تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4690 از 4751 اولاول ... 3690419045904640468046864687468846894690469146924693469447004740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,891 به 46,900 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه MW_ARDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ShIrAz CiTY

پيش فرض

نه آخه شما چرا شب ها رو در نظر نمیگیری ؟ ببین شب ها سرعتت اگر مدیریت دانلود داشته باشی به طور متوسط روی ۳۰۰ کیلو هستش و صبح ها هم حدود ۱ مگ دانلود داری که میتونی وب گردی و کارای دیگه رو انجام بدی.

میدونید بدی ART اینه که صبح شب با هم منظور میشه اما ECO اینطوری نیست...
    اره، حرفت درسته،
    ولی خب اینم در نظر بگیر ، مثلا یهو ساعت 2 احتیاج داری ی چیزی دانلود کنی ولی ب خاطر ترافیک مجبور میشی تا شب وایسی ...
    من بازم میگم هر کسی با توجه با نیازش میتونه ارت یا اکو براش خوبه ، با توجه ب وضع اینترنت اینجا فک نمیکنم نسبت به هم مزیتی داشته باشن ...

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید به خاطر شکایات شاتل تغییراتی داده باشه ... من توی ۱ هفته حدود ۳۰-۴۰ گیگ دانلود داشتم شب ها ، که سرعتم رو آورد روی ۷۰-۹۰ از ساعت ۱-۵ و بعدش میرفت روی ۲۰۰-۳۰۰ یعنی از ۵ تا ۸ ...
    درسته,آره شاید فرمایش شما درست باشه بخاطر شکایات تغییراتی مثبت ایجاد کرده باشه ولی من احتمالش رو کم می بینم! و بیشتر مراکز مخابراتی با هم تفاوت دارند در سرعت دانلود و این هم بخاطر پهنای باند مرکز و تعداد مشترکین فعال مرکز هست. وگرنه سرویس من هنوز هم روی 16دانلود می کنه شبها نمونش هم همین دیشب با گذشت 20 روز هم هنوز از محدودیت در نیومدم.
    ولی باز چون مراکز مخابراتی خیلی با هم تفاوت داره من هم نمی تونم بگم بطور حتم همه بلا استسناء مثلاً 20گیگ محدود می شند.
    البته شاتل یه بخشی تازگی اضافه کرده زیر جدول 8مگ اکو که گفته تا 5گیگ با سرعت 1تا 3مگ در 1ماه مشترک می تونه دانلود کنه و به نوعی شاتل تا 5گیگ دانلود برای 1ماه برای این سرویس تضمین کرده.
    به امید کاهش هر چه بیشتر محدودیتهای دانلود.

کاربر فعال OS X DogForum.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من هم با این صحبت شما کاملا موافقم :
    من بازم میگم هر کسی با توجه با نیازش میتونه ارت یا اکو براش خوبه
    من چون ART ۱۲۸ رو داشتم و واقعا ازش ناراضی بودم خواستم تجربم رو با شما به اشتراک بذارم.

4. این کاربر از DogForum.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X DogForum.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

درسته,آره شاید فرمایش شما درست باشه بخاطر شکایات تغییراتی مثبت ایجاد کرده باشه ولی من احتمالش رو کم می بینم! و بیشتر مراکز مخابراتی با هم تفاوت دارند در سرعت دانلود و این هم بخاطر پهنای باند مرکز و تعداد مشترکین فعال مرکز هست. وگرنه سرویس من هنوز هم روی 16دانلود می کنه شبها نمونش هم همین دیشب با گذشت 20 روز هم هنوز از محدودیت در نیومدم.
    ولی باز چون مراکز مخابراتی خیلی با هم تفاوت داره من هم نمی تونم بگم بطور حتم همه بلا استسناء مثلاً 20گیگ محدود می شند.
    البته شاتل یه بخشی تازگی اضافه کرده زیر جدول 8مگ اکو که گفته تا 5گیگ با سرعت 1تا 3مگ در 1ماه مشترک می تونه دانلود کنه و به نوعی شاتل تا 5گیگ دانلود برای 1ماه برای این سرویس تضمین کرده.
    به امید کاهش هر چه بیشتر محدودیتهای دانلود.
    درسته .. این که ما در ایران اینترنت بی کیفیت گرون داریم بحثی نیست ... دیروز داشتم با یکی از دوسنام صحبت میکردم گفت برو توی یه تاپیک سرعت اینترنتم رو بذارم ... به خدا خجالت کشیدم ... شما ببینید این تاپیک رو ... تازه بیشترش مربوط به ساکنین آمریکا میشه که از اینترنتشون می نالند :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه چند صفحه رو بری جلو میبینی متوسط اینترنت روی ۱۰۰ - ۵۰ مگه ...

6. 2 کاربر از DogForum.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MW_ARDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ShIrAz CiTY

پيش فرض

من هم با این صحبت شما کاملا موافقم :

من چون ART ۱۲۸ رو داشتم و واقعا ازش ناراضی بودم خواستم تجربم رو با شما به اشتراک بذارم.
    البته، خب دوستمون هم گفت محدودیت ارت تو هر منطقه میتونه متفاوت باشه ، اینجور ک پیداس متاسفانه تو منطقه شما خوب نیست، ولی اینجا خدارو شکر خوبه ... به هر حال مرسی از تذکرتون
    Last edited by MW_ARDEN; 15-07-2014 at 23:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان سرعت من نمیدونم چرا از دیشب پایین اومده و از 12 بیشتر نمیشه .

