تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 47 از 1174 اولاول ... 3743444546474849505157971475471047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

سه شنبه 20/9/86 رئال مادرید - لاتزیو 23:10 مستقیم
    اگه میشه بازی ها رو که نشون می ده همیشه بگید چون من دیشب اصلا حواسم نبود ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض هر انچه از بازی رئال و لاتزیو میخواهید

یک سری عکس از بازی رئال لاتزیو تا دیگه کلا این صفحه با والپیپر های وحید جان و عکسهای من بشه البوم عکس.

تقدیم به همه رئالی های عزیز و عزیزتر از جان به شرطها و شروطها که نظر یادشون نره!!!

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

ایول زدی تو خال ...
    درود بر رئال
    درود بر روبینیو
    درود بر کاسیاس

خدایی گوتی رو فرم باشه پاس هاش حرف نداره

روبن هم شوت باحالی زد که خیلی بهم فاز داد خودش هم معلوم بود کیف کرده

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

اینم Dj Baptista

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برایدیدن عکس در اندازه واقعی روی آن بکیلیکید !

بازی بعدی :
    یکشنبه 16/12/07
    مقابل Osasuna
    در لیگ اسپانیا
    در ورزشگاه Santiago Bernabeu
    ساعت 21:00 GMT

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Mahamadou Diarra

کد:
    Christoph Metzelder

کد:
    rooooooooooooooberto carlos

کد:

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فرناندو تورس به سایت تخصصی رئال ماردید گفت: آرزو دارم در مرحله خذفی به تیم رئال بخوریم.
    .
    لیورپول در مرحله حذفی به یکی از تیم های: رئال، بارسا، میلان و یا اینتر بر خواهد خودر
    .
    تورس در ادامه گفت: در کل می خوام با یک تیم اسپانیایی روبرو شیم و چه بهتر که درمقابل شوستر باشه، البته میلان هم خوبه تا با شکست دادنشون انتقام شکست فینال فصل پیش رو بگیریم.
    .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به همگي
    به نظر شماها كدام يك از مربيان رئال بهتر بوده چه از نظر نتيجه چه از نظر كيفيت بازي

داره خودمونی میشه Kahkeshani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دروازبان ملي پوش تيم فوتبال رئال مادريد بر اثر برخورد سنگ بر سرش در بازي مقابل اتلتيك بيلبائو به شدت مصدوم شد.

به نقل از آس اسپانيا، ايكر كاسياس پس از مصدوميت از ناحيه سر در ديدار شب گذشته براي مداوا به بيمارستان مركزي پايتخت منتقل شد.
    وي در مصاحبه كوتاه خود با آس اسپانيا گفت: شكستن سر من به اين 3 امتياز شيرين مي ارزيد و اطمينان دارم كه اين حركات زشت از سوي هواداران رسمي و فوتبال شناس باسك صورت نگرفته است.
    رئال با پيروزي يك بر صفر مقابل بيلبائو به صدرنشيني خود در جدول لاليگا ادامه داد.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

روبن باز مصدوم شد!
    .
    آرین روبن دوچاره کشیدگی ماهیچه در پای چپ شد و معلوم نیست به بازی رئال در مقابل اوساسونا برسه!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

در آستانه ال دربي كلاسيكو

رائول: مسي مرا به ياد جواني‌ام مي اندازد
    به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس، كاپيتان رئال مادريد اظهار داشت: در يك ميهماني شام كنار مسي بودم و خيلي با هم صحبت كرديم. او كوهي از انگيزه است و جواني بسيار خوش اخلاق نشان مي دهد.
    رائول افزود: مسي مرا به ياد جواني ام مي اندازد. به عقيده من، باتوجه سن كمش، به درد دربي نمي خورد. دربي يك بازي تمام احساسي است و بازيكنان جوان در آن يا كارت قرمز مي گيرند و اخراج مي شوند.
    شوستر : ما بايد بر روی خودمان متمرکز شویم
    وضعیت روبن چگونه است؟

او در این هفته دچار مشکلاتی شد اما امروز همراه با بقیه بازیکنان تمرین کرد و نسبت به گذشته بهتر شده است.

