یه مدت دانلود نکنید ... به صورت پله کانی هر هفته سرعتتون به حالت قبلی بر میگرده ... باید برای جلوگیری از این حالت مدیریت دانلود انجام بدید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه مدت دانلود نکنید ... به صورت پله کانی هر هفته سرعتتون به حالت قبلی بر میگرده ... باید برای جلوگیری از این حالت مدیریت دانلود انجام بدید
از شاتل بهم زنگ زده با حالت تهدید آمیز که اگه پول ندید خطتون جمعاوری میشه ... با خنده گفتم راحت باش جمع کن این {...}و !! قطع کردم ... حروم خورا ماه پیش کلا محدود بودم ٬ یعنی ۱/۳ ماه رو بهم اینترت ۱۲۸ دادن. ببین تو ماه مبارک رمضان دهن روزه خواری منو باز می کنن![]()
وقتي شاتل رتبه اول رو تو مشتري مداري و كيفيت بياره بايد در فناوري كشور رو گل گرفت
آره بعده اینکه از محدودیت در اومدی دیگه دانلود نکن تا محدود نشی ... کلا شبها چک نکن ٬ چون ممکنه از محدودیت درت بیارن ولی با تست دانلود دوباره محدود شی![]()
دوستان من از کی تا حالا در مورد اینکه آیا سرعت office 2mb با eco 2mb فرق می کنه؟و سرعته هر کدوم چنده؟ پست زدم ولی هنوووز این مدیریت تایید نکرده!!!!!! چی کار باید کرد که دیگه نیاز به تایید مدیریت برای پست زدن نباشه؟ اعصاااااااااااااابه آدموووو خورد میکنن..............................
نمیدونم واقعا این شرکت ها راست میگن که اول شدن یا نه .
به سایت هر ISP که سر میزنم مینویسه کسب رتبه ی برتر سرویس دهنده ی اینترنت را در کل کشور تبریک میگوییم و از این چیـــزا !
ظاهرا دسته جمعی همگی با هم رتبه ی برتر را کسب کردن
آفیس دو مگ سه و نیم مگ .اکو دو مگ رو نمی دونم هر کدوم از دوستان که اکو دو مگ داره بگه.
ولی میدن سرعت شبانه آفیس دو مگ از اکو دو مگ بهتره.
دقیقش رو نمی دونم ولی منم واسه یکی از دوستام ترافیک خریدم از حجمی که خریده بودم بیشتر بهش اضافه شد میشه زنگ زد از خودشون پرسید
من eco 2mb داشتم رو 3700 بسته بودن؛ پس سرعتاشون فرقی با هم نمی کنه........
من تاحالا فقط یه بار سرعتم به خاطر دانلود زیاد تغییر کرده:
قبل از عید چند تا dvd image لینوکسی و یونیکسی و مک دانلود کردم سرعت دانلودم از دویست رسید به 150 فیکس شد.
بعد از عید که از مسافرت برگشتم مثل قبل شده بود.
سیستم پله ای سرعت رو تغییر میده نه یهو.
هم اکنون 79 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 79 مهمان)