تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 60 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 597

نام تاپيک: سونی اریکسون : بشتابید...PDF کامل آموزش هـک با SETOOL2Lite داغ داغ

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این یه usb flash اینو نصب کنید یعنی شما هر وقت ستول رو باز میکنید این اتفاق می افته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی ممنون ومتشکر که این چند روز به سوالت پیاپی من جواب دادید
    بالخره با این نرم افزار که گذاشتید درست شد حالا من یک عکس می گذارم شما یک توضیح در مورد اطلاعات نوشته شد لطف کنید بگید-----در سوالتان باید بگم دقیقا هر وقت که می خواهم نرم افزار را اجرا کنم باید دوباره نصب کنم بدون استثنا------ممنون

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام .
    دوستان من نمی تونم منو بریزم ، یعنی نمی دونم چرا ، همه کارهایی که می گید کردم ، اما آخرش هیچی که هیچی .
    دیروز سایت topse رو ریختم پایین ، فقط این که تو یه فایل مثلا هم منو هم تم ، مسیر رو هم درست می کنم ، اما نمی دونم که باید منو و تم و ... رو جدا کنم یا نه ؟ اصلا از کجا باید این ها رو از هم تشخیص بدم ؟
    و در آخر هم این که فرق rar کردن با zip کردن چیه ؟ اصلا مگه این تو 2 تا یکی نیستند ؟
    خلاصه این که اگه یکی از اول این که یه فایل رو که شامل همه چی هست ، منو ، تم و .... که از topse گرفته ام ، تا ریختن تو گوشی به صورت مبسوط توضیح بده ، ممنون می شم .
    مرسی

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    یک جایی برای من مبتدی هم باز کنید .
    میخوام یک چیز هایی یاد بگیرم.
    اون آموزش صفحه ی اول لینکش مشکل داره اگه کسی میشه آخرین ورژن آموزش رو آپلود کنه .

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

12

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم pdf

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

11 -----------------------:::::::::::::::::::::::-----------------------------

خیلی ممنون ومتشکر که این چند روز به سوالت پیاپی من جواب دادید
    بالخره با این نرم افزار که گذاشتید درست شد حالا من یک عکس می گذارم شما یک توضیح در مورد اطلاعات نوشته شد لطف کنید بگید-----در سوالتان باید بگم دقیقا هر وقت که می خواهم نرم افزار را اجرا کنم باید دوباره نصب کنم بدون استثنا------ممنون
    cid 52 هست یعنی میتونید روش پچنصب کنید
    گوسی شما رد هست که میتونیدفلاشکنید مینتونم خوبه ولی فرم ویرتون یهخورده قدیمی هست
    بازم سوال داشتید در خدمتم شما یک بار کافه اون درایور رو نصب کنید
    Last edited by adrenalin; 15-04-2008 at 14:27.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

11

سلام .
    دوستان من نمی تونم منو بریزم ، یعنی نمی دونم چرا ، همه کارهایی که می گید کردم ، اما آخرش هیچی که هیچی .
    دیروز سایت topse رو ریختم پایین ، فقط این که تو یه فایل مثلا هم منو هم تم ، مسیر رو هم درست می کنم ، اما نمی دونم که باید منو و تم و ... رو جدا کنم یا نه ؟ اصلا از کجا باید این ها رو از هم تشخیص بدم ؟
    و در آخر هم این که فرق rar کردن با zip کردن چیه ؟ اصلا مگه این تو 2 تا یکی نیستند ؟
    خلاصه این که اگه یکی از اول این که یه فایل رو که شامل همه چی هست ، منو ، تم و .... که از topse گرفته ام ، تا ریختن تو گوشی به صورت مبسوط توضیح بده ، ممنون می شم .
    مرسی
    مگه تو این مسیر نریختید tpa\preset\system\menu

ودر اخر هم باید رو یپوشه tpa کلیک راست کرده وسند تو زیپ رو بزنید

شما فکر منوی فلاش دانلود کردید فلاش منو چون گوشیمن ساپورت نیمیکنه بلد نیستم وشما اگه منوی معمولی بریزید منو ایکون دان کنید
    بقیه اینا رو که گفتید داش توحید توضیح داده

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مگه تو این مسیر نریختید tpa\preset\system\menu

ودر اخر هم باید رو یپوشه tpa کلیک راست کرده وسند تو زیپ رو بزنید

شما فکر منوی فلاش دانلود کردید فلاش منو چون گوشیمن ساپورت نیمیکنه بلد نیستم وشما اگه منوی معمولی بریزید منو ایکون دان کنید
    بقیه اینا رو که گفتید داش توحید توضیح داده
    نه ، من مشکلم با فلش هست ، البته هنوز منو معمولی رو تست نکردم ، اما فکر نکنم با اونم مشکل داشته باشم ، جون قبلا با فار ست می کردم ، اما فلش ...
    کسی می تونه منو راهنمایی کنه و بگه مشکل کار من چیه ؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

شاید اقا بهراد بهتون بتونه کمک کنه تا اونجای که من میدنم w810 دازند اون منوی فلاش میخره ازاون یه سوال کنید

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام آخوند جان
    برای اینکه منوی فلشی که ریختید باید روی صفحه و جای منو رو بگیره باید تمی که اون منو باهاش ست شده رو روی گوشی اجرا کنید
    یعنی هر منوی فلش با تم مخصوص خودش اجرا میشه
    مثلآ شما تم city beat رو اجرا کنی منوی شما یه منو میشه و وقتی منوی های بعدی رو روی گوشی اجرا کنید منو های دیگه میاد رو کار . اگرم تمی منوی فلش باهاش نباشه تم اصلی سونی که توی این مسیر هست میاد بالا : tpa\preset\system\menu
    حالا شما منوی فلشی که میگیری احتمال 99% همراش یه تم هست اون رو باید بریزی توی گوشی (حالا یا خود گوشی یا مموری کارت)
    بعدش منوی فلشت رو هم باید توی این مسیر بریزی : tpa\preset\system\desktop\flash
    بعد که منو رو ریختی و تم رو هم ریختی با ست کردن تم روی گوشی منوت هم بالا میاد
    اگرم منویی که گرفتی تم نداره میتونی با نرم افزاری که آقای K A R I M I نوشتن و تو امضاشون هم هست منوت رو با هر تمی که میخوای ست کنی !!!
    بازم شکلی داشتی بگو !!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

علیک سلام آقا بهراد .
    مرسی از توجهت (البته من تو پی سی کسی رو ندیده ام که بی توجه باشه ، همه برای هم احترام قایل هستند و وقت می ذارند ، باز هم مرسی )
    آقا بهراد ، دستور شما رو هم انجام دادم ، بعضی هاش تم هم داشت ، اگه اشتباه متوجه نشده باشم ، اول تم رو ست کردم ، بعد منوی مربوطه رو ریختم ، اما فرقی نکرد ، نمی دونم مشکل از کجاست ، شما یه محبت می کنید که یه منو فلش رو تو مسیرش و زیپ شده ، همراه با تم اش بذارید ، اگه شد ، معلوم میشه ایراد از من ، یا منو هاست .
    مرسی
    راستی ، این همه منویی که من ریختم ، کجا رفته ؟ حجمی رو اشغال نمی کنه ؟ چجوریاس ؟ (می بینید که هنوز تو این زمنیه لنگ می زنم ، فکر کنم سوتی از من بوده ، با این وضع فهمیدنم )
    Last edited by akhoond; 15-04-2008 at 16:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •