تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4695 از 4751 اولاول ... 3695419545954645468546914692469346944695469646974698469947054745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,941 به 46,950 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

وضیت دانلود از سرور های خارجی در روز روی سرعت 8Mb/s چقدره ؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وضیت دانلود از سرور های خارجی در روز روی سرعت 8Mb/s چقدره ؟
    در روز که از حجم شما کم میشه سرعت واقعی سرویس رو به شما که در واقع بین 800تا 900باشه به شما میده و مشکلی نداره
    ولی شب داستان زمین تا آسمون فرق داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من که امشب درخواست دادم بیام بیرون برم سمت مخابرات .. شاتل هم بنحوی دزدی میکنه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که امشب درخواست دادم بیام بیرون برم سمت مخابرات .. شاتل هم بنحوی دزدی میکنه
    به نحوی که چه عرض کم سرویس دادن رو 24ساعته نمی دونه کلاً... 17ساعت از شبانه روز خودشو فقط ملزم به سرویس دادن ددرست می دونه اکثریت مشترکین هم با این موضوع مشکل دارند و بارها و بارها گفتند و یک جواب شنیدند مصرف منصفانه! این در حالیه که نمیاد بگه پول گرفتن منصفانه میگه مصرف منصفانه ! فقط کافیه صورت حسابش یک روز عقب جلو بشه آخر ماه سرویس رو درجا قطع می کنه... حالا مشکل سرعت داشته باشی زنگ بزنی 2گیگ هم دانلود کرده باشی .... آقا شما زیاد مصرف کردی محدود شدی! انگار به جای پول به اینها ماچ میده آدم که توقع سرویس دهی هم نداشته باشیم ما!

5. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به نحوی که چه عرض کم سرویس دادن رو 24ساعته نمی دونه کلاً... 17ساعت از شبانه روز خودشو فقط ملزم به سرویس دادن ددرست می دونه اکثریت مشترکین هم با این موضوع مشکل دارند و بارها و بارها گفتند و یک جواب شنیدند مصرف منصفانه! این در حالیه که نمیاد بگه پول گرفتن منصفانه میگه مصرف منصفانه ! فقط کافیه صورت حسابش یک روز عقب جلو بشه آخر ماه سرویس رو درجا قطع می کنه... حالا مشکل سرعت داشته باشی زنگ بزنی 2گیگ هم دانلود کرده باشی .... آقا شما زیاد مصرف کردی محدود شدی! انگار به جای پول به اینها ماچ میده آدم که توقع سرویس دهی هم نداشته باشیم ما!
    من یادمه سر 2 مگ که داشتم بعد 5 روز دیدم یهو سرعتم شد 8 کیلوبایت طرف گفت سرعتتو ببر بالا تا محدودیت از بین بره .. الان آرت 1 دارم از ترس محدود شدن نمیزارم واسه دانلود که بدرد نمیخوره .. 1 هفته مخصوصآ امشب همش قطعی داره و امشبم که دیگه اوجش بود .. من فرمو ارسال کردم .. 4 روز اینترنت نداشته باشم بهتره تا اینکه پولو بریزم تو جیب این دزدا
    میریم سمت مخابرات که قطعی هم داشته باشه ولی هرچی دانلود کنی سرعتتو کم نمیکنه

7. این کاربر از Ali_N8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

گفتیم قبل تخلیه یه حال اساسی به پهنای باند شاتل بدیم که اینقد مارو اذیت کرد یه کاری میکنم زودتر تخلیه کنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

گفتیم قبل تخلیه یه حال اساسی به پهنای باند شاتل بدیم که اینقد مارو اذیت کرد یه کاری میکنم زودتر تخلیه کنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قبل از تخلیه یوزر پسورد پنل کاربریتو بده شاید حال بهتری بشه به شاتل داد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

جالبه وقتی میخوای تغییر سرویس بدی به کارشناسان فروش که میل میزنی درجا جواب میدن ولی وقتی میل تخلیه میزنی انگار نه انگار

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یادمه سر 2 مگ که داشتم بعد 5 روز دیدم یهو سرعتم شد 8 کیلوبایت طرف گفت سرعتتو ببر بالا تا محدودیت از بین بره .. الان آرت 1 دارم از ترس محدود شدن نمیزارم واسه دانلود که بدرد نمیخوره .. 1 هفته مخصوصآ امشب همش قطعی داره و امشبم که دیگه اوجش بود .. من فرمو ارسال کردم .. 4 روز اینترنت نداشته باشم بهتره تا اینکه پولو بریزم تو جیب این دزدا
    میریم سمت مخابرات که قطعی هم داشته باشه ولی هرچی دانلود کنی سرعتتو کم نمیکنه
    آرتها که وضعیتشون خیلی افتضاح تر از اکو های شاتل هست واقعا... رو اون دیگه شما محدود بشی 24ساعت شبانه روز به مدتی که فقط خدا عالمه محدود شدی... آره به منم گفت شما مثلا آرت 2 داری بیار روی آرت 3 که از محدودیت در بیاییی و درآمد زایی بشه برای شاتل...همش حقه پوله همشششش...

مخابرات هم برای بابای من نیست ولی من از مخابرات هم سرویس دارم خدایی 24ساعته هم میزارم دانلود خونه نیستم فرداش میام می بینم داره دانلود می کنه با همون سرعت قبل! قطعیش هم خیلی بهتر شده نسبت به اوایل الان ماهی 1بار اگر قطعی چند ساعته داشته باشه...

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه وقتی میخوای تغییر سرویس بدی به کارشناسان فروش که میل میزنی درجا جواب میدن ولی وقتی میل تخلیه میزنی انگار نه انگار
    اگر تخلیه خط شما بیشتر از 72 ساعت کاری طول بکشه می تونید در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید از شاتل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •