خودشم مشکوک میزنه. چند بار هم به من پیشنهادات بد بد دادmer30.موافقم عکسه این اتاقه که گذاشتین یه کم مشکوک میزنه![]()
![]()
خودشم مشکوک میزنه. چند بار هم به من پیشنهادات بد بد دادmer30.موافقم عکسه این اتاقه که گذاشتین یه کم مشکوک میزنه![]()
![]()
خودت فهمیدی چی گفتی؟
کجاشو نفهمیدی تا توضح بدم ؟![]()
همشو توضیح بده.البته اگه خودت فهمیدی.![]()
دنا جان همونطور که گفته بودم ، اینجا بچه ها (پسرا) خودم پسرم هامنتظرن تا یه دختر یه عکس از اتاقش بزاره اینا شروع کنن به ملق بازی .
خمون قضیه نیلوفر که بهت گفتم و یکی از دوستان هم عکس اتاقش رو گذاشت ، حال قضیه این اتاق شما که و کجا به آخر برسه الله علم .
توی TV خودمون هم این همه مورد دکوراسیون داخلی و اسباب اساسیه های جالب و زیبا توی تبلیغات نشون میدن ، پس هستش و خوب ایشون هم یکی از اونا رفته و خریده ، حالا من نمیدونم چرا بچه ها با دیدن همچین اتاق های شاخ در میارن که صد البته ایشون از کتاب معماری داخلی و دکوراسیون از این جور چرت و پرت ها .
یه سری به چهار تا از این امکان بزنید ، توی تهران فکر نکنم کم باشه آخه اینجا به وفور هست ، حداقل 100 موردش رو می بینید .
Nvidia II جان واسه چی اخراج شدی !؟![]()
Last edited by jooya; 28-08-2007 at 01:32.
من عکس اتاقهای شما رو دیدم روم نمیشه مل خودمو بزارم ......................هم شلخته............هم..........کمی خلوت....!!!!!!!!!
اهان.حالا گرفتم چی شد.![]()
به به میبینم که DENA خانوم از ست قلب ارژن استفاده کردید![]()
نه
اتاق پسرا مگه به این تر و تمیزیه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)