تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 131 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کسی تا حالا از chuck palahniuk کتاب خونده؟؟
    من عاشق سبک نوشتن این نویسنده هستم.
    میخوام ببینم از کتاباش تا حالا ترجمه شده با نه.
    اکه میدونید لطفا بهم بگید.
    ممنون

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

منطقه مصیبت زده شهر

جی . جی . بالارد
    علی اصغر بهرامی

کتاب مجموعه ای از داستان های کوتاه و اکثراً تخیلی در مورد جهان آینده و پیشرفت های قابل کسب می باشد . کتاب بدی نبود اما خوب من کلا چون داستان کوتاه و تخیلی دوست ندارم و این کتاب هم هر دو را کنار هم داشت اون قدر برام جالب نبود اما تصویر سازی و خلاقیتش به نظرم خیلی خوب بود .
    واقعا تونسته بودم ترس از پیشرفت تکنولوژی را به ادم منتقل کنه . خیلی وحشتناک بود .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خاطرات یک گیشا

آرتور گلدن
    مریم بیات

کتاب در مورد زندگی سایوری یکی از گیشاهای معروف و بزرگ ژاپن می باشد . گیشا در کلمه به معنای هنرمند است و در حقیقت گیشاها زنانی در ژاپن بودند که بعد از تعلیمات سخت رقص و آواز و ... در چایخانه های ژاپن به سرگرم کردن مردان می پرداختند .
    یک جورایی همون حس هانیکو و اوشین و ... را داشت دختری که فقیر بود فروختنش و بعد معروف شد . البته من کلا از این روال خوشم می یاد واسه همین از این داستان هم خوشم اومد به نظرم کتاب قشنگی بود
    گیشا ها همیشه اراسته بوده اند اینم چندتا عکس از گیشاهاست که تو اینترنت دیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کتاب "چنین گفت زرتشت"

اثر: فریدریش نیچه

این کتاب، یک کتاب فوق العاده س، من به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم این کتاب رو بخونن....

داره خودمونی میشه هبوط's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

زوربای یونانی

نیکوس کازانتزاکیس
    محمود مصاحب

کازانتزاکیس زمانی که مشغول کار بر روی معدن خود می باشد با مردی ساده و دهاتی به نام زوربا اشنا می شود که بسیار تحت تاثیر شخصیت او قرار می گیرد و این کتاب را با الهام از وی و یاداوری روزهای زندگی در کنار یکدیگر در معدن می نگارد .
    زوربا فردی است که فقط لحظه حال برای او مهم است به هیچ اصلی جز زنده بودن ، ازازدی و خوشحالی معتقد نیست . من که خیلی از شخصیتش بدم اومد چون یکی سری از مهم ترین اصول ها در ذهن من وفاداری به عهد ، عشق عمیق و مواردی از این قبیل می باشد که برای زوربا هیچ اهمیتی ندارد . کتاب فلسفه زندگی را از دید زوربا بیان می کند و من چون این فلسف رو دوست نداشتم از کتاب هم خوشم نیومد
    مي دونم كه دير شده شما هم كلي سرش بحث كرديد ولي دير رسيدم ديگه
    من هم با شما موافقم موقع خوندن اين كتاب همش اعصابم خرد ميشد انگار آدما فقط براي خوشي اومدن تو اين دنيا
    با اين هم كه اگه طرف مقابلمون رو درگير حسي نكنيم ديگه عيبي نداره موافقم ولي مشكل اينه كه اگه خود ما درگير نشيم دليل نميشه كه طرف مقابلمون هم دل نبنده و اينكه اگه ما نميدونيم دل كسي رو شكستيم دليل نميشه كه اين كار رو نكرده باشيم
    حالا فكر كنيد من با اين همه نفرت از اين كتاب پاييز پارسال از يكي از دوستام كادو گرفتمش ، اين همه كتاب خوب اونوقت دوستم بايد اينو برام مي خريد تا اينجاش باز قابل تحمل بود تو تولدم با كمال پررويي سفارش لوايح عين القضات رو به دوستم داده بودم اونوقت وقتي كه كادو رو باز كردم ديدم به به زورباي يوناني اون هم به جاي عين القضات خدا بهم صبر جميل بده با اين شانسم (‌ و اين دوستام)

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مجمع الجزاير گالاپاگوس

كرت ونه گات
    علي اصغر بهرامي

داستاني در مورد انقراض نسل فعلي انسان و به وجود امدن نسل جديد و مسخره كردن مغر و فكر انسان و نظريه و داروين و .......
    خيلي بدم اومد مسخره بود و بي مزه اصلا با اون دو تا كتاب ونه گات كه قبلا خونده بودم قابل مقايسه نبود
    بد بود ديگه در كل به نظرم بد

