وضیت دانلود از سرور های خارجی در روز روی سرعت 8Mb/s چقدره ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
وضیت دانلود از سرور های خارجی در روز روی سرعت 8Mb/s چقدره ؟
در روز که از حجم شما کم میشه سرعت واقعی سرویس رو به شما که در واقع بین 800تا 900باشه به شما میده و مشکلی نداره
ولی شب داستان زمین تا آسمون فرق داره![]()
من که امشب درخواست دادم بیام بیرون برم سمت مخابرات .. شاتل هم بنحوی دزدی میکنه
به نحوی که چه عرض کم سرویس دادن رو 24ساعته نمی دونه کلاً... 17ساعت از شبانه روز خودشو فقط ملزم به سرویس دادن ددرست می دونه اکثریت مشترکین هم با این موضوع مشکل دارند و بارها و بارها گفتند و یک جواب شنیدند مصرف منصفانه! این در حالیه که نمیاد بگه پول گرفتن منصفانه میگه مصرف منصفانه ! فقط کافیه صورت حسابش یک روز عقب جلو بشه آخر ماه سرویس رو درجا قطع می کنه... حالا مشکل سرعت داشته باشی زنگ بزنی 2گیگ هم دانلود کرده باشی .... آقا شما زیاد مصرف کردی محدود شدی! انگار به جای پول به اینها ماچ میده آدم که توقع سرویس دهی هم نداشته باشیم ما!
من یادمه سر 2 مگ که داشتم بعد 5 روز دیدم یهو سرعتم شد 8 کیلوبایت طرف گفت سرعتتو ببر بالا تا محدودیت از بین بره .. الان آرت 1 دارم از ترس محدود شدن نمیزارم واسه دانلود که بدرد نمیخوره .. 1 هفته مخصوصآ امشب همش قطعی داره و امشبم که دیگه اوجش بود .. من فرمو ارسال کردم .. 4 روز اینترنت نداشته باشم بهتره تا اینکه پولو بریزم تو جیب این دزدا
میریم سمت مخابرات که قطعی هم داشته باشه ولی هرچی دانلود کنی سرعتتو کم نمیکنه
گفتیم قبل تخلیه یه حال اساسی به پهنای باند شاتل بدیم که اینقد مارو اذیت کرد یه کاری میکنم زودتر تخلیه کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از تخلیه یوزر پسورد پنل کاربریتو بده شاید حال بهتری بشه به شاتل داد![]()
جالبه وقتی میخوای تغییر سرویس بدی به کارشناسان فروش که میل میزنی درجا جواب میدن ولی وقتی میل تخلیه میزنی انگار نه انگار![]()
آرتها که وضعیتشون خیلی افتضاح تر از اکو های شاتل هست واقعا... رو اون دیگه شما محدود بشی 24ساعت شبانه روز به مدتی که فقط خدا عالمه محدود شدی... آره به منم گفت شما مثلا آرت 2 داری بیار روی آرت 3 که از محدودیت در بیاییی و درآمد زایی بشه برای شاتل...همش حقه پوله همشششش...
مخابرات هم برای بابای من نیست ولی من از مخابرات هم سرویس دارم خدایی 24ساعته هم میزارم دانلود خونه نیستم فرداش میام می بینم داره دانلود می کنه با همون سرعت قبل! قطعیش هم خیلی بهتر شده نسبت به اوایل الان ماهی 1بار اگر قطعی چند ساعته داشته باشه...
اگر تخلیه خط شما بیشتر از 72 ساعت کاری طول بکشه می تونید در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید از شاتل
هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)