يه سئوال . بعضي از برنامه هاي موبايل وقتي دانلود ميكنم يه فايل با پسوند app. همراشه . اونو بايد چكار كنم؟
يه سئوال . بعضي از برنامه هاي موبايل وقتي دانلود ميكنم يه فايل با پسوند app. همراشه . اونو بايد چكار كنم؟
مدتيه كه گوشي n93 من طوري شده كه وقتي ميرم تو contacts و روي يك contact دكمه سبز رو براي تماس گرفتن ميزنم ، اگر وصل نشه ، بعد از disconnect شدن ، ديگه هر جي دكمه سبز رو بزني فايده نداره و اصلا اتفاقي نمي افته . يعني بايد گوشي رو restart كنم تا بتونم تماس بگيزم.
پس چرا ؟؟ كسي ميدونه ؟
برنامه اي براي restart كردن گوشي هست. ؟ (چون از sqwitch off كردن خيلي بهتره)
راستي برنامه اي براي خالي كردن باتري وجود داره ؟؟؟
فكر كنم اگر بعد از خالي شدن شارژ كني بيشتر دووم مياره.
(تجربه !)
مرسی از برنامه های خوبی که گذاشتید
ببخشید 1 سوال.من برنامه تبدیل 3gp به vcd رو دان کردم ولی هرچی میخوام فایلها رو انتخاب کنم میگه از این فورمت نمی تونه پشتیبانی کنه ولی تویfile type همه فورمتها رو داره اگه میشه کمکم کنید ممنون
سلام دوستان من به 5 تا برنامه!!! نیاز دارم (گوشی 6120) اگه کسی لینک داره لطفا معرفی کنه...
1. CtrlrFreak
2. System Explorer
3. PuppetMaster
4. SMSCounter
5. Hijri Cal
لطفا سیمبین باشه...
مرسی
دوست عزیز فکر کنم مشکل شما با نصب codec حل شه
یک نرم افزار عالی برای ویرایش عکس و شوخی با عکس و همون کارای خنده داری که با عکس انجام میدن میخوام
فقط حتما کرک شده باشه یا کرکش رو بذارین .....ممنون![]()
File expired!
تاریخ فایل تمام شده.لطفا اگه میشه دوباره آپ کنید.ممنون
سلام دوستان یه برنام بزارید که بشه موبایل رو به کنترل تلوزیونتبدیل کرد و بر روی n71 کاکنه
سلام دوستان یه برنام بزارید که بشه موبایل رو به کنترل تلوزیونتبدیل کرد و بر روی n71 کار کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)