تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 47 از 285 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

[quote=Zokoo;1676033]سهیل خان ما رو گرفتی!!! معدلت بد نشد؟؟!!! خیلی خوبه زود باش بگو فیزیک چند شدی؟؟ اگه بالای 17 یا 16 باشه ... بعد کنکور اگه رتبت زیر 1000 نشه یه جا قرار می ذاری بیاییم خفن بز نیمت!!!

حالا فقط کتاب حسابان وفیزیک و خوندی و رفتی معدل کتبی شما 19.26 شد؟؟؟ بگو به خودت عجب ردیفم !!
    یه کی می گفت ای وای چقدر زود دیر میشود ما میگفتیم ای داد چقدر دیر زود میشود !!!

راستی هنوزم با کاظم میچرخی خوبه ببین دوست من درسته قلم چی استاد های توانایی داره که می تونن

سوالاتی طرح کنن که همه بوق که هیچی شیپور بزنن!!! ولی این کارو نمیکنه چرا؟چون داره برای عموم سوال

طرح میکنه ونمیتونه کاریش کنه ولی گزینه 2 درسته جامعه اماریش کمه ولی سوالاش رو هم اسان نمیکنه

چرا؟ چون طرف مقابلش رو میشناسه!!! وکلا هر کدوم تعریف ومخاطب خاص خودشو دارن

حالا من حرفمم اینه که شما یه خورده از تعصبت رو قلم چی کم کن بعد اصلا نرو گزینه 2 ثبت نام کن
    12تا ازمون همین پارسال ویروبگیر البته با پاسخش بعد بــــــــــخــــــــــــو ن!!! ضرر نمیکنی به همین سادگی!

بعد هم بیا بگو با چه روشی تست میزنی؟؟ یعنی با عمومی اختصاصی رو میاری بالا یا برعکس یا اینکه با

عمومی و فیزیک ریاضی رو جبران میکنی یا ریاضیت عالیه یا اصلا روش نداری؟؟ البته زوده و به مرور میفهمی با کدوم درس شروع کنی که بهتر نتیجه بگیری یا دیر تر خسته شی.

این نمره هامه
    حسابانو جبر و شیمی 20
    فیزیک 18.25 هندسه 19.25 دینی 18.75 عربی 18.75 زبان 19.5 ادبیات 19.75 زبان فارسی 18
    Last edited by soheilsmart; 07-10-2007 at 13:42.

داره خودمونی میشه Zokoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

10

سلام داش سهیل !!! ما رو یاد جوونی هامون میندازی!!! نمره هات طلاس!!!

رتبتم اگه منطقه 1 باشی باید زیر 500 و2 باشی زیر1000 است البته اگه امسال خوب بخوونی !!!

ببین یه عده درس خوون تو قلم چی هستند که از بعضی از ازموناش نتیجه نمیگیرن یه عده هم سال اخر که

گزینه 2 میدادم هم به خاطر کیکش می امدند این گار المپیاده راستی مدرسه تیزهوشان میری؟ فکر نکنم!!! وقت کنم یه چند تا پست خوب برای شما این جا میزارم... ولی بدوون من هر چیزی رو الکی پیشنهاد نمیدم !!! رو گزینه 2 بیشتر فکر کن... خوب اونا دارن باسه امسال تو سوال میدن دیگه!!!

امید وارم موفق بشی ..راستی ماله تهرانی؟؟ چه رشته ای دوست داری بخونی؟؟ سرفرصت یه پست برات میدم اخه الان وقتش نیست
    Last edited by Zokoo; 09-10-2007 at 09:15.

داره خودمونی میشه zoghal.akhte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    پای پیاده نتوان رفت !...

پيش فرض

سلام نه اخه تو پست قبلیت شک کردم که بالاخره موسسه تخصصی میری یا نه؟؟که همین خوبه
    برای عمومی ها کمکت میکنه!!! منظورت از 19/23 23/19 دیگه معدلت که خیلی خوبه نمی دونم که چرا
    بچه های این جا تو معدل ما رو سورپرایز میکنن !!! بعدم الان صفحه 71 خوب؟؟ یعنی درس به شما امان نمیده از67 به این ور و یه نگاه بندازی؟؟ بد جوری حرف ما رو جدی گرفتی یا!!!
    بازم میگم رو ریاضی وعربی خیلی کار کن!!!
    منظورت از 19/23 23/19 دیگه
    ریاضی رو از اونور می خونن
    منم بازم می گم چشم
    سوالات درس ادبیات امسال نشان داد که ادبیات را70 میتوان پیش خود خواندو30 بقیه هم برای دستور واشعار البته اگر دو کتاب پایه این درس رو برای امتحان نهایی خوب خونده باشی

می شه این یه تیکه رو برام توضیح بدین؟؟؟یعنی چی ادبیتاتو 70 پیش خود خواند؟؟؟منظور 70٪هست؟؟؟
    جدی گفتم ولی ادبیاتش با خودته پول داشتی وقت داشتی اون ها رو هم بگیر ولی اگه نگرفتی ناراحت نباش

ادبیات ها هم مثل زبانه فارسی 3 که گفتی سبزن؟؟؟(اگه نه بگو چه رنگیین؟؟؟)
    راستی این تفاوت رنگا واسه چیه؟؟؟(مسخرم نکنینا،آخه گاج نگرفتم،واسه همین نمی دونم!!!)
    توصیه اکید میکنم کتاب های کوجک وابی رنگ گاج رو همون موضوعی ها شامل کتاب لغت ادبیات لغت انگلیسی وحتما تاریخ ادبیات ودرامد ها رو بگیری کوچک اند ولی اگه مدام بخونیشون اثرش رو حتما میبینی هر روز باید رو تاریخ ادبیات کار کنی تا از رو بره

هم کوچیکن هم آبی؟؟؟(یا اینکه یا آبی یا کوچیک؟؟؟)
    یه سواله دیگه:اینایی که گفتی(کتاب لغت ادبیات لغت انگلیسی و تاریخ ادبیات ودرامد ها)اینام آبی و کوچیک(یا آبی یا کوچیک؟؟؟)هستن؟؟؟
    -3 برای عربی من مدیون گاج نیستم کار خودم ومعلمم بود !!! گاج تو عربی دیوونت می کنه اگه ریاضی هستی که بهت پیشنهاد میکنم گاج نگیر 10 11 تومتن قیمت کله اون با پاسخشه
    اینم برام معنی کن چون نفهمیدم!!!10 11 تومتن قیمت کله اون با پاسخشه،یعنی چی؟؟؟
    راستی zokoo جان،از اینکه کد رو برام گذاشتی ممنونم.
    اگه به سوالامم جواب بدی که دیگه عالی می شه
    من كه شنيدم سال سوم ترم دوم تاثير داره
    چرا هست يكيش خودم
    سلام.
    چه عجب بابا.
    بالاخره یکی پیدا شد!!!
    شما الان پیش هستید دیگه؟؟؟درسته؟؟؟
    Last edited by zoghal.akhte; 07-10-2007 at 20:58.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

6

سلام
    این قضیه کتاب جدید دیفرانسیل چیه؟

از کجا میشه دانلودش کرد؟
    چی؟ کتاب دیفرانسیل جدید !!! خود کتاب که فکر نکنم عوض شده باشه؟؟

سلام !!! چه نام کاربری جالبی داری!!!

[منظورت از 19/23 23/19 دیگه
    شما از هر ور دوست داشتی بخون
    منم بازم می گم چشم
    چشمت سالم!!!
    سوالات درس ادبیات امسال نشان داد که ادبیات را70 میتوان پیش خود خواندو30 بقیه هم برای دستور واشعار البته اگر دو کتاب پایه این درس رو برای امتحان نهایی خوب خونده باشی

می شه این یه تیکه رو برام توضیح بدین؟؟؟یعنی چی ادبیتاتو 70 پیش خود خواند؟؟؟منظور 70٪هست؟؟؟

اره ;70 % است یعنی اگه همه ادبیات رو خوب بلد باشی ودستور ودرک مطلب متوسطی داشته باشی تا 70 درصد میتونی بزنی!!! ولی این 30% بقیه با توجه به سختی سوالات دستور وهمچنین دخالت دادن گزینه های خارج از کتاب در داخل گزینه ها در سال های اخیر ..خیلی به دست اوردنش سخته.. منطقی هم هست اگه مثل سال 83 این همه ادم ادبیات رو 100 بزنن که نمره تراز میریزه به هم!!! جمله اخر هم منظورم اینه که اگه خوب کتاب ادبیات سال 2و 3 رو خونده باشی میتونی راحت تر خودت رو به مرز 70 برسونی وبرای باقی اون هم باید با دستور و درک مطلب های سخت در بیوفتی ..البته این تاحدی نسبی است ولی متاسفانه روال ادبیات برای کنکور اصلا جالب نبوده!!! ( تا سال 83 که خوب بوده!!)
    جدی گفتم ولی ادبیاتش با خودته پول داشتی وقت داشتی اون ها رو هم بگیر ولی اگه نگرفتی ناراحت نباش

اره اونا هم سبزن بد نیست بخونی ولی زبان فارسی اون خیلی خوبه اونهایی رو که گفتم حتما خوبه کسی بگیره ضرر نمیکنه!!! مطمئن باشید دوست داشتی اون ها رو بگیر بخون کمکت میکنه
    راستی این تفاوت رنگا واسه چیه؟؟؟(مسخرم نکنینا،آخه گاج نگرفتم،واسه همین نمی دونم!!!)

سفید ها فقط تستن...ولی سبز ها دراصل اموزش است که تست هم داره... البته در سفید ها درسنامه جامع برخی دارن مثل دینوزندگی که البته پاسخ کتابای سفید اون هم خودش 100تا اموزش میباشد!!!
    نشد دیگه رقیبات گاج میخورن اون وقت تو گاج نگرفتی!!! اون خوباشو که نوشتم بگیر (مهم)
    توصیه اکید میکنم کتاب های کوجک وابی رنگ گاج رو همون موضوعی ها شامل کتاب لغت ادبیات لغت انگلیسی وحتما تاریخ ادبیات ودرامد ها رو بگیری کوچک اند ولی اگه مدام بخونیشون اثرش رو حتما میبینی هر روز باید رو تاریخ ادبیات کار کنی تا از رو بره

یه سواله دیگه:اینایی که گفتی(کتاب لغت ادبیات لغت انگلیسی و تاریخ ادبیات ودرامد ها)اینام آبی و کوچیک(یا آبی یا کوچیک؟؟؟)هستن؟؟؟

اره این ها3تا هستند در قطع جیبی که ابی سرمهای در اصل هستند که میتونی در دستت بگیری وهی تکرار کنی واثرش رو هم میبینی لااقل تستهایی روکه اکثر بچه ها میزنن تو هم میزنی!!! معروفن از یه کتاب فروشی گاج تو شهرتون بازدید کنی تابلو هستند!!! این صاحب تاپیک اقای سهیل خان علاقه خاصی به اپلود کردن عکس کتاب های مختلف اموزشی داره !!! امید وارم عکس اون هارو اینجا بذاره!!!
    -3 برای عربی من مدیون گاج نیستم کار خودم ومعلمم بود !!! گاج تو عربی دیوونت می کنه اگه ریاضی هستی که بهت پیشنهاد میکنم گاج نگیر 10 11 تومتن قیمت کله اون با پاسخشه
    اره دیگه عزیز مارو گرفتی هزار تومان است دیگه یعنی خود کتاب عربی گاج البته سفید اون که تست است رو میگم این قدر بزرگه که پاسخش رو تو یه کتاب دیگه چاپ کردن درکل برای عربی 3 گزینه مناسبه1- معلم عالی وتست های وی2- کتاب اقای ایاد فیلی 3- کتاب عربی گـــــــــاج که البته سبزش ماله اموزشه و اون خفنه همون سفیدش هست که با پاسخش تو یه جلد دیگس

