متاسفانه من تو 57 تو شمال شرقی یکی ساختم قبلا چه همفکریم یکی شمال غرب یکی شرق یکی هم جنوب غرب لابد نفر بعدی تو جنوب شرقیه!برای اینده و ورلدای دیگه خواستین شرو کنین یه پیام بدین با هم شرو کنیم
پارسال چه دوره ای بود دلم نمیخواد حتی فکرشو بکنم![]()
متاسفانه من تو 57 تو شمال شرقی یکی ساختم قبلا چه همفکریم یکی شمال غرب یکی شرق یکی هم جنوب غرب لابد نفر بعدی تو جنوب شرقیه!برای اینده و ورلدای دیگه خواستین شرو کنین یه پیام بدین با هم شرو کنیم
پارسال چه دوره ای بود دلم نمیخواد حتی فکرشو بکنم![]()
چه کانتیننتی افتادی؟
Continent 74
-از شانس ما ترایب headhunter چسبیده ترایب ما.البته اینطوری بهتره.هیجان بیشتری داره.
باهم بازی کردن خیلی خوبه.مثلا کنار village من با یکی مشکل داشتم و اوایل بازی حتی به هم حمله می کردیم
ولی وقتی فهمیدیم که هردو ایرانی هستیم تا حالا به هم خیلی کمک کردیم .world بعدی با هم شروع می کنیم
100% موفق میشیم
من تو k74 این اسمم mordar1 من وضعیتم خیلی خوبه حتی یک حمله هم به من نشده با این جمعیتم 680 بیشتر نیست ولی من از بس حمله کردم خسته شدم این جوری حال نمیده
کسی پیشم نیفتاده ؟
تو سرور 57 فکر کنم جنوب شرقی باشم خوب نمی دونم
شما که k76 هستید.
اره ببخشید من تو k76 با عرض معذرت از تمام دوستان
حالا کسی تو k76 هست
چرا هیچکس جنوب غربی نیومده؟؟
فکر کنم جنوب غربی ها حرفه ای ها میان؟؟
چه خریتی کردم!!!
K52
زیاد بستگی به جنوب غربی نداره ! اما خب ، SW یک قسمت معروف هست که ترایب های خفن میرن اونجا کل میندازن !
البته ، قبل از شروع هر ورلدی لیدر های ترایب های خفن با هم کل میندازن که مثلا همه بریم SW هرکی باقی موند از همه ی ما سر تره ! و از این جور کارها ... !! ( البته کم پیش میاد ! اصولا این کل انداختن ها بین 2-3 تا ترایب هست ، بهترین ترایب ها هیچوقت از این سوسول بازیها در نمیارن ! : دی منظورم از بهترین ترایب ها ، ترایب هایی هست که با 9-10 نفر میان رنک 4-5 میشن ! )
بیا حرف زور میزنن! حیف که ترایبم 4 مه وگرنه پدرش در میوردم
یه بونس ویلیج فتح کردم
میگه این اولین آخرین بارت باشه که باربارین ویلج یا بونس ویلیج فتح میکنی و گرنه 3000 تا کاتا میفرستم روستاتو به ...میدم
میگه کلا قاره 33 برا تریب ماست و تو حق نداری حمله کنی
آخه بهش چی بگم!
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)