تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4693 از 4751 اولاول ... 3693419345934643468346894690469146924693469446954696469747034743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,921 به 46,930 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

فقط دعا کنید این پروژه اینترنت ماهواری ای رایگان گوگل به سرانجام برسه و همه نجات پیدا کنیم. الان جی پی اس که وصل میشیم سرعتش بیشتر از اینترنته حالا اینترنت هم بده مطمئنا سرعتش خیلی بیشتر از اینترنت شرکنها خواهد بود و مخابرات و آی اس پی ها ورشکست خواهند شد و این حقشونه چون باید بازتاب اعمالشون بدن. اوباما یه باری گفت با تکنولوژی نمیشه مبارزه کرد. من حاضرم پولم به گوگل بدم ولی یکی از سرمایه گزاراش ایرانی هست رییس سایت ebay . امیدوارم هر چه زودتر اتفاق بیافته و لذت ببریم بدون فیلتر و مزاحمت افت سرعت

2. 2 کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فقط دعا کنید این پروژه اینترنت ماهواری ای رایگان گوگل به سرانجام برسه و همه نجات پیدا کنیم. الان جی پی اس که وصل میشیم سرعتش بیشتر از اینترنته حالا اینترنت هم بده مطمئنا سرعتش خیلی بیشتر از اینترنت شرکنها خواهد بود و مخابرات و آی اس پی ها ورشکست خواهند شد و این حقشونه چون باید بازتاب اعمالشون بدن. اوباما یه باری گفت با تکنولوژی نمیشه مبارزه کرد. من حاضرم پولم به گوگل بدم ولی یکی از سرمایه گزاراش ایرانی هست رییس سایت ebay . امیدوارم هر چه زودتر اتفاق بیافته و لذت ببریم بدون فیلتر و مزاحمت افت سرعت
    عجب! طرح جالبی هست.
    من میترسم ایران ماهواره های گوگل رو با موشک بزنه یا گوگل اصلا ماهواره سمت ایران نفرسته :|

4. این کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

عجب! طرح جالبی هست.
    من میترسم ایران ماهواره های گوگل رو با موشک بزنه یا گوگل اصلا ماهواره سمت ایران نفرسته :|
    هرکشور که اجازه بده گوگل میتونه سرویسشو بیاره وگرنه مگه مملکت بیصاحابه که اجنبی اینترنت بده!!!!!!!!!
    تا این ملت و طرز فکر هست اینتر نت 256 کیلو رو عشقه...........ما از غزه بدتریم

6. 2 کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

هرکشور که اجازه بده گوگل میتونه سرویسشو بیاره وگرنه مگه مملکت بیصاحابه که اجنبی اینترنت بده!!!!!!!!!
    یه کم دست توی جیب مبارک بکن بتونی به جای اینترنت 256 اینترنت 12 مگ بگیری

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه کم دست توی جیب مبارک بکن بتونی به جای اینترنت 256 اینترنت 12 مگ بگیری
    چرا بی ربط حرف می زنی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اون آقا داره عمق فاجعه رو میگه که هنوز تو کشور نت 256 با این قیمت ارائه میشه!!!!!
    بعد تو داری با لحنی که به خیالت خیلی می فهمی میگی 12 مگ بگیر!!!!!!!

9. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

عجب! طرح جالبی هست.
    هر وقت تونستن ماهواره های جی پی اس بزنن اونارو هم میزنن اصلا همچین موشکی دور بردی داره بتونه از مدار زمین بره بیرون خخخخخ

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

عجب! طرح جالبی هست.
    این پست ها یکبار میزنم ولی 2 بار ایجاد میشه امروز نمیدونم چرا اینطوری شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اصلا همچین موشکی دور بردی داره بتونه از مدار زمین بره بیرون خخخخخ
    اگه اینجا ایرانه پس میتونه
    اقا هنوزم شاتل برای تولد ترافیک هدیه میده؟؟چند گیگ هست؟

کاربر فعال OS X DogForum.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز بنده اصلا با نه رژیم مشکلی دارم نه اینترنت بی فیلتر نیاز دارم اما شرکت سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی که مسئولیت اینترنت در ایران رو داره فوقوالعاده در مورد اینترنت داره ظلم میکنه ... من شکر خدا ۸مگ دارم و داره نیاز های من رو بر طرف میکنه اما حقیفتا نباید این هزینه رو مردم پرداخت کنند و این قدر سرعت کم باشه.

از طرف دیگه جالب بدونید که ایران اینترنت افغانستان رو داره میده که کمتر از نصف هزینه ایران به دست مصرف کننده داره میرسه ... خب آخه این چه دلیلی داره ؟!!! که حتی صدای دولت هم در اومده.

از لحاظ تکنیکال هم این رو در نظر بگیرید که اینترنت توی بغچه نیستش که بیاد گوگل بیاد در خونه شما بده که ما بتونیم جلوشو بگیریم .. با ماهوارست که طبق قوانین بین المللی توسط همه کشور ها از جمله ایران پذیرفته و این نهایتا به end user مربوطه که استفاده بکنه یا نه که بنده با توجه به اینکه مشکلی ندارم اگر ok بشه نمیگیرم اما خیلی ها شاید دوست داشته باشند استفاده کنند .. حالا شما یا من دوست داشته باشیم یا نه !!

غزه ای ها هم بنده خدا هستند که خیلی هاشون گیر افتادند توی اون وضعیت ،‌که شاید اگر وضعیت من و شما رو داشتند خیلی بهتر تصمیم گیری میکردند و زندگی میکردند پس لطفا کسی رو مسخره نکنید.

موفق باشید

14. این کاربر از DogForum.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X DogForum.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اگه اینجا ایرانه پس میتونه
    اقا هنوزم شاتل برای تولد ترافیک هدیه میده؟؟چند گیگ هست؟
    با سلام
    بله میده ... به من ۲ گیگ داد .. . بازم دستشون درد نکنه... من یه مخابرات دارم که هم کیفیت نداره هم هیچی نمیده روش !!!

التماس دعا

16. این کاربر از DogForum.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •