اینمشکل متاسفانه هست فکر کنم آی پی دستگاه منو شناسایی میکنه و میگه از یک آی پی فقط میتونی تو یه جهان باشی...
اینمشکل متاسفانه هست فکر کنم آی پی دستگاه منو شناسایی میکنه و میگه از یک آی پی فقط میتونی تو یه جهان باشی...
من همین الان دارم تو سه ورلد مختلف (52-53-54) بازی میکنم مشکلی ندارم
یکی اینارو معنی میکنه؟؟؟:
وHi, if the tribe thinks its best that I am, then I will be, but if someone feels they cando a good job of it then I am happy for them to do it
Just ket me know either way![]()
Right then, aslong as i consult with someone if i need to, i dont wanan screw things up for people![]()
رنك 2 يم فعلا.اگه Nauzhror نبود يك ميشديم :Pکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و خسته نباشيد
من چند وقتيه كه جنگ هاي قبيله اي بازي ميكنم من خيلي حمله ميكن شايد در روز 50 حمله الان داره اين ارور رو موقع حمله ميده
Just as you're about to give your troops their marching orders you catch a faint whiff of alcohol in the air. You decide it would be best to let them sleep it off.
در ضمن من 100 صفحه از فروم و فايل pdf رو خوندم ولي چيزي توش نيافتم
ممنون ميشم كمك كنيد
جانم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اين ديگه چه اروريه.مطمني تريباله؟![]()
من الان تو سرور 54 بازی میکنم قبلا هم بازی میکردم خیلی بازیه خوبیه . کسی اونجا بازی میکنه ؟
بعد یه سوال ! پهلوون رو چطوری بسازم ؟ :(
سلام دوستان اين بازي خيلي بازي قشنگيه ولي واقعا ديگه خسته شدم
تا حالا 10 بار بازي كردم در اون زمان كه به اوج ميرسم ميزنن داغونم ميكنن اگه از دوستان p30 تو هر كدوم از سرور يه قيبيله درست كردن منم اون سرور عضو بشم و به اون قبيله ملحق بشم
یاد ورد دوازده و اون اتفاقا با ؟ به خیر
شما کدومشون هستین ؟
بچه ها همه آماده باشینواسه تابستون !
فراخوان ساده ای بود که داده شد![]()
اگین سلام!
من دنیای بدون فارم 56 رو جوین میشم!
کسی خواست جوین شه !
لازم نیس که زیاد اکتیو بتاشین چون واسه اولین دفعه تو تریبال یه دنیا داره میاد که نمیشه توش فارم کرزد(یعنی بدرد نوبای ایرانی می خوره : دی )
اصلا مخصوص نوبای ایرانیه : دی
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)