چرا یه سری تم ها که توی فایل نصبشون سه تا فایل هست (mbm , skn , mif) روی گوشی کار نمیکنه و موقع نصب میگه:
serie 60 Skin Support Require
گوشیم هم 6630 هست!!!
چرا یه سری تم ها که توی فایل نصبشون سه تا فایل هست (mbm , skn , mif) روی گوشی کار نمیکنه و موقع نصب میگه:
serie 60 Skin Support Require
گوشیم هم 6630 هست!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدترین گوشی نوکیا 6300
Last edited by mani6606; 15-05-2008 at 04:51.
چشه مگه ؟ ؟؟
چه ربطي به اين تاپيك داره؟
زنگ صلوات برا گوشی 6300 میخوام.
دوستان اگه راهی برای اجرای برنامه های این تاپیک روی 6300 وجود داره لطفا راهنمایی کنید! http://forum.p30world.com/showthread.php?t=1335214
برنامه ها رو بعد از دانلود روی مموری کارت کپی میکنم.. تحت جاواست اما ارور invalid میده!!
باتریش فرتی تموم میشه!
دوربین بسیار بی کیفیت نسبت به 2 مگاپیکسلای دیگه صفر!
سرعت پردازش پایین طوری که در اجرای برنامه های بالای یک مگ مشکل داره, یعنی باید دور تم و بازیهای سنگین(با کیفیت) و خیلی از برنامه های مفید خط بکشی!
بازم بگم...
فلش نداره, بلندگوی افتضاح و....![]()
Last edited by DANIAL_2000; 20-05-2008 at 19:32.
سلام.
من گوشی 6300 را 2ماه پیش خریدم.
روز اول تنها با 1 چیزش حال کردم و فقط دیدن شکلک اس امک اس به صورت گرافیکی بود.
روز 4 یا 5 بود که اعصابم خورد شد. چون این گوشی هیچ چی نداشت و از اونجایی که من سری N داشتم و خیلی امکانات نصبت به این گوشی داشت طاقت نیاوردم و تا قبل از اینکه کچل بشم مفت فروختمش
الان N95 8gb دارم که انقدر ازش راضی هستم که به نظرم هیچ گوشی دیگه ای به گرد پاش نمی رسه.
با تشکر![]()
ببخشید آدرس غلط دادم...دوستان اگه راهی برای اجرای برنامه های این تاپیک روی 6300 وجود داره لطفا راهنمایی کنید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه ها رو بعد از دانلود روی مموری کارت کپی میکنم.. تحت جاواست اما ارور invalid میده!!
این تاپیکه: (برنامه های جاوا به همراه توضیح)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچکدوم از دیکشنریها روی 6300 کار نکرد!! راهی برای اجرا کردنش وجود داره؟
اگه نه دنبال دیکشنری برای این گوشی میگردم... لطفا راهنمایی کنید.
Last edited by DANIAL_2000; 20-05-2008 at 19:46.
آخه شما N95 8GB رو با 6300 مقايسه ميكني؟
من هر دوي اين ها رو داشتم اصلا قابل مقايسه نيستن.
N95 براي خودش يه پديده هست. البته قيمتش هم كه زمين و آسمونه.
ضمنا الان كم كم داره 6300 هم خز ميشه. اينجا تو هر مغازه اي كه نگاه كني داره و اكثر مردم هم دارن ميخرن مفت شده 160 تومن.
برنامه بالاي 1 مگابايت هم كه روش نصب نميشه. باهاش خيلي مشكل دارم
ولي
كار من رو كه راه ميندازه. بد نيست چون كار خاصي باهاش انجام نميدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)