اقا هرکه ویدیو از کنسرتهای مجید داره بذاره .... البته خواهشا![]()
اقا هرکه ویدیو از کنسرتهای مجید داره بذاره .... البته خواهشا![]()
اکنسرت های چند ماه پیش رو دارم ولی جدید نه . اگه خواستین بگین آپ کنم .![]()
دست و پنجه ت درد نکنه اگه اذیت نمیشی آپ کن![]()
رامین جان این کنسرت آخریه رو رفتی ؟!![]()
اجرای آهنگ بی وفا توسط مجید خراطها در کنسرت 4 ماه پیش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم 43 مگ
کیفیت : خوب mp4
------------------------------------------------------------
کیفیت 3gp
حجم 6 مگ
داداش من دیروز نبودم و دقیق در جریان نیستم که کنسرت برگزار شده یا نه . خبر میگیرم میگم .![]()
و این آخرین پست من در سال 88 توی این تاپیک به عشق مجید خراطها و تمام هوادارانش:
خدا شايد اين عشقي که من ميگمو تو نشناسي
نزديكترين کسم اونه خيلي دوسش دارم راستي! يادم نره بهت بگم عزيزترينه من اونه
خودم مهم نيست
![]()
اما اون
نذاري تنها بمونه
بميرم واسه هق هقش
گريه چقدر بهش مياد
وقتي که حرصش مي گيره
ميگه از من بدش مياد
اما وقتي آروم ميشه
ميبينه من بغضم گرفت
همين ديوونه بازيهاش ازاول چشممو گرفت
من رفتم مسافرت تا دو هفته ی دیگه ...
سال 89 رو پیشاپیش به همه ی طرفداران مجید خراطها تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت میکنم
Last edited by 3Dmajid; 13-03-2010 at 23:39.
من طرفدارش نیستم ووو حتی تا حالا صداش و هم نشنیدم ولی فک می کنم خیلی باید خوب بخونه ... یه سایتی چیزی بگید برم بدانلودم ....
F#m G F#m G F#mقرار تنهایی ما روز جدایی فردا بود خلاصه فردا واسه ما شروع کل دردا بودF#m G A Bmفردا قرار بود من و تو از همدیگه جدا بشیم فردا قرار بود همدم گریه ی بی صدا بشیمF#m G A Bmاز تو چه پنهون گل من ، من خیلی وقته بی تو ام دیروز و فردا نداره برام چه سخته بی تو امBm F#m G Aیادش به خیر قلب تو بود برای من سنگ صبور می خواستم عاشقت کنم هر جور شده حتی به زورBm F#m G A Bmحالا که نیستی لا اقل تسکین به قلب من بده اون که نخواست پیشم باشی حالا کجاست صبرم بدهF#m G A Bmچجوری باور بکنم رقیب من نازت کنه شبا کنارت بخوابه از خواب بیدارت کنهF#m G F#m G F#mیادته که زیر بارون تو دعا کردی بمیرم منم قول دادم که دیگه عکستو بغل نگیرمF#m G A Bmتو دعات گرفت و مُردم اما عاشقم هنوزم با همون یه قاب عکست می گذرونم شب و روزمF#m G A Bmلحظه های آخر تو میره از یادم به سختی بدرقت اومدم اما دست تکون ندادی رفتیF#m G A F#mیه دلخوشی دارم هنوز حالا که دارم میمیرم هر وقت که بارون بباره تو رو کنارم میبینمF#m G A Bmنگاه به چشم خیس من به عشق پاکم نکنید رفیق من رفته سفر چند روزی خاکم نکنیدشاید خوشش نیاد که من تو خاک و خونه پیرهنم مردم چرا اون نمیاد با گل سرخ به دیدنمتوقع داشتم میمیرم حداقل نگاه کنه حتی نیومد لحظه ای با جسم من وداع کنه
لینک دانلود آلبوم کنسل
این داداشمون اکورد اهنگ مجید رو گذاشته !
راستی دوستان کار خوبی هست ها !
آکورد آهنگ های مجید رو بذاریم تا بفیه هم بتونن استفاده کنند !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)