ایا شما نگران این نیستید که نمی توانید روی برگشت وی حساب باز کنید؟

نه چیزی که است او دارای انگیزه همراه با تشویش است و این مشکل ما با روبن است. او می خواهد که بازی کند و ثابت کند که اماده است اما تشویش و نگرانی مانع او می شود و این موضوع حادی نیست اما کنترلش خواهیم کرد.

اگر شما فردا برنده شوید با هفت امتیاز اختلاف می توانید مقابل بارسلونا قرار بگیرید ...

بازی فردا نیز یک بازی لیگ است و ما باید برنده شویم. اوساسونا در فرم خوبی قرار دارد و ما حریف سختی را پیش رو داریم. ما باید روی بازی خودمان تمرکز کنیم تا بتوانیم صاحب ۳ امتیاز شویم. و بعد از ان باید به بازی در جام حذفی فکر کنیم .

فکر می کنید در حال حاضر تیم انگیزه و تمرکز بیشتری دارد؟

بازیکنان به ان روشی که مدتهاست کار کرده اند رسیده اند. خوب کار کردن چیزی که در تمرینات انجام می دهیم. تیم خوشحال اسن و این همه چیز را اسانتر می کند. ما می دانیم که بازی فردا بسیار مهم است و ما باید برنده شویم بازیکنان نیز به پیروزی فکر می کنند.

ایا به بازیکنانتان توصیه می کنید که بازی امشب والنسیا - بارسلونا را نگاه کنند؟

من به انها نمی گویم که چه کار کنند چون انها ازادند هر کاری که دوست دارند انجام دهند. ان چیزی که اهمیت دارد بازی فردای ما مقابل اوساسونا است نه بازی والنسیا - بارسلونا. اگر ما با یک گل برنده شویم خوب است اما بهتر است که با اختلاف بیشتری برنده شویم.

مردم در مورد اینکه شما گوتی را نیمکت نشین کرده اید صحبت می کنند خودتان چه نظری دارید؟

ما کسی را تنبیه نمی کنیم گوتی نیز مانند بقیه بازیکنان مهره ای ارزشمند است.

و این یعنی اینکه او فردا در ترکیب اصلی قرار دارد ؟

او در میان لیست بازیکنان دعوت شده است و ما نیز تیم را با بازیکنانی وارد زمین می کنیم که در بهترین فرم قرار دارند.
    ************************************************** ***************************
    اسامی بازيکنان دعوت شده به بازی فردا
    سامی بازیکنان دعوت شده به بازی فردا شب مقابل اوساسونا اعلام شد.

دروازه بانان : کاسیاس - دودک

مدافعین : راموس - کاناوارو - په په - درنت - مارسلو - هاینزه

هافبکها : گوتی - گاگو - دیارا - باپتیستا - اشنایدر - روبینیو

مهاجمین : رائول - نیستلروی - ساویولا - هیگوئین
    ************************************************** *****************************
    خشم هواداران رئال موجب تخريب اتومبيل شوستر شد
    اظهارات اخير مربي آلماني رئال مادريد در يك شبكه آلماني در مورد دل مشغولي‌هايش در اسپانيا، خشم هواداران را در پي داشته است.

به نقل از آس اسپانيا، برند شوستر در پاسخ به پرسش مجري شبكه اي خصوصي در آلمان در مورد كارهاي روزمره خود در اسپانيا، اظهار داشت: روزهاي من تكراري نيستند؛ اما معمولا پيانو تمرين مي كنم. گاهي به وسيله كتابي كه تهيه كرده ام، به پرورش گل و گياه مي پردازم. اين دو، قسمت اعظم يك روزم را در اسپانيا فرا مي‌گيرند.
    وي در مورد رئال مادريد به طرز كنايه آميزي گفت: نزديك بود فراموش كنم؛ بله، رئال مادريد هم گاهي وقت مرا مي گيرد. كمي هم به آن فكر مي كنم.
    شوستر در مصاحبه كوتاه خود با آس اسپانيا، براي دفاع از خود تاكيد كرده كه سؤال مجري آن برنامه ابتدايي و مسخره بوده و او براي دست انداختن، به اين صورت جواب داده است.
    براي هواداران رئال مادريد، اظهارات چاپ شده در روزنامه صبح فردا دير بود و باعث شد در آستانه ال دربي كلاسيكو، اتومبيل شوستر به شدت تخريب شود.
    ************************************************** *******************************
    كالدرون: رئال قهرمان نيم فصل لاليگا مي‌شود
    رئيس باشگاه رئال مادريد گفت: قهرمان نيم فصل اول لاليگا مي‌شويم.

به نقل از آس اسپانيا، رامون كالدرون اظهار داشت: اوساسونا حريف بزرگي است و بايد اين تيم را شكست بدهيم.
    رئيس باشگاه رئال مادريد افزود: بارسلونا حريف هفته هفدهم رئال مادريد است. فعلا در هفته شانزدهم قرار داريم و بايد فقط و فقط به اوساسونا بينديشيم.
    مدير 5 هتل بزرگ در پايتخت اسپانيا عنوان كرد: قهرمان نيم فصل اول مي شويم. همين اتفاق در نيم فصل دوم نيز رخ خواهد داد.
    رامون كالدرون براي ادامه رياست خود در رئال مادريد نياز به تكرار قهرماني در لاليگا دارد.

************************************************** *********************************
    مارسلو : سخت کار کردم تا بازيکن اصلی شدم
    دوست دارید در مرحله بعدی لیگ قهرمانان با چه تیمی بازی کنید؟

فرقی نمی کند ما بازی خوب خود را انجام می دهیم فرقی نمی کند ایتالیایی باشد یا انگلیسی.

شما امسال مکررا بازی می کنید دلیلش چیست؟

من سخت کار می کردم تا بازیکن اصلی شوم و می دانستم روز من نیز خواهد رسید. همه ما کار می کنیم و این دلیل خوب کار کردن ماست.

شما گفتید برایتان فرقی نمی کند اما امکان دارد با یکی از دو تیم قوی بیافتید ...

لیگ قهرمانان بهترین جام در جهان است و همه بازیها سخت است. ما با هر تیمی بازی کنیم خوب کار خواهیم کرد.

به نظر می رسد شور و هیجان بازی برابر بارسلونا شروع شده است ...

من زمانی که در برزیل بودم همیشه این بازی را نگاه می کردم و جوی عالی دارد نمی توانم چیز دیگری بگویم و فقط می خواهم بازی کنم.

و رونالدینهو ...

من همیشه به او فکر می کنم . او بازیکنی عالی است و در حال حاضر دوران سختی را در حال سپری کردن است.

فکر می کنید بیرون کردن گوتی از ترکیب اصلی یک تنبیه از جانب مربی است ؟

نه . مربی می داند که او چی کار کرده است و احتیاجی به تنبیه نیست.

************************************************** *****************************
    کاسياس : مقام پا در برنابئو بسيار ویژه است
    کاسیاس که به یکی از سمبلهای باشگاه تبدیل شده است در مورد ۶۰ ساله شدن برنابئو گفت:

مقام پا در برنابئو مقامی ویژه است. بازی کردن در اینجا یکی از ارزوهای دوران کودکی من بود. بازی کردن در تیمی که پر از بازیکنان بزرگ است و حالا این ازرو رنگ واقعیت گرفته است و من هر هفته در این تیم بازی می کنم.

بهترین خاطرات من مربوط به دوران کودکی است زمانی که جام اروپایی نایک را بردیم و ما از انجا ظهور کردیم واقعا رویایی بود همان موقع بود که من گفتم روزی به این ورزشگاه برخواهم گشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •