با سلام خدمت دوستان
کسی میدونه برچسب روی جعبه 990 اصل باید 3 تا بارکد داشته باشه یا یکی ؟؟؟
با سلام خدمت دوستان
کسی میدونه برچسب روی جعبه 990 اصل باید 3 تا بارکد داشته باشه یا یکی ؟؟؟
اصلش ساخت فرانسه است
فرقی با هم ندارن آی مخفف اینترنشناله
نسبت به ان 70 کی ضعیفه
هدفون توی جعبه اش داره و اگر با گارانتی بخری هندزفری بلوتوث هم همراهشه
آره قابل ارتقا تا 4 گیگابایت
نه اتفاقا کیفیت تصویر خیلی بالاست البته به پای ان 93 نمی رسه
اگر رمش خیلی پر باشه زیاد هنگ می کنه
من که واقعا ازش راضیم تنها بدی که داره اینه که خیلی سنگینه
والا مال من اصله و 3تا برچسب داره
امیدوارم سایر دوستان هم به سوالای شما جواب بدن تا بهتر نتیجه گیری کنید.
1- مطمئنا قیمت گوشی که تعرفه 60 درصدی گمرک روش اعمال میشه با گوشی که قاچاقی وارد میشه، متفاوته. علاوه بر این گارانتی هم هزینه خودشو داره. برای مقایسه، قیمت P990 الان تو آمریکا 480 دلاره.
2- هسته هر دو سیستم عامل یکی هست: Symbian 9.1 ولی تفاوتشون در Interface و رابط کاربری (ظاهر منوها) هست که این خودش در روش انجام کارهای یکسان در دو گوشی (مثلا N73 و P990) تفاوت ایجاد میکنه. کلا من UIQ3 رو ترجیح میدم، چون منطقی تره و کارکردن باهاش راحت تر و لذت بخش تره.
3- والا من قبل از اینکه خودم بخوام بخرم، به سونی اریکسون یه ایمیل زدم و همینو ازشون پرسیدم؛ جواب دادن که P990 ساخت فرانسه، آلمان و چین هست و هر سه هم معتبرن و هیچ فرقی ندارن.
4- هیچی. کلا پسوندهای سونی اریکسون اینه: i: اینترنشنال - c: چین - a: آمریکا . چون P990 چهاربانده هستش، ورژن a و i یکی هستن. البته این در مورد سایر گوشی های چهاربانده هم صدق میکنه.
5- اگه از هدفون مناسب استفاده بشه، قابل قبوله و از لحاظ کیفیت و بلندی پایین تر گوشیهای مخصوص موزیک قرار داره. به عبارت دیگه به عنوان mp3 پلیر نمیشه خیلی روش حساب کرد ولی با توجه رده و کلاس گوشی (Business) کاملا قابل قبوله.
6- بله، ولی ورودی 3.5 میلیمتری نداره، مثل بقیه گوشیهای سونی اریکسون از همون پورت پایین گوشی بهش وصل میشه و البته اگه از هدفون دو تکه مثل مال W810 استفاده کنین، میشه هر هدفون دیگه ای رو بهش وصل کرد.
7- تا 4GB کارت حافظه Memory Stick Pro Duo رو ساپورت میکنه. من حدودا دو ماه پیش 2 گیگ سونی خریدم 32 هزار تومن.
8- اگه منظور از تصویر، عکسه که یکی از بهترین 2 مگاپیکسلی هاست الان، ولی اگه منظور صفحه نمایش هست به طور موردی ممکنه اینطور باشه، مثلا در مقیسه با نوکیا E60، چون صفحه 16 میلیون رنگ با ابعاد 35 * 41 میلیمتر و رزلوشن 352 * 416 پیکسل بهتر از صفحه 256 هزار رنگ با ابعاد 41 * 56 میلیمتر و رزلوشن 240 * 320 پیکسل هست ولی به طور کلی صفحه نمایش P990 خیلی خوبه.
9- مال من بهیچوجه، به خصوص بعد از آپدیت، اون یکی دو بار ریست هم دیگه نمیشه. اصولا گوشی مثل کامپیوتر وقتی حافظه اش زیاد اشغال بشه، کند میشه یا هنگ میکنه، ولی در مورد P990 گوشی هنگ نمیکنه بلکه ریست میشه تا حافظه آزاد بشه. همونطور که گفتم، آخرین ورژن Firm Ware که منتشر شده، چون میزان اشغال شدن حافظه توسط برنامه ها کمتر شده و کلا یهینه سازی هایی صورت گرفته که دیگه هنگ و ریستی در کار نیست. البته اگه با گوشی بد رفتار کنی، کمی اذیت میکنه: نصب برنامه های الکی، ویروس، کلیک و فرمانهای پشت سر هم و...
10- اینو بهتره سایر دوستان بگن، ولی من باز هم تکرار میکنم: اول نیازهاتونو بشناسین، بعد امکانات گوشی رو بسنجین و اگه این دو تا با هم همخوانی داشتن، بعد بخرید؛ صرفا چون میبینید یکی از بهترین گوشیهای بازار قیمتش ارزون شده، اقدام به خرید نکنید؛ P990 برای هر کسی نیست...
کسی نمیدونه پسورد پیشفرض برنامه ی advance device lock چیه ؟
اینا رو امتحان کردم ولی کار نداده :
1234-------12345--------0000--------00000
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من میخوام p990 بخرم فرمت ضبط فیلم برداریش MP4 هست؟؟آخه این فرمت بهتره
برای من با فرمت 3gpp فیلم میگیره، ولی قبلا خونده بودم که mp4 هم میگیره ولی جایی هم تو گوشی ندیدم که تنظیماتی داشته باشه.
آقای متاپکس من گوشیمو اون اول که خریدم رم 512 مگ انداختم روش تا الان خوب کار کرده ولی 4 روز پیش یکدفعه یک پیغام ارور داد که عکسها رو خراب می کنه من فرمتش کردم هم با گوشی هم با کامپیوتر ولی اصلا عکسها رو باز نمی کنه ولی بقیه چیزها رو باز می کنه چیکارش کنم درست بشه
2:آیا میشه قاب این گوشی رو عوض کرد؟چون دارم کم کم از رنگ نقره ای خسته میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)