين مدلشه. من گرفتم 44 البته با گارانتي. الان احتمالا 2 تومني ارزون شده باشه . بعد از عيد گرفتم.
پلكستور هم من قيمت دارم 65 تومن البته ساتا3-4تومن بالاتره.
والا همه كه خيلي تعريف اين مدل پايونيير رو ميكنن !!
اقا كسي تو تهران اين مدلو سراغ داره
lLH- 20a1h لايتون
سلام
برای DVD Drive ها SATA بودن چقدر مهمه ؟
یعنی سرعت read و write خیلی فرق میکنه نسبت به IDE ؟
مرسی
sata روي مادربردهاي با پورت sata كار ميكنه.
فكر نميكنم اصلا فرقي بينشون باشه.
مادربردهاي جديد هم كه همه فقط sata رو پشتيباني ميكنن.
سرعت read و write هم كه يه استاندارد هست براي مدتهاي مختلف و روي جعبه DVD مينويسه. هيچ فرقي نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)