ميزاريش؟
مگه ورودي سيم نداره؟ گيتارت چيه؟(كلاسيك يا الكتريك)
ميزاريش؟
مگه ورودي سيم نداره؟ گيتارت چيه؟(كلاسيك يا الكتريك)
بله حرف شما درسته. ولی بهتره که ابتدا به دو دسته تقسیم بندی کنیم.
دوست عزیزولي در يادگيري گفتين يك كلاسيك كار چطوري ميتونه الكتريك بزنه؟ايا بنظر شما ميشه؟
اول باید مشخص کنیم که منظور هرکدوم از ما "سبک" هست یا "ساز" !!
اونی که گیتار کلاسیک کار کرده، می تونه همون سبک رو روی گیتار الکتریک اجرا کنه. ولی نمی تونه سبک راک یا بلوز یا هوی متال رو با اون گیتار الکتریک اجرا کنه. مگر اینکه اون سبک ها رو یاد بگیره.
البته یک کلاسیک کار، می تونه از روی نت یک قطعه ی راک یا بلوز رو اجرا کنه. ولی چون با تکنیک ها آشنایی نداره، کارش سخت هست و باید تکنیک ها رو یاد بگیره.
حالا ممکنه این یک سوء تفاهم ایجاد کنه: آیا وجه تمایز دو تا سبک فقط تکنیک هست؟ خیر!
خیلی چیزها هستند که دو تا سبک رو از هم متمایز می کنن. و بهتره که نوازنده یک سبک رو بیشتر کار کنه و اون رو سبک اصلی خودش بدونه.
زیاد مفروق نیست! یعنی فرقی نداره. دیاپازون غیر الکتریکی رو بهش میگن؟ تیونر!
حالا بحث روی گذاشتن روی بدنه یا نذاشتن نیست... میکروفون داره و اون صدا رو میگیره.
من به شما گفتم که این طوری، این تیونره که به شما میگه گیتارتون کوک هست یا نیست. و توصیه کردم که هرچه زودتر از زیر یوغ این لامصب بیاید بیرون!
سبز هم خوبه یعنی کوک شده.
چرا.هم سیم به دستش وصل میشه هم میشه خودشو روی بدنش بزاری.ولی من نمیفهمم چرا ادمو تنبل میکنه.
یعنی منظور شما اینه که ادم باید خودش با گوشش بفهمه که کی گیتار کوک هست؟
راستی شما مطمین هستید که گیتار پویا تقلبی هست؟البته فقط توی اصفهان تولید میشه.6 ماه ضمانت+برگه
فروش داره.
من نگفتم اينو منظورم من اين بود با اين هم ميشه كوك كرد با گوش هم ميشه كوك كرد
الان مگه كوك نكردي باهاش ؟
الان من سوالي پيش اومد سوال شما اين بود كه اين كار چطوري صورت ميگيره يا اينكه انجام بدين يا ندين؟
گيج شدم خودم هم![]()
بلدم چه جوری انجام میگیره.
این که انجام بدم یا ندم مهمه.
اصلا هیچی.
سوالم اینه:
گستار پویا خوب هست یا نه؟چون دیگه همین 3 ساعت پیش خریدمش.فکر کنم خوب باشه.در ضمن فقط توی اصفهان تولید میشه.
ديگه خريديش الان ميپرسي.
چند خريدي؟ يه عكس بگير ما هم لذت ببريم اگه ممكنه![]()
معذرت...بلدم چه جوری انجام میگیره.
این که انجام بدم یا ندم مهمه.
انجام بدید. با تیونر کوک کنید ولی سعی کنید که گوشتون رو تمرین بدید تا هرچه سریع تر بتونید با گوش کوک کنید.
دوست عزیز
دیاپازون ها 3 نوع هستند
1-دیاپازون های U شکل تک نت که با ضربه صدا تولید میکنند و بیشتر روی نت لا تراش خوردند.
2- دیاپازون های مالتی نت که با جریان هوا چند صدای خاص یا یک اکتاو کامل رو تولید میکنند.
3- دستگاه های الکترونیکی دیاپازون که با دریافت فرکانس از طرف ما صدای اون رو تولید میکنند.
(دیاپازون های نرم افزاری هم جزو این رده هستند)
اما تیونر ها همه الکتریکی هستند ، در اصل تیونر ساختاری عکس دیاپازون داره
دیاپازون (مخصوصا نوع الکتریکی) فرکانس رو به صورت عدد از ما دریافت میکنه و صدای اون رو تولید میکنه
اما تیونر دستگاهیه که صدا رو دریافت میکنه و عدد فرکانس اون رو به ما میده .
موفق باشید
در مورد قيمت و ... اطلاعات ميخواستم
ممنون
Last edited by manya-atashin; 07-04-2009 at 21:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)