beckham7 عزیز
بعد از فلش هیچ تغییری نکرد؟
beckham7 عزیز
بعد از فلش هیچ تغییری نکرد؟
میشه یکم بیشتر توضیع بدین من کیج شدم البته باید بگم که تو مغازه ترانس زیاده همین طور خازن و از اون جایی که من رشتم برقه تا حدودی میدونم این امواج مغناطیسی چه بلایی میتونه سر امواج رادیویی بیاره فقط یکم نگران شدم ممنون
من گوشي 1 روز از گرفتنش نگذشته بود كه فلش زدم قبلش..
الان فقط با ريست كردن مشكل حل ميشه البته بعضي وقتها با register & search كردن شبكه تو تنظيمات مشكل حل ميشه اين مشكل وقتي پيش مي ياد كه آنتن دهي صفر ميشه در ضمن اگه روزي ده بار آنتن دهي صفر بشه يك بارش اين اتفاق مي افته (روزي يكبار) اگر آنتن دهي صفر نشه مشكلي پيش نمي ياد قبلا هم گفتم يكي ديگه از دوستام هم كه v3x داره اين مشكل براش پيش مي ياد اون v3x فارسي كرده نمي دونم جايي كه فارسيش كردن سيم كارتو در اوردن يا نه.
چون الان سه روزي ميشه كه مشكلو تو سايت وبا ديگر دوستان مطرح كردم به اين نتيجه رسيدم كه چون گوشي تازه گرفتم وسواس زياد به خرج مي دم وهمون طور كه corvette عزيز گفته از پوشش شبكه است فقط اينجا سوالي كه برام پيش ميياد اينه چرا اين مشكل براي گوشي هاي ديگه مثل sony ericsson يا nokia پيش نمي ياد؟ حالا با توجه به اين مسايل اگه راه حلي مدنظر دارين ممنون ميشم راهنمايم كنيد
Last edited by beckham7; 07-09-2007 at 23:42.
من گوشي 1 روز از گرفتنش نگذشته بود كه فلش زدم قبلش..
الان فقط با ريست كردن مشكل حل ميشه البته بعضي وقتها با register & search كردن شبكه تو تنظيمات مشكل حل ميشه اين مشكل وقتي پيش مي ياد كه آنتن دهي صفر ميشه در ضمن اگه روزي ده بار آنتن دهي صفر بشه يك بارش اين اتفاق مي افته (روزي يكبار) اگر آنتن دهي صفر نشه مشكلي پيش نمي ياد قبلا هم گفتم يكي ديگه از دوستام هم كه v3x داره اين مشكل براش پيش مي ياد اون v3x فارسي كرده نمي دونم جايي كه فارسيش كردن سيم كارتو در اوردن يا نه.
چون الان سه روزي ميشه كه مشكلو تو سايت وبا ديگر دوستان مطرح كردم به اين نتيجه رسيدم كه چون گوشي تازه گرفتم وسواس زياد به خرج مي دم وهمون طور كه corvette عزيز گفته از پوشش شبكه است فقط اينجا سوالي كه برام پيش ميياد اينه چرا اين مشكل براي گوشي هاي ديگه مثل sony ericsson يا nokia پيش نمي ياد؟ حالا با توجه به اين مسايل اگه راه حلي مدنظر دارين ممنون ميشم راهنمايم كنيد
راه حله پیشنهادیه این دوسته عزیزمون هم امتحان کنbeckham7 جان.
سلام به همه دوستان
یه ایراد اصلی که v3xداره و خیلی اذیت میکنه اینه که کارکرد دوکلید بالای صفحه کلید قابل تغییر نیستند سمت راستی وارد منوی plant 3 میشه و چپی quick menu جالب اینجاست که quick menu نیز هر منویی رو قبول نمیکنه و اكثرا" به اينترنت وصل ميشه
اگه کسی این مشکلو تونسته حلش کنه به ما هم بگه ممنونش میشیم....
اگه منظورت اون دوتا کلیدی هست که در طرفین دکمه گرده هست فکر نکنم عوض بشه
سلام عزیز.
اینی که شما میگی شدنی هستش،فکر میکنم راه حلش هم تغییرات در سیم باشه.
باید یکمی وقت بزاری تا اونی که میخای پیدا کنی،حالا یه سر به اینجا بزن تا بعد...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باشه هر وقت اون مشكل پيش اومد حتما امتحان مي كنم نتيجه شو مي گم
Corvette جان دستت درد نكنه ممنون
سلام
v3i دست دوم بدون جعبه 45 تومن مي ارزه؟ هيچي لوازم جانبي هم نداره حتي شارژر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)