مصطفی جان ممنون ... به شدت منتظر ادامه ی بحث هستیم .![]()
مصطفی جان ممنون ... به شدت منتظر ادامه ی بحث هستیم .![]()
اما بعد از همه ی این مراحل به قسمت اصلی برنامه که اخرین قسمت هم قبل از end هست می رسیم
بنام قسمتMELODY
این قسمت که مهمترین قسمت یک فایل هست کار اصلی کنترل ویبره رو بر عهده داره
از نکاتی که در این قسمت حائز اهمیت و توجه خاص شما باید باشه این هست که کدها و عبارتهایی که وارد میکنید CaseSensitive هستند...یعنی به بزرگی و کوچک بودن حروف و عباران حساس هستند
این یک مثال از قسمت ملودی یک فایل ویبره ی موسوم به ویبرهی پلیس هست:
(vibeon*7b1vibeoff*7b5backoffvibeon*7b2vibeoff*7b3 backonr5@213)
حالا فایلش رو هم براتون در همین پست قرار میدم
زمانی که از این ویبره استفاده میکنید...ویبرهی گوشی شما ریتمی مانند بوق ماشین پلیس دارد
این هم فایلش:
lکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب فعلا سعی کنید به خطی که مثال زدم توجه خاص داشته باشید....مطمئنا اگه خوب بخونیدش....فعلا خودتون یه چیزهایی رو در حد کم متوجه میشید
برای فهمیدن خیلی بهتر این نوشته ها با ما در ادمه ی بحث ها همراه باشید
کامیاب باشید![]()
Last edited by mostafa_khan; 18-08-2007 at 18:39.
سلام عزیز
ممنون از آموزش ها و بحث های جالبت....
سلام داداش میلادممنونم عزیز
ببین گل پسر شما اگه می تونی این فایل های ویبره رو روی گوشی های موتو تست کن ببینیم رو اونها جواب میده یا نه....اونهایی که جاوا هستن ها..نری از شانس ما رو ا 1200 تست کنی...خبرش رو اینجا بده...منتظرم
![]()
همون طور که قبلا بحث شد امروز به این می پردازیم که چگونه معانی نوشته های قسمت ملودی رو بفهمیم
خوب ازتون درخواست کرده بودم در پست قبلی که به اون مثال توجه کنید
چه چیز هایی متوجه شدید؟
بله...درسته فرضا یک قسمتش کاملا مشهوده:
(vibe on...vibe off....vibe on....vibe off......)
من یکی از قسمت های مشهود اون خط رو به شکل بارزتر در خط بالا براتون اوردم
و این یعنی همون چیزی که قبلا بهتون گفته بودم:کنترل ویبره
حالا به شکل خیلی ریز به مو شکافیه فقط همین خط بالا می پردازیم:
Vibe on یعنی ویبره روشن میشه و شروع به کار میکنه با ریتم خاصی که ما بهش میدیم....تا میرسه به عبارت vibe offحالا یه دفعه ویبره خاموش میشه
از این صحبت ها میفهمیم این خط نوشته مال یک ویبره ایی هست که به شکا یک سره نبوده است....بلکه به شکل منقطع هست
ویبرهی سرتاسر تنها با ویبره ان شروع و با ویبره اف پایان میپذیره
نمی دونم شنیدید یا نه..احتما زیاد خیلی از شماها شنیدید...برنامه ایی هست برای خالی کردن باطری گوشی...زمانی که اجراش میکردی..ازت میپرسید..چه جوری کار کنه؟
1-فقط با ویبره
2-با ویبره و لایت گوشی
حالت یک دقیقا همین حال ویبرهی سرتا سری هست که توضیحش رو دادم یعنی در ساختار نوشتاری اون برنامه هرگز بینش از دستور vibe off استفاده نشده...و احتما زیاد حتی با vibe off هم پایانی براش تعیین نشده...یعنی اینقدر کارکنه تا باطری تموم شه گوشی خاموش شه و اینجوری کار برنامه هم تموم شه
اما نه اگه بخواهیم ویبره ی مورد نظر یکسره نباشه...از ویبره های منقطع استفاده میکنیم...که تا یه زمانی ویبره هست بعد واسه مثلا ثانیه ایی قطع میشه و بعد دوباره شروع میشه
مسلما اینکه چقدر ویبره کارکنه بعد قطع بشه...اینکه چند بار قطع و وصل بشه...همگی در حیطهی اختیارات ما هستو ما می تونیم با بلد بودن مفهمو های این کدها و عبارت ها اون ریتمی که دوست داریم رو به ویبره بدیم
برای این منظور بحث ادامه خواهد یافت
قط خاطرتون باشه(هر چند مشهوده)اگه خواستین بعد قطع ویبره...دوباره وبره بلافاصله شروع بشه....ساختار اون قسمت از ملودی که دارید می نویسید بدین صورت میشه:
(………………..vibeoffvibeon……..)
کامیاب باشید![]()
سلام داداش....
خسته نباشی...
باور کن عزیز خیلی دوست دارم... ولی متاسفانه خیلی وقته موتو ندارم...ولی اجازه بده.. یکی پیدا میکنم.. سر فرصت روشون کار میکنم...
موفق باشی داداش
یا علی
سلام داداشی...سلامت باشی
دوست دارم یه عالمه....
جدا؟من که باور نمیکنم میلاد موتو نداشته باشهممنون میشم گل پسر
خوب بریم رو ادامه ی بحثمون چطوره؟
ویبرهی قلب...با قدرت بیشتر نسبت به اون اولی که گذاشته بودم
اینم از قبلی قدرتش بیشترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم از این ویبره یک سره هاست....جون میده واسه خالی کردن باطری!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظراتتون رو دریغ نکنید.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشید![]()
بچه ها . من نياز خيلي فوري به اين بلك ليست دارم . كسي نمي دونه براي w850 چجوري و از كجا بايد گير بيارم . هر چي سرچ مي زنم پداش نمي كنم . روسا كمك كنين خواهشا .
یه سری به تاپیک پچ بزن....اگه گیر نیاوردی بگو من تو سایت های دیگه هم بگردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)