Op حتی برا من هم اینترنت رو کاملا بلاک میکنه
بابا شما همينطور سريع نياين يه فايروال رو به سطل آشغال بكشين
من خودم اوت پوست دارم و چون خوب به گزينه هايي كه موقع نصب ميداد توجه كردم و همه چيز رو درست انتخاب كردم هيچ مشكلي ندارم هيچ كاملا راضي هم هستم
شما احتمالا مشكلي تو كانفيگش دارين كه اوت پوست اينطور شده
soda جون وقتی هکر بلوک نمی کنه چه مشکلی داره!
سودا جان من گفتم كه فقط واسه من اينطوريه .احتمالا سايتي كه ازش دانلود كردم برنامه رو دستكاري كرده چون هيچ كاري انجام نميده برام يعني دقيقا مثل مجسمه ميمونه.نوشته شده توسط soda
اگه شد براتون عكس ميذارم ببينيد چقدر راحت من سركار گذاشته اگه شد يه ورژن ديگش نصب ميكنم ببينم مشكل حل ميشه يا نه..![]()
برزو جان، لينك برنامهي جانبي Super Stealth و آخرين نسخهي آن همان است كه سوداي عزيز معرفي كرده. براي نصب اين برنامه حتما بايد خود OP را اول خاموش كنيد (exit) و بعد SS را نصب كنيد. در مورد نحوه راه اندازي و استفاده از اين برنامهي جانبي توضيحات كاملي در بخش forum سايت OP وجود دارد.
اما در مورد اين كه نوشتهايد با وجود داشتن OP هك شدهايد، بايد بگويم كه در اينترنت چيزي به نام امنيت مطلق وجود ندارد و هيچ فايروالي نيز نميتواند ادعاي تامين امنيت كامل را براي كاربران كند. توصيه من به شما اين است كه اگر ميخواهيد نرمافزاري داشته باشيد كه از شما فقط در برابر هكرها محافظت كند، از Kaspersky Anti-Hacker 1.8.180 و Sygate Personal Firewall Pro 5.6.2808 استفاده كنيد؛ اما اگر برنامهاي ميخواهيد كه از شما در برابر همه (يا اغلب) عوامل آسيبزاي نفوذي اينترنتي محافظت كند، استفاده از Outpost Firewall Pro 3.0.543.431 و سپس ZoneAlarm Pro 6.0.667.000 را به شما توصيه ميكنم.
به گمان من تنها راه در امان ماندن از حملات هكرها، پنهان ساختن ip خود در زمان كاربري اينترنت است. براي اين منظور نرمافزار بسيار خوبي وجود دارد به نام Steganos Internet Anonym Pro 2006 8.0 كه شما را به طور كاملا خودكار تحت ip هاي مختلف ميبرد. اما متاسفانه به علت ----- شدن سايت اين برنامه، نميتوان از آن استفاده كرد. برنامهي مشابه ديگري نيز وجود دارد به نام Invisible Browsing v4.0 كه بايد به طور دستي ip هايي را كه اين برنامه ميبابد تست و انتخاب كنبد. اما به علت ----- بودن بيشتر ip هايي كه به شما معرفي ميكند (يا به دليل ديگري كه من نميدانم) من كار كردن اين برنامه را نديده ام. به هر حال اگر دوستان برنامههاي مشابه ديگري را ميشناسند كه فعال و كارآمد هستند، معرفيشان كنند. واضح است كه برنامههاي پنهان كنندهي ip ميتوانند نقش مهمي را در تامين امنيت كاربران اينترنتي ايفا كنند.
در تكميل توضيحات بسيار آموزندهي ويواي عزيز، بايد به كاربران OP توصيه كنم كه در بخش Active Cntent خود بهتر است بخشهاي Cookies و Referres و Pop-up windows را براي هميشه مسدود (Block) كنيد. منتها چون وارد شدن به سايتهايي كه در آنها ثبت نام كردهايد (مانند: تالارها، ايميلها، هاستها و ...) به كوكيهايي كه در سيستم شما قرار ميدهند وابسته است، بايد اين نوع سايتها را در بخش Exclusion مستثنا كنيد و به كوكيهاي آنها اجازهي ورود دهيد.
گيلوپاي عزيز، فايروال OP هميشه نظارت بسيار دقيقي را بر برنامههاي كاربردي شما اعمال ميكند و اگر ميگويد در سيستم شما چنين كاري را انجام نميدهد، مشكل از نحوهي تنظيم آن يا نقص در يكي از مراحل نصب آن است. سايت 9down.com پايگاه معتبري است اما ميتوانيد OP را از لينك مستقيمي كه معرفي كرده بودم بارگيري كنيد.
Last edited by daryoosh4; 12-10-2005 at 06:52.
با سلام.
خدمت daryoosh4 عزيز عرض كنم كه برنامه ديگري به نام hide ip platinium وجود داره كه كار همان برنامه هايي را انجام ميده كه معرفي كرديد.من شخصا با اين برنامه كار نكرده ام و كارايي آن را هم نديده ام .اگر دوستاني هستند كه از اين برنامه استفاده كرده اند لطف كرده و در مورد عملكرد اين برنامه توضيح بدن.
hamiltonجان سلام
متاسفانه برنامه hide ip platinium فقط با اینترنت اکسپلورر سازگاری داره وبرای ما که از اپرا یا فایر فاکس استفاده میکنیم به نظر کارامد نمیاد هرچند من شخصا با اینترنت اکسپلورر هم امتحان کردم ولی ای پی را مخفی نمیکرد وتوی بعضی از سایتها که میرفتم ای پی منا نشون میداد یاداوری کنم اخرین ورژن اونا توی تایپیک ابدیت ونسخه های جدید نرم افزارهای معروف معرفی کردم
موفق باشید
ZoneAlarm Pro 6.0.591.002 beta - 13/10/2005
Download
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[RAR PASSWORD: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اين لينكي كه برزو جان دادند در هنگام دانلود به نسخه 6.0.591.000 نغيير ميكنه
اين لينك آخرين نسخه هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by soda; 14-10-2005 at 12:05.
Sygate Personal Firewall
کسی با این کار کرده
لینک دانلود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)