سلام
تو مرحله black sun گیر کردم اون 6 تا ستون میچرخه چی کار کنم
سلام
Last edited by 100ra; 20-10-2009 at 21:58.
این که نشد بازی ! یه تیکش رو هم خودت برو !
با کلید PRINT SCREEN عکس بگیر بعد بیا بیرون تو PAINT ذخیرش کن و بعد هم UP کن و بزار اینجا !
شما باید با زدن دکمه 1 یا 2 ستونهارو با رنگ دیگه ای ببینی ..قرمز میشنسلام
اونوقت بزن نابودشون کن.
میزنم ولی رنگشون عوض نمیشه
لطفن بیشتر راهنمایی کنین در مورد عکس گرفتن من زیاد وارد نسیتم ممنون میشم از لطفتون
اگه ممکنه یک عکس بزار بگم چی کار کنی یا اگه نتونستی اینم سیو برو اونجارو ردش کن..میزنم ولی رنگشون عوض نمیشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفقا من این بازی رو نصب کردم بعد از نصب هم وارد میشم و شروع میکنم به بازی کردن بعد از این که کامپیوتر رو خاموش میکنم وفرداش دوباره میخوام بازی کنم پیغام خطای Run Time میده و وارد بازی نمیشه اگه ممکنه بنده رو راهنمایی کنید
شما ویندوزتو عوض بکنی درست میشه...چون برای یکی از دوستام هم همین مشکل بودش.رفقا من این بازی رو نصب کردم بعد از نصب هم وارد میشم و شروع میکنم به بازی کردن بعد از این که کامپیوتر رو خاموش میکنم وفرداش دوباره میخوام بازی کنم پیغام خطای Run Time میده و وارد بازی نمیشه اگه ممکنه بنده رو راهنمایی کنید
ولی یادت باشه اخرین اپدیت کارت گرافیکت رو نصب کنی.
سلام به ستون ها کاری نداشته باش باید کلید 2 رو بزنی و بعد شروع کنی به تیر اندازی به اون مرده که پشت حفاظ هست این کار رو انقدر تکرار کن تا ستون ها نابود بشه بعد میری جلو و یکی از اون کریستال ها رو میزنی به مرده هر وقت هم که انرژیت تموم شد کنار ستون ها که داره میچرخه راه برو انرژیت پر میشه
من یکمی از اینجا جلوترم ولی گیر کردم .
یه جا هست که همین مرده لبه ایستاده بعد با تیر میزنی بهش میوفته پایین میمیره .
اینجا تو Objective ها میگه باید Black Sun رو نابود کنی .
ولی دیگه هیچ راهی نیست که بخوام برم بالا .
فقط اون لبه ی پرتگاه یه نور آبی هست که رو به بالا میره .
وقتی هم میرم اونجا سر میخوره و میوفته پایین !!!
اون جا که بهش تیر میزنی میوفته اما نمیمیره و بعدا دوباره میاد بعد که افتاد باید بری همون جایی که اون وایساده بود و یه چیزی مثل هوا داره میره بالا با اون میری بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)