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

در قند هندوانه

ریچارد براتیکان
    مهدی نوید

اول از همه بگم کتاب یک جلد قرمز قرمز خوشگل داره . خیلی خوشرنگه جلدش
    سبک نوشتنش هم جالبه خوشم می یومد ساده و روان و یک جورایی گیرا . ادما با خودش می برد
    اما راستش متوجه نشدم کتاب چی می خواست بگه . افراد جامعه ای را توضیح می داد که با قند هندوانه همه چیز را می ساختند خیلی نماد داشت و واقعا نفهمیدم چی می خواد بگه . فقط سبک نوشتنش را دوست داشتم

جالبه بدونید ""ريچارد براتيگان" رمان "در قند هندوانه" را سال 1964 نوشت و آن را چهار سال بعد در اوج جنبش هيپي گري منتشر كرد.پس از انتشار اين رمان به مانيفيست جنبش هيپي گري تبديل شد و بارها زير چاپ رفت."

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خانه ارواح

ایزابل آلنده
    حشمت کامرانی

بیان کننده سرنوشت سه نسل از یک خانواده و عادات عجیب و غریب اونهاست . عشق ، نفرت ، ازدواج ، انتقام و .... همه اتفاقات زندگی اعضای مختلف خاندان را تصویر می کنه فرد اخر این خانواده زندگی همه این عزیزانی که فوت کرده اند اما روحشان در خانه وجود دارد را می نگارد تا برای همیشه ریشه های خود را حفظ کند
    خوشم اومد داستان جذابی بود

جالبه بدونید
    یک نفر روز هشتم ژانویه بیست و شش سال پیش به ایزابل زنگ می زند و می گوید که پدر بزرگ مجبوبش در بستر مرگ است. همان روز بود که «ایزابل» شروع کرد به نوشتن یک سری نامه به پدر بزرگش که بعدا همین نامه ها دست نوشته ی اولین رمانش «خانه ارواح» شد. «ایزابل آلنده» به همین خاطر تمام رمان هایش را هشت ژانویه شروع می کند به نوشتن.

پروفشنال negar00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دمیان
    نویسنده :هرمان هسه.

رمان با شرح یک خاطره در ده سالگی آغاز می شه فردی بیگانه با عقاید و روشهای که با آن بزرگ شده وبه اجبار فرزند بودن،اعقاید و روشهای زندگی آنها را در پیش گرفته بود . اما از درون با تمام آنها بیگانه است . در میان عقایداش در بیگانگی به سر می بره و در واقع روحش خواستار چیز دیگری بود.

دمیان یک رمان ارزشمنده
    بعضی از کتابها را که می خوانی احساس می کنی سطر به سطر کتاب حرفی برای گفتن
    داره آرامتر می خوانی تا بیشتر لذت ببری.
    این کتاب یکی از کتابهای سنگینی بود که خوندم به نظرم باید یونگ روانشناس بزرگ رو خوب بشناسی تا دمیان رو بتونی درک کنی چون نویسنده یکی از بیمارانش بوده و نظریه هاش روی هسه تایر زیادی گذاشته.

( ما می توانیم یکدیگر را درک کنیم ؛ اما هر فرد می تواند خود را فقط به خویشتن معرفی
    کند و بشناساند.)( دمیان اثر هرمان هسه )

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بيلي باتگيت

اي.ال.دكتروف
    نجف دريابندري

كتاب در مورد پسر بچه زرنگ و فقيري است كه وارد يك باند گانگستري مي شود و پيشرفت هم مي كند
    نسبت به داستان هاي اين مدلي داستان قشنگي بود يعني كل موضوع خوب بود اما واقعا خسته شدم با زور مي خوندمش چون مي خواستم تمومش كنم اصلا دوستش نداشتم
    در حقيقت فقط وقتي كتاب تموم شد با خودم گفتم موضوعش جالب بود حرف داشت واسه گفتن اماخوب در حين خوندن اصلا جذاب نبود واسم
    رگتايم هم همينجور بود با اينكه اونم داستانش و مضمونش را دوست داشتم از كتاب شديد بدم مي يومد حالا يا با سبك نوشتن اقاي دكتروف من مشكل دارم يا با ترجمه اقاي دريابندري البته قبلا هم از اقاي دريابندري چنين كنند بزرگان را خونده بودم خوشم اومده بود ....نميدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •