سرویست چیه چند گیگ دانلود کردی؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرویست چیه چند گیگ دانلود کردی؟
با دو مگ میشه 256 تا کشید با چهار مگ 512 تا. تفاوت چشمگیریه.
الان تو سایت نگاه می کردم اختلاف قیمتشون شیش تومنه.
دیروز یه بستنی یه کیلویی خریدم شیش تومن . اینکه دیگه پول نیست.[emoji1]
نه، من خودم 2mb داشتم سرعتش رو 400 تا 450 بود؛ الانم 4mb دارم سرعتش 550 ایناس. واسه همین چون بقیه گفتن 128 رو هم روی 2mb می بنده،دیدم چه کاریه این همه پول 4mb بدم،خب میرم 128 میگیرم؛شاید از ماه دیگه 128 بگیرم.
اقا من از مخابرات دارم.نظرم روی شاتل و پارس انلاین فقط سرعت دانلود شبانه برا مهمه سرویس الانم دو مگه.که سرعت شبانه و روزانه یکی450-500سرعت شاتل دو مگش بیشتره یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوشهر خیر متاسفانه
اگر سرعت شبانه برای شما مهمه دوستانه بهت پیشنهاد می کنم سمت شاتل اصلاً نیایی شما... چون وقتی مثلاً از میزان دانلود 10گیگ در 1ماه رد بشید سرعتی که داره روی 400تا500کیلو دانلود می کنه شاتل برات تبدیلش می کنه به 16کیلو! (در ساعات شبانه(1تا8))
حالا من نمی دونم شما کدوم استان هستی ولی نامحدود مخابرات برای شما بهترین گزینه هست چون نامحود هست به معنای واقعی.
شما اگر به دنبال سرویسهای نامحدود ART شاتل هم باشید اونها هم محدود دارند و هزینه هایی به مراتب بیشتر از سرویسهای ECO باید پرداخت کنید
حیف که خطم رو 2 مگ بسته شده ...
این مقدار هم از 15 تیر شروع شده ...
![]()
دوستان یه روشی هست که میشه حجم رایگان به اینترنت اضافه کرد روی چند تا ISP تست شده و جواب داده ، دوستانی که تمایل به تست دارن لطفاً پ خ بدن آید یاهوشونو که یه تستی روی شاتل بکنیم .
هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)