سلام
خونشون كجاست ،مي ري يه شركت ارائه دهنده شمارشو مي دي تا چك كنن مشكلي نداشته باشه،مثلا دستگاه Pcmسره راش نباشه و...بعد بهت اشتراك ميدن.
من از امين نت استفاده مي كنم و كاملا هم راضي ام.
سلام
خونشون كجاست ،مي ري يه شركت ارائه دهنده شمارشو مي دي تا چك كنن مشكلي نداشته باشه،مثلا دستگاه Pcmسره راش نباشه و...بعد بهت اشتراك ميدن.
من از امين نت استفاده مي كنم و كاملا هم راضي ام.
سلام
من دیروز رفتم اون کافی نت سر ملا صدرا گفت : مودم از 30 هزار تومن به بالا و اکانت 64 هم با یک گیگ محدودیت 13 هزار تومن هر ماه و 20 هزار تومن هم ماله نصب و از این قضایا.به نظرتون خوبه ؟
downstream رو در نظر بگیریم یا upstream?
خب میگفت نمایندگی کجاست؟ صبانت حتما میگفته دیگه؟
اگه صبانت بوده دوستان صفحه های قبل در مورد کیفیت صبانت صحبت کردن
مودم درست گفته ولي اكانتش گرونه 64 با 2 گيگ 10 تومن (1 ماه). 3 تومن ابونمان مخابرات(1 ماه) . 5 تومن هم بايد بدي رانژه كنن خط تو(فقط 1بار) اينجايي كه من ميگم 15 تومن هزينه نصبش كه از من ميشنوي پول الكي نده وتنظيماتو زنگ بزن شركت بپرس اسون هست كاري نداره
در كل بدون هزينه نصب شد 18 تومن ادرسشم اينه ملاصدرا روبرو پاساژ ملاصدرا طبقه دوم كافي نت كاوش رايانه
upstream معمولا چون در فرکانس های پایین تری هست وضعیت بهتری داره یعنی SNR MARGIN اش بیشتره
پس downstream رو در نظر بگیر
ولی در حالت کلی باید ببینی کدومش بدتره مثلا اگه upstream خیلی وضعش خراب باشه هر چقدر هم downstream خوب باشه هیچ فایده ای نداره.
از من می شنوی اصلا سراغ کافی نت نرو برو مرکز اصلیش ،کافی نت ها یک پولی برای خودشون بر میدارند به خاطر همین گرون تر میدند.
منم از کاوش نت گرفتم ...
64 و سرعتشم عالیه ... 4 ماهه ازش گرفتم ... کلا راضیم ... سرعت روزانه 53 و شبانه تا 70 هم میره .
فقط بعضی از شبها نمیتونم کانکت شم .
قیمتشم با بقیه جاهایی که رفتم فرقی نداره ...
آدرس يكي از مراكز صبانت : خيابان ملاصدرا - كوچه 7 حد فاصل خيابان حكيمي و هدايت - ساختمان صبا
تلفن : 2344166
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)