1 مگ اکو دارم و هر شب با 280 دانلود میکردم .

چند شب بود دانلودی نداشتم حالا که اومدم میبینم سرعتم افتضاح شده و تا همین حالا هم درست نشده .

اگر محدود شده باشم مگه بصورت پلکانی سرعت کم نمیشه ؟

امکان داره که مشکل از مرکز باشه و بعد خوب بشه ؟

من 3 ماهه اومدم شاتل و 2 ماه قبل خیلی دانلود داشتم و اصلا محدود نشدم و این ماه به نسبت قبل دانلودم کمتر بوده .

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان سرعت من نمیدونم چرا از دیشب پایین اومده و از 12 بیشتر نمیشه .

1 مگ اکو دارم و هر شب با 280 دانلود میکردم .

چند شب بود دانلودی نداشتم حالا که اومدم میبینم سرعتم افتضاح شده و تا همین حالا هم درست نشده .

اگر محدود شده باشم مگه بصورت پلکانی سرعت کم نمیشه ؟

امکان داره که مشکل از مرکز باشه و بعد خوب بشه ؟

من 3 ماهه اومدم شاتل و 2 ماه قبل خیلی دانلود داشتم و اصلا محدود نشدم و این ماه به نسبت قبل دانلودم کمتر بوده .
    من فکر کنم محدودیت شاتل در ماه رمضان،نسبت به ماه های قبلتر شدید تر شده فکر می کنم دلیلش هم استفاده بیشتر مردم از اینترنت در این ماه هست...خود من هم مثل ماه قبل استفاده کردم ولی محدود شدم و مجبور شدم از آرت 1 به آرت 3 برم...برای همین شاید شما محدود شده باشی
    الان شما به دو مگ اکو برو اگه تازه وارد محدودیت شده باشی از محدودیت در میایی فکر کنم

10. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من فکر کنم محدودیت شاتل در ماه رمضان،نسبت به ماه های قبلتر شدید تر شده فکر می کنم دلیلش هم استفاده بیشتر مردم از اینترنت در این ماه هست...خود من هم مثل ماه قبل استفاده کردم ولی محدود شدم و مجبور شدم از آرت 1 به آرت 3 برم...برای همین شاید شما محدود شده باشی
    الان شما به دو مگ اکو برو اگه تازه وارد محدودیت شده باشی از محدودیت در میایی فکر کنم
    من اصلا میخواستم 128 بگیرم دیگه گفتم این سرعتش شاید بهتر باشه اومدم 1 مگ گرفتم در صورتی که با همون 128 فرقی نداره ولی شنیدم این دیرتر محدود میشه .

من دانلود زیادی فعلا ندارم و میتونم تا آخر رمضان شبانه دانلود نکنم . اینطوری از محدودیت خارج میشم ؟

منطقه ی ما اکثرا مخابرات هستن و شاتلی کمه بخاطر همین دیر محدود میشیم ولی تعجب کردم اون موقعی که هر شب شبی 6 گیگ میگرفتم محدود نشدم ولی حالا !

شهرک ما زیاد شلوغ نیست و کاربران مرکز اونقدری نیستن که هر شب دانلود کنن و بخوان بترکونن .

ماه اول نزدیک 100 گیگ دانلود کردم و ماه بعدش 45 گیگ . این ماه هم تا حالا 35 تا .

سقف دانلودشبانه ی اکو 1مگ معمولا ماهی چقدره ؟

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من اصلا میخواستم 128 بگیرم دیگه گفتم این سرعتش شاید بهتر باشه اومدم 1 مگ گرفتم در صورتی که با همون 128 فرقی نداره ولی شنیدم این دیرتر محدود میشه .

من دانلود زیادی فعلا ندارم و میتونم تا آخر رمضان شبانه دانلود نکنم . اینطوری از محدودیت خارج میشم ؟

منطقه ی ما اکثرا مخابرات هستن و شاتلی کمه بخاطر همین دیر محدود میشیم ولی تعجب کردم اون موقعی که هر شب شبی 6 گیگ میگرفتم محدود نشدم ولی حالا !

شهرک ما زیاد شلوغ نیست و کاربران مرکز اونقدری نیستن که هر شب دانلود کنن و بخوان بترکونن .

ماه اول نزدیک 100 گیگ دانلود کردم و ماه بعدش 45 گیگ . این ماه هم تا حالا 35 تا .

سقف دانلودشبانه ی اکو 1مگ معمولا ماهی چقدره ؟
    فکر کنم رسمیش حوالی 1-3 گیگ باشه
    ولی نرمال اینه که نزدیک 16-20 گیگ محدود میکردن قدیما

13. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sadas1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

محدود شدم رفت اونم با سرعت 7-8 تا یعنی یه فایل 5مگی هم کلی طول میکشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 59 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 59 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •