Call Of Duty 5 رو تا آخرش رفتم ، اصلا حال نکردم ، به شرکت زنگ زدم گفتم نمیخواد منتشرش کنید ، ارزش نداره
Call Of Duty 5 رو تا آخرش رفتم ، اصلا حال نکردم ، به شرکت زنگ زدم گفتم نمیخواد منتشرش کنید ، ارزش نداره
طبق خبر های که از cnn پخش شد EA اعلام کرد re5 رو زود تر از وقت مغرر برای PC منتشر میشه هم چنین capcom اعلام کرد sims 3/5 و gitar wArs با شرکت کارکتر های gears of war وارد بازار میشود 30 بهمن
یوبی سافت قراراه که یه استودیو توی استان مازندران بزنه! کلنگشم زدن!
توی مازندران اگه بخواد بزنه باید یه 30 40 سالی بگذره تا بودجه درست حسابی برسه اونم..........
مثلا همین بلیزارد که اومد توی مازندران تغریبا 15 سال طول کشید تا کارشون شروع بشه اولین بازیش هم world only mazandaran بود که به تعویق افتاد و تا سال 2012 بودجه نمیرسه
میگم بهتر نیست به جای اسپم بازی و شایعه های من دراوردی برید شایعه هایی که ممکنه به حقیقت بپیونده رو پیدا کنید و بگید ؟؟؟ بخدا من یکی که سرما خوردم .
باشه.
Killzone 2 قراره در تاریخ 3 آپریل امسال برای PC و Xbox360 پورت بشه.
بازیه GOW 2 تا 45 روز دیگه برای PC پورت خواهد شد.
امروز کپ کام اعلام کرد که ما شما رو می خواستیم سوپرایز کنیم این سورپرایز اینست که نسخه ی PC بازی 2 هفته بعد از عرضه ی بازی برای کنسول برای PC هم میاید.
پچ جدید GTA IV برای PC عرضه خواهد شد.
طی این پچ تمامیه مشکلات نصب بازی برطرف میشود و RGSC به مولتی پلیر درون بازی تبدیل میشود.
عجب شايعه اي !!!بازیه gow 2 تا 45 روز دیگه برای pc پورت خواهد شد.
خيلي شايعس اين يكي !!!
فیفا 2010 هم عرضه شد.هم چنین قراره بازی resident evil 10.9 آخرین نسخه این بازی باشه که فقط برا پی سی میاد و ps3 و x360 دارا رو ضایع میکنه
سلام
آقا خر دارید که Resident Evil 6 قراره برای پی سی بیاد!
و اینکارو یکی از شرکت های ایرانی برای کم کردن روی خارجی های کرده گرافیک بازی هم DrectX 8.1 هست! 1 سی دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)