یکی از دوستان لطف قیمت بروز محصولات 40 اینچ سامسونگ رو بگذاره
ممنون میشم
یکی از دوستان لطف قیمت بروز محصولات 40 اینچ سامسونگ رو بگذاره
ممنون میشم
سام من s310 خریدم......از راهنمایی های همه ممنون
سلام . آقا یک چیز عجیب . من همین امروز ظهر تو فروشگاه سونی سنتر رشت ( چهارراه میکائیل ) Sony 40d300 رو زده بود 2.000.000 تومان همین 2 روز پیش خورده بود 2.150.000 !!!![]()
چطوریه ؟ مگه قیمتها رو آوردن پایین ؟ البته مغازه بسته بود و از پشت ویترین دیدم .
دوستان یک راهنمایی لطفاً :
این نویز که میگن باعث سوختن پیکسلها میشه حقیقت داره ؟ چون من هیچ جا یک مدرک علمی و محکمی در این رابطه پیدا نکردم و بیشتر نقل قول بوده .
یعنی مثلا بعضی وقتها تو ماهواره که هوا خراب میشه نویز می افته ، اینم باعث سوختن پیکسل میشه ؟
کمک
کمک
کمک
ownam جان مبارک باشه چند خریدی ؟
از کیفیتش راضی هستی ؟
امیدوارم همیشه از تصاویرش لذت ببری
reza جان این مسئله طبیعیه ، چند هفته ای براویا توی رشت کمیاب شده بود و به همین دلیل بعضی از فروشگاهها مقداری قیمت رو بالا بردند و از یکشنبه گذشته به تعداد زیاد تمام مدل ها وارد بازار شد و رقابت فروش بین فروشگاهها قیمتها رو تعدیل کرد
سلام دوستان یه کمک هم میشه به ما بکنید؟
میخوام یه تلویزیون 43 اینج بگیرم خوب باشه قیمتش هم خوب باشه کمرشکن نباشه.
در کل با ششصد یا هفتصد تومان چی میشه خرید خوب باشه؟
سعی کنید 600هزار باشه قیمتش ولی توپ باشه.
داداش 42 میخوای بگیری با 600 تومن؟
با این بودجه که تازه 200 تومن باید بزاری روش میتونی یه 32 این ایکس ویژن بگیری
برای 42 اینچ حداقل 2میلیون باید بزاری کنار!
سلام-فرق 750 با 850 دقیقا چیه؟بجز بیسیم و خروجی صداا؟یعنی ارزش 90000 تومان رو داره؟راستی اگه چادتا فیلم رو دیتا بزنیم میخونه؟(dvd)لطفا هرکی هرچی میدونه بگههه
دارم جمع بندی میکنم تا 10 روز دیگه بگیرم
نظری ندارین؟dvz850+lcd 40d300
دوستان یک راهنمایی لطفاً :
این نویز که میگن باعث سوختن پیکسلها میشه حقیقت داره ؟ چون من هیچ جا یک مدرک علمی و محکمی در این رابطه پیدا نکردم و بیشتر نقل قول بوده .
یعنی مثلا بعضی وقتها تو ماهواره که هوا خراب میشه نویز می افته ، اینم باعث سوختن پیکسل میشه ؟
در ضمن منم این سئوال رو دارم : فرق 750 با 850 دقیقا چیه؟بجز بیسیم و خروجی صداا؟ اگه چندتا فیلم Dvix رو دیتا بزنیم میخونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)