خواهش میکنم راستی یه نفر رو پیدا کردی بالا خره!!! اواتارش که میگه خوب کسیه!!!
    به هر حال میدونم کار سختیه برای کنکور خوندن اما شما که هنر بودی ازاول اگه دیدی تو یه اختصاصی ضعف داری سعی کن تا اون جا که می تونی اون رو قوی کنی بعد اکه دیدی نشد کلک بزن با عمومی ها جبرانش کن یا ترتیب جواب دادن به اختصاصی ها رو تنظیم کن. من شنیدم برای هنر در اختصاصی بسته به رشته انتخابی ترتیبه جواب دادن فدق میکنه یا یهدرسو مثلا نمیزنن که در این مورد باید با مشاور مدرسه خود مشورت کنید ضمنا میدونید که بسته به رشته مورد نظر ضریب درس ها به طور عجیبی تغییر میکنه!!! مثلا یه جا خلاقیت موسیقی 1 و یه جا دیگه میشه4 که این مهمه!!! راستی در ازمون های جامع یا مرحله ای در موسسه ای شرکت میکنی یا تحت نظر خود مدرستون هستی؟؟؟ باید در این ازمون ها یاد بگیری که با کدوم درس باید شروع کنی با کدوم گیر میفتی کجا کم میاری و... تا سر جلسه اصلی بدوونی که قراره چه اتفاقی بیفته!!!
    ضمنا شعر حفظی خصوصا در سال های پایه فراموش نشود!!!!
    عالی تلاش شماست!!!
    Last edited by Zokoo; 07-10-2007 at 23:32.

داره خودمونی میشه zoghal.akhte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    پای پیاده نتوان رفت !...

پيش فرض

[منظورت از 19/23 23/19 دیگه
    شما از هر ور دوست داشتی بخون
    منم بازم می گم چشم
    چشمت سالم!!!

اره ;70 % است یعنی اگه همه ادبیات رو خوب بلد باشی ودستور ودرک مطلب متوسطی داشته باشی تا 70 درصد میتونی بزنی!!! ولی این 30% بقیه با توجه به سختی سوالات دستور وهمچنین دخالت دادن گزینه های خارج از کتاب در داخل گزینه ها در سال های اخیر ..خیلی به دست اوردنش سخته.. منطقی هم هست اگه مثل سال 83 این همه ادم ادبیات رو 100 بزنن که نمره تراز میریزه به هم!!! جمله اخر هم منظورم اینه که اگه خوب کتاب ادبیات سال 2و 3 رو خونده باشی میتونی راحت تر خودت رو به مرز 70 برسونی وبرای باقی اون هم باید با دستور و درک مطلب های سخت در بیوفتی ..البته این تاحدی نسبی است ولی متاسفانه روال ادبیات برای کنکور اصلا جالب نبوده!!! ( تا سال 83 که خوب بوده!!)

اره اونا هم سبزن بد نیست بخونی ولی زبان فارسی اون خیلی خوبه اونهایی رو که گفتم حتما خوبه کسی بگیره ضرر نمیکنه!!! مطمئن باشید دوست داشتی اون ها رو بگیر بخون کمکت میکنه

سفید ها فقط تستن...ولی سبز ها دراصل اموزش است که تست هم داره... البته در سفید ها درسنامه جامع برخی دارن مثل دینوزندگی که البته پاسخ کتابای سفید اون هم خودش 100تا اموزش میباشد!!!
    نشد دیگه رقیبات گاج میخورن اون وقت تو گاج نگرفتی!!! اون خوباشو که نوشتم بگیر (مهم)

اره این ها3تا هستند در قطع جیبی که ابی سرمهای در اصل هستند که میتونی در دستت بگیری وهی تکرار کنی واثرش رو هم میبینی لااقل تستهایی روکه اکثر بچه ها میزنن تو هم میزنی!!! معروفن از یه کتاب فروشی گاج تو شهرتون بازدید کنی تابلو هستند!!! این صاحب تاپیک اقای سهیل خان علاقه خاصی به اپلود کردن عکس کتاب های مختلف اموزشی داره !!! امید وارم عکس اون هارو اینجا بذاره!!!
    اره دیگه عزیز مارو گرفتی هزار تومان است دیگه یعنی خود کتاب عربی گاج البته سفید اون که تست است رو میگم این قدر بزرگه که پاسخش رو تو یه کتاب دیگه چاپ کردن درکل برای عربی 3 گزینه مناسبه1- معلم عالی وتست های وی2- کتاب اقای ایاد فیلی 3- کتاب عربی گـــــــــاج که البته سبزش ماله اموزشه و اون خفنه همون سفیدش هست که با پاسخش تو یه جلد دیگس

خواهش میکنم راستی یه نفر رو پیدا کردی بالا خره!!! اواتارش که میگه خوب کسیه!!!
    به هر حال میدونم کار سختیه برای کنکور خوندن اما شما که هنر بودی ازاول اگه دیدی تو یه اختصاصی ضعف داری سعی کن تا اون جا که می تونی اون رو قوی کنی بعد اکه دیدی نشد کلک بزن با عمومی ها جبرانش کن یا ترتیب جواب دادن به اختصاصی ها رو تنظیم کن. من شنیدم برای هنر در اختصاصی بسته به رشته انتخابی ترتیبه جواب دادن فدق میکنه یا یهدرسو مثلا نمیزنن که در این مورد باید با مشاور مدرسه خود مشورت کنید ضمنا میدونید که بسته به رشته مورد نظر ضریب درس ها به طور عجیبی تغییر میکنه!!! مثلا یه جا خلاقیت موسیقی 1 و یه جا دیگه میشه4 که این مهمه!!! راستی در ازمون های جامع یا مرحله ای در موسسه ای شرکت میکنی یا تحت نظر خود مدرستون هستی؟؟؟ باید در این ازمون ها یاد بگیری که با کدوم درس باید شروع کنی با کدوم گیر میفتی کجا کم میاری و... تا سر جلسه اصلی بدوونی که قراره چه اتفاقی بیفته!!!
    ضمنا شعر حفظی خصوصا در سال های پایه فراموش نشود!!!!
    عالی تلاش شماست!!!
    سلام

راستی در ازمون های جامع یا مرحله ای در موسسه ای شرکت میکنی یا تحت نظر خود مدرستون هستی؟؟؟
    اگه یادتون باشه من گفتم پیش رو غیر حضوری گرفتم(البته هنوز ثبت نام هم نکردیم)تازه فردا می رم ثبت نام!!!
    تو موسسه ای که می رم,خود کسی که اون موسسه رو زده رشتش هنره,چند سالم هس که این کلاس ها رو داره,تا پارسال فقط تخصصی ها رو با بچه ها کار می کرد(تست ها و همه ی درس های تخصصی رو با خودش داریم )ولی امسال عمومی ها رو هم کار می کنن باهامون.مشاورمون هم همون مردس(کلهم همه کارس)
    ولی من نمی خوام به اونا محدود شم,می خوام بیشتر بخونم,واسه همین از شما در مورد کتابای گاج می پرسم.

یه سواله دیگم دارم,واسه درس هنرو ادبی که بچه های هنر دارن هم کتابه تست گاج هس؟؟؟آخه این درس خیلی سخته.خوده معلم تسته ادبیاتمون می نالید.

مثلا یه جا خلاقیت موسیقی 1 و یه جا دیگه میشه4 که این مهمه!!! آره,اینو گفته بودن.

باید در این ازمون ها یاد بگیری که با کدوم درس باید شروع کنی با کدوم گیر میفتی کجا کم میاری و... تا سر جلسه اصلی بدوونی که قراره چه اتفاقی بیفته!!! هوم؟؟؟,خیلی سخته,میگم اصلا کلا دور کنکور دادنو خط بکشم چی؟؟؟

ضمنا شعر حفظی خصوصا در سال های پایه فراموش نشود!!!! از یاد آوریتون ممنون.

نشد دیگه رقیبات گاج میخورن اون وقت تو گاج نگرفتی!!! اون خوباشو که نوشتم بگیر (مهم) خب منم واسه همین دارم از شما می پرسم دیگه!!!واسه اینکه برم بخرم احتمالا تا فردا پسفردا همشونو می گیرم(بیچاره بابام)

ازاول اگه دیدی تو یه اختصاصی ضعف داری سعی کن تا اون جا که می تونی اون رو قوی کنی بعد اکه دیدی نشد کلک بزن با عمومی ها جبرانش کن. تخصصی ها تا اینجا که کار کردیم بد نبودن.فقط از عمومی ها می ترسم که امیدوارم گاج کمکم کنه

بازم به خاطر جوابا ممنونم,کلی ثواب کردی.

راستی یادم رف,نمازو روزه ی همگی قبول باشه.

ممنون.
    یا حق.
    Last edited by zoghal.akhte; 08-10-2007 at 09:02.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

رتبتم اگه منطقه 1 باشی باید زیر 500 و2 باشی زیر1000 است البته اگه امسال خوب بخوونی !!!

