سلام من برنامه menu editor برای k800 می خواستم.
باتشکر از شما
سلام من برنامه menu editor برای k800 می خواستم.
باتشکر از شما
بفرمایید شما این نرم افزار رو می خواستید ورژن 1.41 که 320 در 240 رو پشتیبانی بکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد: www.p30world.com![]()
ایا راهی هست که در کا 800 کاری کرد که ساعت و تاریخ روی صفحه اصلی نشان داده نشه؟
ببین اگه بلدی فلش کنی این فایل لایوت رو روی گوشیت فلش کن اول اینکه تاریخ و ساعت که دسکتاپ رو شلوغ کرده از بین می بره بعد باتری و انتن رو کنار هم میزاره طرف راست و لوگوی اپراتور رو کوچیک می کنه میزاره پایینش
عکس از سالار خودم گذاشتم که بیشتر متوجه بشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sasuke-7 ممنمون
الفي كه تاريخ شمسي هم مياره خيلي خوبه
يه سوال داشتم
ساعتي كه پائين و راست هست اونو چطوري ميشه برد پائين سمت چپ؟
منظورم بالاي Calls
اينطوري ست ميشه
سلام . گوشی من k810 هست . یه مشکلی داره . بعد از هر بار که روشن میشه ، بعد از گذشت حدود 10 ساعت دکمه shortcut اون غیرفعال میشه . فقط وقتی گوشی رو ریست میکنم ، دوباره درست میشه و دوباره بعد از 10 ساعت غیر فعال میشه .
این چه مشکلیه و چجوری میتونم رفعش کنم ؟
اگه با ریست کردن درست میشه معلوم میشه که نمیتونه اشکال از کلید باشه بنابراین مشکلت سخت افزاری نیست و نرم افزاری هست یه بار فلش کن گوشی رو ان شا الله درست میشه
فایل layout رو با یه ادیتور مثلا notepad باز کنید
کلید های ترکیبی ctrl+f روواسه جستجو بزنید و date رو داخلش تایپ کنید وnext find رو بزنید تا جایی که بهاینجا برسید:
خوب حالا توضیحات :
برای کار کردن بهتره x1,x2,y1,y2 رو بشناسید: x1,x2 مختصات فاصله شی روی محور افقی و y1,y2 فاصله روی محور عمودیه...
برای جابجایی شی در روی صفحه باید طبق مختصات فواصل روتعیین کنیم ... در گوشی خودم ( k800این فاصله ها نهایت 240x340 هست و اگر از آنبیشتر یا کمتر شود قابل رویت نیست)
خوب گام بعدی:
اینی که با حاشیه قرمز مشخص کردم رو میخوام در موردشتوضیح بدم.
همه مربوط به صفحه دسکتاپه
<!-- 0 --> : مربوط به لوگویاپراتوره
<!-- 1 --> : خط دوم لگو
<!-- 2 --> و <!-- 3 --> و <!-- 4 --> : خط سه و چهار و 5 لوگو در صورتی که استفاده بشه (خیلی کماستفاده میشه و چندان کارایی نداره)
<!-- Notes 5 --> و <!-- Notes 6 --> و <!-- Notes 7 --> و <!-- Notes 8 --> : برای مختصات متن هاییکه استفاده میشه... مثل شماره ها و...
<!-- L 12h time --> : مختصات ساعتوقتی به صورت 12 ساعته باشه(حالت بزرگ)
<!-- L 24h time --> : مختصات ساعتوقتی به صورت 24 ساعته باشه(حالت بزرگ)
<!-- Date --> : مختصات تاریخ و <!-- Time --> : ساعت (کوچیک) و <!-- Timer --> :تایمر و <!-- Alarm --> : زنگ
<!-- L 12h time AM/PM --> : اینم ساعت بزرگ در حالت am,pm
یه مثال میزنم ... مثلا شما میخواین لوگوی اپراتور رو حذف کنین ...کافیه مقداردر <!-- 0 --> y2 رو
به " "-10 تغییر بدین یعنی اونو ازکادر بیرون در نظر بگیرین به عبارت دیگه بپیچونینش
اگه میخواین ساعت رو ببرینبالا در لاین <!-- Time --> y1,y2 رو کم کنید ... مثلا :
y1=>"10" ,y2= "34"که میره زیر باطری...
اینام مربوط به تغییر فونته که تابلوه ....میشهفهمید
با تشکر از دوست خوبم ابولفضل خان که ما را در این راستا کمک کردند
اقای گلمحمدی امیدوارم گیرا بوده باشه اموزش
سلام دوستان به نظر شما دوربین c702 به k800 میرسه؟فاقد فلش زنون هست ولی همون سایبرشات هست سنسورش کوچکتر از k800 هست از دوستان کسی میتونه یه مقایسه بزاره؟
میخوام ببینم k800 هنوز شاه 3.2 هست یا نه در شب بدون شک k800 شاه 3.2 ها هست تنها 3.2 که به فلش زنون مجهز هست
ممنون میشم
ایییول داداش چه حالی به گوشیت دادی
میگم آخرین فریمور برای ک800 چیه؟ مال من الان
r1kg001
erom: r3a022
هست جدید تر اومده براش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)