من با ان73 کل ننداختم ولی از ان 70 که مطمئنم بیشتره صداش!
فکر کنم از ان73 هم بیشتر باشه اگر هم نباشه به کیفیتش میارزه
من با ان73 کل ننداختم ولی از ان 70 که مطمئنم بیشتره صداش!
فکر کنم از ان73 هم بیشتر باشه اگر هم نباشه به کیفیتش میارزه
يه سوال :
وقتي داريم گوشي رو با xs هك ميكنيم گوشي كاملا خاموش بايد باشه ؟
اخه من وقتي دكمه c رو نگه ميدارم و گوشي رو وصل ميكنم و نرم افزار رو راه ميندازم گوشي همون طور خاموش ميمونه .
پس من موندم كه ديگه به شارژ گوشي چي كار داره كه شما ميگين شارژ بايد پر باشه .
نرم افزار هم هم فعلا داره روش كار ميكنه وقتي گوشي كاملا خاموشه .
اين هم عكس :
![]()
Last edited by Hossein_Bahal; 19-05-2007 at 01:52.
K800_R1ED001_FS_EUROPE_1_RED49 و K800_R1ED001_MAIN_GENERIC_WI_RED49 ربطی داره؟؟؟ اما بعد از update از cid 49 به 52 cid تغییر کرد.حالا باید برای cid 52 بگیرم؟؟؟
Phone-XS_V2[1].01_Beta_package میشناسه اما به درد نمیخوره .لطفا راهنمایی
اول از همه از حميد و sony w810 يك تشكر توپ مي كنم
من بلاخره بعد از كلي كلنجار با خودم گوشيمو هك كردم برا افزايش صدا،توپ شده ها امروز با يك 3250 كل انداختم اگه نگم بيشتر بود كه من اين احساسو داشتم كاملا يكي بودن.بابا ايول.
فقط يك سوال دارم حميد جان اين فايلهايي كه دادي برا تغيير منو كدومو بايد بريزيم تو گوشي؟اون فايل تمي كه داخلشه چيه؟و آخرين سوال شرمنده اون منويي كه رو منو قفل ميزاره چجوري ميشه پسورد هاشو تنظيم و عوض كرد؟
ممنون
حميد آقا من گوشيم سريال چنج بود. از راه شما firmware رو عوض كردم و دقيقا گام به گام توصيه شما عمل كردم اما الان كه گوشيو روشن ميكنم please wait ميده و همينطور ميمونه. حالا چيكار كنم؟ بدم بيرون فلش كنن يا از ورژن هاي ديگه استفاده كنم؟ ميشه ورژن هاي main و fsبا هم فرق داشته باشه؟ ميشه از يه مدل ديگه كاستيومايز استفاده كنم؟
اول از همه از حميد و sony w810 يك تشكر توپ مي كنم
من بلاخره بعد از كلي كلنجار با خودم گوشيمو هك كردم برا افزايش صدا،توپ شده ها امروز با يك 3250 كل انداختم اگه نگم بيشتر بود كه من اين احساسو داشتم كاملا يكي بودن.بابا ايول.
فقط يك سوال دارم حميد جان اين فايلهايي كه دادي برا تغيير منو كدومو بايد بريزيم تو گوشي؟اون فايل تمي كه داخلشه چيه؟و آخرين سوال شرمنده اون منويي كه رو منو قفل ميزاره چجوري ميشه پسورد هاشو تنظيم و عوض كرد؟
ممنون
آره باید خاموش باشه
فکر میکنم واسه انجام عملیات توی گوشی به باتریش نیاز داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)