تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 229 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

آره، تو بازی با یووه واقعاً نمایش خوبی داشت.. تازه اون بازی تمام قدرت میلان نبود.. من که به میلان خیلی امیدوارم.. فقط واقعاً حیف شد که فصل قبل نتونست سهمیه ی جام قهرمانان رو بدست بیاره.. انشا.. امسال قهرمان جام یوفا میشه..

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مدتی بود از بازیهای میلان شاکی بودم.
    تو این دو فصل اخیر میلان اصلا به نظر من خوب بازی نمیکرد تیم سنگین و خسته بود اما حداقل تو این بازی که من از میلان دیدم تیم خیلی شاداب بود.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کسی اینجا نیست از میلان خبر بگذاره؟

=============

کالادزه: برای حضور در " سری A" برمیگردم

اختصاصی آرین اسپورت دات کام- " کاخا کالادزه" مدافع تیم میلان ایتالیا اعلام کرد که منتظر است تا فصل جدید هر چه زودتر شروع شود ، آن هم در حالی که مصدومیت او هنوز ادامه دارد.
    مدافع گرجستانی تیم میلان ایتالیا که مدتیست زانو اش آسیب دیده است عنوان کرد که مصدومیت او رو به بهبود است و وی مشتاق است تا هر زودتر به شرایط آمادگی بازگردد.
    کالادزه گفت: " من خیلی بهتر شده ام. قصد دارم در بازی اول فصل حضور داشته باشم."
    وی افزود: " من بازی های اخیر تیم را دیده ام. میلان واقعا بازی های خوبی انجام می دهد ، اما ما مجبور هستیم تا بهتر شویم."
    کالادزده اضافه کرد: " تا شروع فصل هنوز زمان مناسبی باقی است ، می توان تا آن زمان سخت تمرین کرد تا فصل را به بهترین شکل شروع کرد."

"اسکودتو" در فصل جدید هدف اصلی روسونری ها خواهد بود ، آنها می کوشند تا شرایط را برای رقیبان سخت کنند ، از جمله اینتر که رقیب همشهری آن ها به حساب می آید.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

4 شوچنکو به تیم آ.ث میلان می‌رود

آندری شوچنکو اوکراینی قرار است بعد از تحمل دو سال وحشتناک در باشگاه چلسی ، به صورت قرضی به باشگاه سابقش یعنی تیم آ.ث میلان ایتالیا برود.

به گزارش ایرنا ، روزنامه گازتا دلو اسپورت روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود : گفته می‌شود ، سیلویو برلوسکونی نخست وزیر ایتالیا و مالک سابق باشگاه آ.ث میلان بعد از جلسه‌ای که هفته گذشته در ویلای خود با رومن آبراموویچ مالک باشگاه چلسی داشت ، با بازگشت این بازیکن ‪ ۳۱‬ساله موافقت کرده است.

شوچنکو قبل از رفتن به تیم آ.ث میلان و هفت فصل حضور در این تیم ، فوتبال را از باشگاه دینامو کی یف اوکراین شروع کرد. وی در آ.ث میلان به دو عنوان قهرمانی در جام باشگاههای اروپا و سری آ رسید و در تابستان سال ‪ ۲۰۰۶‬در ازای دریافت ‪ ۳۰‬میلیون پوند به باشگاه چلسی رفت.

اما این بازیکن بعد از یک سری مصدومیت نتوانست در این باشگاه لندنی بدرخشد به طوریکه در این مدت مرتبا خبرهایی از بازگشت او به سری آ مطرح شده است.

شوچنکو ‪ ۱۷۳‬گل برای آ.ث میلان زده است اما در چلسی فقط توانست ‪ ۹‬گل به ثمر برساند.

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

پيش فرض

شوچنکو به تیم آ.ث میلان می‌رود
    چرا رفت که حالا بخواد برگرده !!!!

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

13 کاکا در نخستين بازي آث ميلان حضور ندارد

باشگاه اث ميلان روز گذشته جمعه اعلام کرد کاکا مهاجم برزيلي اين تيم به دليل مصدوميت از ناحيه زانو قادر نخواهد بود در نخستين بازي تيم اث ميلان در فصل جديد سري آ در برابر بولونيا که قرار است روز سي و يکم اوت برگزار شود شرکت کند.
    به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم/ در پايگاه اينترنتي آث رم امده است پزشکان باشگاه به کاکا توصيه کرده اند به دليل ادامه مصدوميت زانو تا پانزده روز ديگر به فيزيوتراپي خود ادامه دهد.
    وي بدين ترتيب در نخستين بازي فصل جديد آث ميلان در برابر بولونيا حضور نخواهد داشت.
    کاکاي برزيلي که سال دو هزار و سه ميلادي به باشگاه آث ميلان پيوست در فوريه گذشته قرارداد خود با اين تيم را سي ام ژوئن دو هزار و سيزده ميلادي تمديد کرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

کاکا در نخستين بازي آث ميلان حضور ندارد
    این خبر رو منم شنیدم.. اخبار ورزشی هم اعلام کرد.. خیلی حیف شد.. بی صبرانه منتظر اولین بازیه میلان و دیدن بازیه کاکا بودم..

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دلم لک زده برا بازی کاکا
    خیلی حیف شد.........

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آندری شوچنکو اوکراینی قرار است بعد از تحمل دو سال وحشتناک در باشگاه چلسی ، به صورت قرضی به باشگاه سابقش یعنی تیم آ.ث میلان ایتالیا برود.

به گزارش ایرنا ، روزنامه گازتا دلو اسپورت روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود : گفته می‌شود ، سیلویو برلوسکونی نخست وزیر ایتالیا و مالک سابق باشگاه آ.ث میلان بعد از جلسه‌ای که هفته گذشته در ویلای خود با رومن آبراموویچ مالک باشگاه چلسی داشت ، با بازگشت این بازیکن ‪ ۳۱‬ساله موافقت کرده است.

شوچنکو قبل از رفتن به تیم آ.ث میلان و هفت فصل حضور در این تیم ، فوتبال را از باشگاه دینامو کی یف اوکراین شروع کرد. وی در آ.ث میلان به دو عنوان قهرمانی در جام باشگاههای اروپا و سری آ رسید و در تابستان سال ‪ ۲۰۰۶‬در ازای دریافت ‪ ۳۰‬میلیون پوند به باشگاه چلسی رفت.

اما این بازیکن بعد از یک سری مصدومیت نتوانست در این باشگاه لندنی بدرخشد به طوریکه در این مدت مرتبا خبرهایی از بازگشت او به سری آ مطرح شده است.

شوچنکو ‪ ۱۷۳‬گل برای آ.ث میلان زده است اما در چلسی فقط توانست ‪ ۹‬گل به ثمر برساند.
    فکر میکنم چلسی موافقت نکرد چون میلان میخواد شوچنکو به طور قرضی بیاد ولی چلسی میخواد قرداد دائم ببنده (اخه دیگه الان که میلان بهش نیاز نداره )

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

کاکا در نخستين بازي آث ميلان حضور ندارد
    كي مصدوم شد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •