تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 2376 اولاول ... 3743444546474849505157971475471047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

امیدوارو خبر هارو کسی نزده .

تغييرات‌ جواب‌ نداد اضطراب‌ «نبردن» استقلال‌ را برد!وقتى‌ پرسپوليس‌ تيم‌هايى‌ مثل‌ ابومسلم‌ و پيکان‌ را شکست‌ مى‌داد منتقدان‌ اين‌ تيم‌ مى‌گفتند قطبى‌ چون‌ با ته‌ جدولى‌ها بازى‌ مى‌کند راحت‌ به‌ پيروزى‌ مى‌رسد! اين‌ استدلال‌ در زمان‌ خودش‌ طرفدارانى‌ داشت‌ اما حالا ديگر همه‌ مى‌دانند فرق‌ زيادى‌ بين‌ تيم‌هاى‌ بالا و پايين‌ جدول‌ وجود ندارد و اگر استقلال‌ و پرسپوليس‌ خوب‌ بازى‌ نکنند به‌ نتيجه‌ دلخواه‌ نمى‌رسند. پيکان‌ با تغييرات‌ هفته‌هاى‌ اخير، تيمى‌ معمولى‌ به‌ حساب‌ مى‌آمد و ما انتظار داشتيم‌ استقلال‌ روز راحتى‌ را پشت‌سر بگذارد اما شاگردان‌ حجازى‌ مقابل‌ همين‌ پيکان‌ پيروزى‌ را با شکست‌ عوض‌ کردند تا معلوم‌ شود هرگز نبايد آنها را از پيش‌ برنده‌ دانست.
    3 گل‌ با دفاع‌ چهار نفره‌
    باز هم‌ دفاع‌ چهارنفره، باز هم‌ گل‌ خورده، باز هم‌ شکست! بعد از بازى‌ با پرسپوليس‌ که‌ کاملاً‌ خنثى‌ و بدون‌ هيجان‌ بود کادرفنى‌ استقلال‌ تصميم‌ گرفت‌ در بقيه‌ مسابقات‌ نيز با چهار دفاع‌ به‌ ميدان‌ برود، غافل‌ از اينکه‌ خصوصيات‌ مدافعان‌ فعلى‌ اين‌ تيم‌ به‌ درد سيستم‌ چهار دفاعه‌ نمى‌خورد و بازى‌ با اين‌ روش‌ خيلى‌ زود نتايج‌ غيرقابل‌ جبران‌ به‌ بار مى‌آورد. روش‌ موردنظر مربيان‌ استقلال‌ 2 ايراد عمده‌ داشت: -1 قربانى‌ و اميرحسين‌ صادقى‌ قابليت‌هاى‌ لازم‌ براى‌ بازى‌ در پست‌ دفاع‌ ميانى‌ را ندارند و مثل‌ همين‌ بازى‌ مرتکب‌ اشتباهات‌ فاحشى‌ مى‌شوند، -2 نفراتى‌ مثل‌ نوازى‌ و منيعى‌ (غير از اين‌ بازي) در خط‌ دفاعى‌ حبس‌ مى‌شوند. اين‌ دو نفر که‌ اصلاً‌ مدافع‌ نيستند به‌ خاطر دفاع‌ چهار نفره‌ هم‌ از حضور در برنامه‌هاى‌ تهاجمى‌ محروم‌ مى‌شوند، هم‌ دفاع‌ را آسيب‌پذيرتر مى‌سازند.
    واقعاً‌ ارزشش‌ را دارد؟
    تغييرات‌ جواب‌ نداد
    تغييراتى‌ که‌ استقلالى‌ها براى‌ اين‌ مسابقه‌ انجام‌ دادند به‌ اندازه‌ کافى‌ مفيد نبود. اميرآبادى‌ تلاش‌ زيادى‌ کرد و به‌ خوبى‌ در حملات‌ شرکت‌ داشت‌ اما آن‌ چند بارى‌ که‌ دريبل‌ خورد و به‌ مهاجمان‌ حريف‌ اجازه‌ نفوذ به‌ درون‌ محوطه‌ جريمه‌ را داد باعث‌ مى‌شود نتوانيم‌ برايش‌ نمره‌ خوب‌ در نظر بگيريم. اميرآبادى‌ از منيعى‌ ضعيف‌تر نبود اما زياد هم‌ بهتر از ميثم‌ به‌ نظر نرسيد. (به‌خصوص‌ در کارهاى‌ دفاعي). در مورد نامدارى‌ هم‌ 3 گلى‌ که‌ پذيرفت‌ گوياى‌ همه‌ چيز بود. اشکان‌ در استانداردهاى‌ تيم‌ بزرگى‌ مثل‌ استقلال‌ به‌ نظر نمى‌رسيد و جذبش‌ از همان‌ ابتدا اشتباهى‌ بزرگ‌ بود ضمن‌ اينکه‌ ما نمى‌دانيم‌ چرا وحيد طالب‌لو به‌ روى‌ سکوها تبعيد شد.
    او مثل‌ هر دروازه‌بان‌ ديگرى‌ مى‌تواند در مقاطعى‌ کم‌انگيزه‌ باشد و گل‌ وحشتناک‌ بخورد. اينجور مواقع‌ معمولاً‌ بازيکن‌ کم‌انگيزه‌ را روى‌ نيمکت‌ مى‌نشانند. مى‌دانيد چرا؟ چون‌ سکونشين‌ شدن‌ دروازه‌بانى‌ که‌ داعيه‌ پيراهن‌ ملى‌ دارد ممکن‌ است‌ تيم‌ را به‌ حاشيه‌ ببرد، طالب‌لو دير يا زود به‌ ترکيب‌ اصلى‌ برمى‌گردد البته‌ با اين‌ تفاوت‌ که‌ حالا از مربيان‌ تيمش‌ دلخور است!
    تعويض‌هاى‌ عجيب‌
    جبارى‌ داشت‌ يکى‌ از بازيهاى‌ خوبش‌ را براى‌ استقلال‌ انجام‌ مى‌داد. او حتى‌ يکى‌ از آن‌ پاس‌هاى‌ معروف‌ خود را براى‌ برهانى‌ فرستاد تا گل‌ دوم‌ استقلال‌ شکل‌ بگيرد اما حتى‌ اين‌ کار، حجازى‌ را از تعويض‌ او منصرف‌ نکرد. منصوريان‌ که‌ جاى‌ جبارى‌ را در ترکيب‌ قرار گرفت‌ نتوانست‌ تغييرى‌ در وضعيت‌ بازى‌ به‌وجود بياورد و بدتر از او اصغر نادعلى‌ بود که‌ نفهميديم‌ چرا در مسابقه‌اى‌ با اين‌ درجه‌ حساسيت‌ به‌ ميدان‌ رفت‌ و قرار بود چه‌ کارى‌ انجام‌ دهد؟ وقتى‌ بازى‌ 2-2 است‌ و استقلال‌ به‌ پيروزى‌ احتياج‌ دارد بايد يک‌ بازيکن‌ آماده‌ و ميدان‌ ديده‌ به‌ ميدان‌ برود نه‌ يک‌ جوان‌ که‌ از چمن‌ ورزشگاه‌ آزادى‌ هم‌ خجالت‌ مى‌کشد!
    البته‌ با اين‌ تعريف‌ به‌ ميدان‌ فرستادن‌ منيعى‌ تصميم‌ درستى‌ بود.
    ترس‌ از نبردن‌ = شکست‌
    شايد حرف
    خبر ورزشی

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

حجازي: مربى‌ بازنده‌ حرفى‌ براى‌ گفتن‌ ندارد از مردم‌ عذرخواهى‌ و تشکر مى‌کنم‌

حجازي: مربى‌ بازنده‌ حرفى‌ براى‌ گفتن‌ ندارد از مردم‌ عذرخواهى‌ و تشکر مى‌کنم‌
    با چهره‌اى‌ برآشفته‌ در سالن‌ برگزارى‌ کنفرانس‌ مطبوعاتى‌ پس‌ از بازى‌ مقابل‌ پيکان‌ در استاديوم‌ آزادى‌ حاضر شد تا محترمانه‌ پاسخگوى‌ سئوالات‌ خبرنگاران‌ باشد. ناصر حجازى‌ آنقدر براى‌ هواداران‌ استقلال‌ عزيز بود که‌ پس‌ از شکست‌ ديروز به‌ شدت‌ تشويقش‌ مى‌کردند تا احساس‌ شکست‌ نکند اما خود حجازى‌ حرفهايش‌ را اينگونه‌ آغاز کرد: تيم‌ من‌ بازى‌ 2 بر صفر برده‌ را با نتيجه‌ 3 بر 2 واگذار کرد و مسلماً‌ اين‌ تيم‌ اشکال‌ فنى‌ دارد و مسئوليتش‌ برعهده‌ من‌ است.
    حجازى‌ ادامه‌ داد: من‌ مربى‌ بازنده‌ هستم‌ و به‌ همين‌ دليل‌ حرفى‌ براى‌ گفتن‌ ندارم. فقط‌ مى‌خواهم‌ ضمن‌ عذرخواهى‌ از هواداران‌ استقلال‌ بابت‌ نتايج‌ حاصله، از آنها به‌ خاطر حمايتهايشان‌ تشکر کنم، آنها پس‌ از شکست‌ تلخ‌ امروز نيز به‌ حمايت‌ از من‌ پرداختند و از صميم‌ قلب‌ ممنونشان‌ هستم.
    حجازى‌ در خصوص‌ تعويض‌هايش‌ گفت: اگر قانون‌ اجازه‌ مى‌داد بيشتر از 3 تعويض‌ انجام‌ مى‌دادم، به‌ هر حالا اگر صلاح‌ باشد بمانم‌ 6، 7 بازيکن‌ اميد به‌ تيم‌ اضافه‌ خواهم‌ کرد، ولى‌ اين‌ به‌ معنى‌ ضعف‌ همه‌ بچه‌ها نيست، من‌ لازم‌ مى‌دانم‌ از بازيکنانى‌ مثل‌ عليرضا منصوريان‌ و به‌ ويژه‌ فرهاد مجيدى‌ تشکر کنم، بايد دست‌ اينجور بازيکنان‌ را بوسيد که‌ با جان‌ و دل‌ در خدمت‌ استقلال‌ هستند. مردم‌ نيز از همه‌ چيز بااطلاع‌ هستند و قضاوت‌ برعهده‌ آنهاست.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

تماشاگران‌ هم‌ شوکه‌ شده‌ بودند خنده‌هاى‌ معنى‌دار جبارى‌ هنگام‌ تعويض‌
    تعويض‌ مجتبى‌ جبارى‌ با عليرضا منصوريان‌ عجيب‌ترين‌ تعويض‌ فصل‌ بود! اگر جبارى‌ در بازيهاى‌ قبلى‌ تعويض‌ مى‌شد بحثى‌ نبود اما او ديروز آماده‌ نشان‌ داد و 2 پاس‌ گل‌ خوب‌ هم‌ ارسال‌ کرد. صرف‌نظر از اين‌ مسئله‌ بقيه‌ هافبکهاى‌ استقلال‌ نه‌ تنها ضعيف‌تر از جبارى‌ بودند که‌ حتى‌ از روزهاى‌ قبلى‌ خودشان‌ هم‌ ضعيف‌تر بودند اما معلوم‌ نبود حجازى‌ براساس‌ چه‌ استدلالى‌ جبارى‌ را تعويض‌ کرد؟!
    در هنگام‌ تعويض، خنده‌هاى‌ کنايه‌آميز مجتبى‌ جبارى‌ واقعاً‌ پر از حرف‌ بود. شايد اگر او در دقايق‌ پايانى‌ در زمين‌ بود مى‌توانست‌ گره‌ از مشکلات‌ استقلال‌ باز کند، البته‌ شايد

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

به هر حال حجازی رفت فیروز امد...............
    ولی حجازی بداند که مرد محبوب همه استقلالیها است...........

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بابا شما چه گیری دارید به حجازی بدید؟!
    به این آرش برهانی که تا حالا بیست سی تا گل رو خراب کرده گیر باید داد

داره خودمونی میشه omid__ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

كي ميگه حجازي رفت؟؟؟
    حجازي نه اخراج شده و نه رفته
    استقلال وقتي دو تا گل زد نتونست بازي رو كنترل كنه
    دفاع استقلال هم كه ديگه...............

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صادقي و قرباني كه تابلو بود عمدا دارن كاري ميكنن كه استقلال ببازه لعنت به قلعه نويي و بازيكناي طرفدارش كه حاضرن به خاطر مقام با احساسات ميليونها طزفدار بازي كنن

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

ای بابا این تیم مریضه وحجازی هم نمیتونه درستش کنه ؟ راه حلش هم تعویض مربیه...
    دوره مربیگری حجازی چندین ساله مه تموم شده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

ما ایرانیا به هیشکی رحم نمیکنیم.

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

كاش غلومي نرفته بود ..........
    كاش آرش برهاني گل ميزد .........
    كاش چيزي به اسم خط دفاعي هم داشتيم .......
    كاش سوتي نبود ...............
    كاش حاشيه نبود ..........
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

كاش غيرت بود ...........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •