رزولیشن 240*320
اون بازی هم که می گی فکر کنم v rally باشه
رزولیشن 240*320
اون بازی هم که می گی فکر کنم v rally باشه
دوست عزيز رزولوشن صفحه ان73 240در320 ودر ضمن باكيفيت 16777216 ميليون رنگ................
اينم بازي K-RALLY كه مي خواستي(خداييش خيلي با حاله)
اين هم تصاويري از محيط بازي.........
![]()
![]()
قابل نصب روی:
نوکيا :
3250/5500/E50/E60/E61
E62/E70/N71/N73/N75/N80
N80 IE/N91/N91 8GB/N92/N93/N95
اينم لينك دانلودبه صورت مستقيم(حجم 2.9MB )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by H.Operator; 24-12-2007 at 17:53.
نسخه سوم از بازی جذاب Brothers In Arms , این بازی جنگی برای گوشی های سیمبیان 9 میباشد / 240 در 320 پیکسل , نام این نسخه از بازی جاده های جهنم است !
این بازی واقعا سرگرم کننده و جذاب است و کسانی که قسمت های دیگر این بازی را بازی کرده اند حتما میدانند که این بازی چقدر گرافیک خوبی دارد و چقدر عالی است .
دانلود با حجم 1،56 مگا بایت
منبع: persianmobکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی برای جاوا است و برای رزولوشن 240 در 320 پیکسل میباشد , این بازی واقعا جذاب هست حتما دانلود کنید ! ممکن است که زبان این بازی با گوشی شما سازگار نباشد ولی شما باید جای هر گزینه رو بلد باشید .
حجم :178 کیلو بایت
منبع:persianmob.netکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش کمال جون کجایی بابا تاپیک از دهن افتاد!حالا من یه بازی جاوا بذارم تا این آقا کمال بیاد!فقط ببخشید عکس نذاشتم!
کانتر استرایک!سبک استراتژیک...
miami nights:single in the city ماله game loft و اینکه اینو دوباره گذاشتم چون لینکه قبلی پاک شده بود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی سایز بازی ها 107*208
برای گوشی هایی مثل w700,w800,w810,z610,k750,k610
miami nights:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي مافيا براي موبايلهاي جاوا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری فیفا و فوتبال 2004 برای جاوا سایز220*176
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره يه سري برنامه ها واسه باز كردن فايلاي جاوا تو كامپيوتر هست ولي زياد تو كامپيوتر حال نميده.سلام اقا کمال یه سوال : میشه این بازی ها رو تو کامپیوتر انجام داد؟
شاید این بازی جدید باشه اگه تکراری بود لطفا بگین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)