ببین یه عده درس خوون تو قلم چی هستند که از بعضی از ازموناش نتیجه نمیگیرن یه عده هم سال اخر که

گزینه 2 میدادم هم به خاطر کیکش می امدند این گار المپیاده راستی مدرسه تیزهوشان میری؟ فکر نکنم!!! وقت کنم یه چند تا پست خوب برای شما این جا میزارم... ولی بدوون من هر چیزی رو الکی پیشنهاد نمیدم !!! رو گزینه 2 بیشتر فکر کن... خوب اونا دارن باسه امسال تو سوال میدن دیگه!!!

امید وارم موفق بشی ..راستی ماله تهرانی؟؟ چه رشته ای دوست داری بخونی؟؟ سر فرصت برات یه پست میدم ... اخه الان وقتش نیست!!!
    آره عزیز مال تهرانم
    تو جمله بالیه سوتی دادهنوشتی اگه 1 باشی زیر 500 واگر 2 باشی باشی زیر 1000
    در صورتی که منطقه 1 قویترن یعنی باید میگفتی اگه 2 باشی زیر مثلا 400
    مکانیک در طراحی جامدات-عمران-عمران-برق
    منم از خودم که نه از استادا چند تا تست بر جای میذرم
    اینیکه میگم از استاد هومن ذرهاست
    اگر زاویه A
    در ناحیه سوم باشد و داشته باشیم tan A=4/3(یعنی 4 تقسیم بر 3)
    آنگاه
    sin A/2
    چقده اگه خواستین بگید جوابشو ذارم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

امید وارم موفق بشی ..راستی ماله تهرانی؟؟ چه رشته ای دوست داری بخونی؟؟ سر فرصت برات یه پست میدم ... اخه الان وقتش نیست!!!
    آره عزیز مال تهرانم
    مکانیک در طراحی جامدات-عمران-عمران-برق
    منم از خودم که نه از استادا چند تا تست بر جای میذرم
    اینیکه میگم از استاد هومن ذره است
    اگر زاویه A
    در ناحیه سوم باشد و داشته باشیم tan A=4/3(یعنی 4 تقسیم بر 3)
    آنگاه
    sin A/2
    چقده اگه خواستین بگید جوابشو ذارم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

1

سلام!! خوبی ؟؟
    راستی در ازمون های جامع یا مرحله ای در موسسه ای شرکت میکنی یا تحت نظر خود مدرستون هستی؟؟؟
    اگه یادتون باشه من گفتم پیش رو غیر حضوری گرفتم(البته هنوز ثبت نام هم نکردیم)تازه فردا می رم ثبت نام!!!
    به سلامتی!!! منظورم اینه که شما بالاخره باید در یکسری ازمون های منظم شرکت کنی که پرسیدم ایا موسسه شما جزو اون موسسه هایی است که خودش ازمون های منظم بر پا کنه اگر نه باید برای روز جمعه هات یه فکری کنی که ازمون بدی واولین گزینه ها برای هرفردی میتونه سنجش مرحله ای ویا قلم چی باشه که البته با عرض پوزش در مورد هنر نمی دونم ازمون های کدوم موسسه معروف کشور معتبر تره ؟؟ جا داره این دوستان هم بیان کمک کنن!!!
    تو موسسه ای که می رم,خود کسی که اون موسسه رو زده رشتش هنره,چند سالم هس که این کلاس ها رو داره,تا پارسال فقط تخصصی ها رو با بچه ها کار می کرد(تست ها و همه ی درس های تخصصی رو با خودش داریم )ولی امسال عمومی ها رو هم کار می کنن باهامون.مشاورمون هم همون مردس(کلهم همه کارس)
    ولی من نمی خوام به اونا محدود شم,می خوام بیشتر بخونم,واسه همین از شما در مورد کتابای گاج می پرسم.

چه خوب!!! خوبه عمومی ها رو هم می خوان کار کنن !!! کار بسیار خوبی میکنی وباید بکنی!!! در ضمن در کنار اینکه شما کتاب هایی که این جا معرفی شد رو میخوای بگیری... در کنارش از خود سوالات کنکور غافل نشو. یکی کتاب زرد قلم چی مخصوص عمومی ها است و2- کتاب 11 کتاب عمومی گاج هست که البته الان زوده ولی در4 ماه مونده به کنکور خیلی کمکت میکنه مسلط بشی.. فعلا باید درسهای عمومی رو کارکنی ودر دینی اصلا به موسسه متکی نباش بهترین کاری که میکنی دوست عزیز اینه که 1- تامیتونی کتاب دینو زندگی جامع گاج رو بخون ..اصلا برو برای تموم کردنش چون این درس در اختیار شماست وخوب سالهای قبل رو هم از الان روش دوره من واشکالات رو علامت بزن2- همون کتاب کوچیک ابی ها رو که گفتم مدام در شبو روز تکرار کن3- زبان رو خوب بخش وازه رو بخون برو جلو ..کاریت به موسسه نباشه... عربی رو هم یه فکر اساسی روش کن وامسال که ندارید همون دو سال قبل رو عمیق دوباره بخون بعد هی تست بزن اگه عربی رو ول کنی یادت میره بنابراین نکته های زیادش رو فیش نویسی کن.. وهمچنین از ادبیات های سال 2و3 که الن داری پیش رو با موسسه جلو می برین غافل نشو واین قدر متنها وشعر ها ونکته هاشو بخون که فول شی ودر کنارش تست هم بزن حالا یا از رو گاج (سبز) یا 11کتاب عمومی یا بعد این دو بانک تست قرمز هم بد نیست.
    اینا رو همیشه میتونی انجام بدی واگه انجام بدی فقط میمونه گرامر زبان ودستور زبان فازسی وادبیات پیش ویه کم ضعف تو عربی که با جلو رفتن حله... عمدش همون بالایی ها بودن که کا رو توعمومی راه میندازن .. دائم تست میزنی که بفهمی اون چیزی که خوندی چه طور ازش تست طرح شده
    یه سواله دیگم دارم,واسه درس هنرو ادبی که بچه های هنر دارن هم کتابه تست گاج هس؟؟؟آخه این درس خیلی سخته.خوده معلم تسته ادبیاتمون می نالید.
    این درس هنر وادبی چیه جزو کدوم درس ها طبقه بندی میشه ؟؟ عمومی یا اختصاصی؟؟ من به این نام کتاب در انتشارات گاج ندیدم ... معلم باید روحیه بده از پسش بر میای!!!

مثلا یه جا خلاقیت موسیقی 1 و یه جا دیگه میشه4 که این مهمه!!! آره,اینو گفته بودن.
    پس باید بدونی که چه رشته ای میخوای در اینده بخونی که الان بدنی کدوم درس مهمتره.. منظورم اینه.

باید در این ازمون ها یاد بگیری که با کدوم درس باید شروع کنی با کدوم گیر میفتی کجا کم میاری و... تا سر جلسه اصلی بدوونی که قراره چه اتفاقی بیفته!!! هوم؟؟؟,خیلی سخته,میگم اصلا کلا دور کنکور دادنو خط بکشم چی؟؟؟
    دوست عزیز !!! خانم یا اقای گل( ؟؟؟) خط وباید دور یه کسایه دیگه تو این مملکت کشید باید ازمون بدی تا تجربه کسب کنی ببینی تو کدوم درس قوی هستی وبا اون شروع کنی موفق تری یا به ترتیبه دفتر چه... باید بدونی که کجا خسته میشی.. اتفاقا برای شما اصلا سخت نیست مطمئن!!!

ضمنا شعر حفظی خصوصا در سال های پایه فراموش نشود!!!! از یاد آوریتون ممنون.
    امسال باسه این ریاضی ها 3 تاسوال به نوعی داده بودن

نشد دیگه رقیبات گاج میخورن اون وقت تو گاج نگرفتی!!! اون خوباشو که نوشتم بگیر (مهم) خب منم واسه همین دارم از شما می پرسم دیگه!!!واسه اینکه برم بخرم احتمالا تا فردا پسفردا همشونو می گیرم(بیچاره بابام) خوب کاری میکنی.. خودت رو اذیت نکن ابتدا اون مهم هاشو بگیر بعد به سراغ بقیه برو مثلا گرچه همه مهم هستند ولی کتاب جامع دینو زندگی (سفید)وزبان فارسی سال 3 گاج(سبز) دراولویت اول ومثلا کتاب ادبیات سبز گاج سال دوم در اولویت های بعدی هستند ..پشیمون نخواهی شد!!!

ازاول اگه دیدی تو یه اختصاصی ضعف داری سعی کن تا اون جا که می تونی اون رو قوی کنی بعد اکه دیدی نشد کلک بزن با عمومی ها جبرانش کن. تخصصی ها تا اینجا که کار کردیم بد نبودن.فقط از عمومی ها می ترسم که امیدوارم گاج کمکم کنه
    کمک میکنه ..اره

بازم به خاطر جوابا ممنونم,کلی ثواب کردی.

راستی یادم رف,نمازو روزه ی همگی قبول باشه.

ممنون.
    یا حق.

برای ما دعا کن ادم تر بشیم!!! در درسهامون سربلند بشیم!!! یه نفر از اون بالا برا ما دعا کنه کار مون راه میوفته!!!! راستی ماله کجایه مازندرانی(دوست نداشتی نگو) این قائم شهریا خفنن؟؟!!! این پسره که اول شده همشهریتونه... هی ازکنارشون رد میشیم گفتم بپرسم!!! امسال تابستون اومدم یه بار شمال.. ساری یه روز که دریا موج نداشت تا 600 متر نمیدونم چقدر رفتم جلو شنا کردم ..خیلی صفا داد هیچ وقت این قدر دور نشده بودم ..هنوزم لذت اون ظهرو حس میکنم!!! خوش به حالت هر دفعه تابستونا می تونی تو دریا شنا کنی ..ما تواین استخرها..قور قور میکنیم

توصیه پزشکی:شما مقداری عسل رو در یک پیاله کوچک میریزی ...کنجد خام رو به اندازه یک قاشق غذا خوری به وی اضافه میکنی بعد مقداری زعفران به وی میزنی ..کم وبعد هم بزن هر روز صبح یک قاشق ازش میخوری!!! = مفید برای حافظه
    خوردن جوانه گندم =مفید برای حافظه
    خوردن خوراکی های دریایی=مفید برای حافظه
    تلقین اینکه میتونی.. وموفق میشی...+ تمرکز ودعا=مفید برای حافظه مخلصیم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

8

آره عزیز مال تهرانم
    سلام
    سهیل خان اول برو بپرس بعد بیا هوار بزن کی سوتی...داده!!! تازه باید بنویسی سوتی دادی!!! پس برای چی نقل قول کردی؟؟
    دوست گرامی اون که میگی ماله منطقه 3 است!!! که تا زیره 300 هم میشه
    قابل توجه شما منطقه 1 قوین یعنی چی؟؟ زیادتر از بقیه استان ها میخونن؟؟ پس چرا تو لیست 10شهر اول در امار قبولی دانشگاه ها تهران متاسفانه نبود؟؟ منظورت حتما اینه که "سهمیه منطقه 1" بیشتره اره ؟؟
    که این اشتباه است. سهمیه م.2> س.م.1>س.م 3 در فرم روتین است!!! اگه 31% م.1 سهم داشته باشه ...47% م.2 سهم داره یعنی در قیاس با 1 حالا بحث بومی رو هم بذاریم کنار م.1 از سهم کمتری نسبت به 2 برخورداره ...حالا اینا رو دستت میاد
    من چند سال پیش رفته بودم دانشگاه شریف پرسیدم یکی با رتبه 800 کجا میتونه تو این دانشگاه قبول شه ؟؟ گفت دو برابرش کن(برای 1 میگفت) 1600 میتونه علوم پایه قبول شه !!!
    تو همین قلم چی هم 100 دفعه گفتن... ولی من اولین باره که میشنوم 1بیشتر از 2 و2 بیشتر از 3!!!!!

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

چی؟ کتاب دیفرانسیل جدید !!! خود کتاب که فکر نکنم عوض شده باشه؟؟
    دبیرمون چند روز پیش رفته بوده سر یه کلاس و دیده بوده که یه بابایی کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال چاپ 86 رو داره (همه ما چاپ 85 رو داریم)
    ازش پرسیده از کجا گرفتی. گفته که از شیراز گرفتم.

دبیرمون گفت من سر سری یه نگاهی بهش انداختم و دیدم که شماره بعضی از صفحات عوض شده بود و تمرین‌هایی هم بهش اضافه شده بودند.

ببین روی جلد کتاب دیفرانسیل شما این‌ طوریه؟

در ضمن یکی از بچه‌ها می‌گفت که کتاب دیفرانسیل جدیدی توی اینترنت دیده.
    Last edited by SuB; 08-10-2007 at 20:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •