بن بست نمیشه گفت ولی بعضی وقت ها مخصوصا تو ساختمون ها باید دنباله یه چیزایی میگشتی وقت گبر بود
تنها جایی که یکم منو سردرگم کرد اونجایی بود که در قفل میشه و باید به گلوله هایه نورانی شلیک کنیم تا در باز بشه
بن بست نمیشه گفت ولی بعضی وقت ها مخصوصا تو ساختمون ها باید دنباله یه چیزایی میگشتی وقت گبر بود
تنها جایی که یکم منو سردرگم کرد اونجایی بود که در قفل میشه و باید به گلوله هایه نورانی شلیک کنیم تا در باز بشه
سلام.
یک فلش کارت هست که باید بدیمش به Barkeeper.
اما وقتی میرم توی زیرزمینی که بار توشه آدمه دور وایستاده و من نمیدونم چطوری بیارمش نزدیکم.
یک سر باز دیگه هم جلوی دری که میره پشت بار رو گرفته.
چیکار کنم؟![]()
Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 21-08-2007 at 03:32.
والله حافظه من زیاد یاری نمیکنه ولی فکر کنم اون فلش رو باید بدی به دلاله اوله بازی نه بارکیپر
ولی اگر عهم من اشتباه میکنم باید بری کنار بار وایسی خودش میاد پیشت باهات صحبت میکنه
کدوم فلش؟ همون که از طبقه 2-3 یه ساختمون تویه پادگان نظامی برمیداری؟
آره منظورم همونه.والله حافظه من زیاد یاری نمیکنه ولی فکر کنم اون فلش رو باید بدی به دلاله اوله بازی نه بارکیپر
ولی اگر عهم من اشتباه میکنم باید بری کنار بار وایسی خودش میاد پیشت باهات صحبت میکنه
کدوم فلش؟ همون که از طبقه 2-3 یه ساختمون تویه پادگان نظامی برمیداری؟
اون دلاله که خیلی دوره. مطمئنی؟
منم زیاد یادم نمیاد
ولی پشته بار که نمیتونی اصلا بری باید از همون پشت با هاش حرف یزنی این ور یا اونور
تویه بازی زیاد باید اینور اونور بری!!!![]()
اهان نه شما مي توانيد با گذاشتن نشانه گر موس روي دلال و راست كليد يا چپ كليد كنين با اين روش شما مي توانين فروشنده را صدا كنين . اين فلش ماله همون دلاله . اشتباه نكونين!!!
همين امروز اين بازي روو گرفتم واقعا بازي خوبي بود
در ضمن يادم رفت بگم اين بازي با گرافيك 8500 خيلي خوب و باكيفيت باز ميشه
با 6600 به بالا به خوبس اجرا میشه
البته رم بالایی میخواد و گرافیک زیبایی داره
سلام به دوستان من باز ی استالکر رو خیلی و قته که بازی می کنم و تقربان تمام راه ها و سنگ و هر چیزی دیگر رو فکر کنی می دانم و از 3 بار از یک راه تماش کردم
ولی الان من یک جا گیر کردم من در اوسط بازی بعد از تمام کرد یک ماموریت ,یک ماموریت جدید اضافه شد و ان همین این بود باید بروی طرف دکتر .
دکتر تقریبان اول بازی جایی که شخصیت به نام wolf است که پیش چند سگ مرده البته خود wolf مرده شما به شخصی دیگر(مشخصات طاس) صحبت می کنید. و اون می گه که دکتر از این جا رفته و شما باید به منطقه دیگر بروید
به منطقه زیر زمینی که توسط یک چاه با انجا می روم وقتی وارد چاه شدم در راه موقعه که خواستم از یک نردبان بالا بروم یک دفعه یک مینی منفجر شد و من از حال رفتم وقتی به حال اومد دکتر در کنار من بود و به من گفت تو باید بروی یک دستگا ماشین کد یاب و چند برگ نوشته رو از مرحله یک مانده با اخری بیاری
من الان برگ نوشته ها و ماشین کد یاب رو پیدا کردم و بعد از پیدا کردن دوباره به من3مامویت دیگه می ده ومشکل من اینجاست الان نمی دانم چه کار کنم تو نقشه هم توضیح نداد که کجای نقشه است و باید چه کار کردکمک
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)