تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 827 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479519569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

مارادونا:
    رونالدينيو مثل هميشه نبود.

ديه‌گو مارادونا حضور رونالدينيو در جام جهاني را حضوري كاملاً ناموفق مي‌داند.

به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ اسطوره فوتبال جهان و آرژانتين در خصوص ستاره برزيلي بارسلونا اين چنين گفت: "توصيف شرايط روني در جام جهاني واقعاً اسفناك است. اگر قرار بود روي يكي از بازيكنان حاضر در جام شرط‌ بندي كنم، حتماً رونالدينيو را انتخاب مي‌كردم. بعد هم مسي، ريكلمه و فابرگاس را انتخاب مي‌كردم. رونالدينيو بدشانسي آورد. حالا او آن دوران را پشت سر گذاشته و حضور موفق خود را يك بار ديگر ثابت خواهد كرد.
    در كل شيوه بازي برزيل اشكال داشت. طلايي پوشان با ترس و استرس بازي مي‌كردند و قدرت آنها كاهش پيدا كرده بود. اگر كمي زحمت مي‌كشيدند همه ديدارها را با نتايج 4 بر صفر مي‌بردند.
    رونالدينيو، ساموئل اتوئو را در كنار خود نداشت. روني واقعاً به سامي يا امثال آن نياز دارد. البته برزيل آدريانو، رونالدو، روبينيو و مهره‌هاي خوب ديگر را نيز در اختيار دارد.
    او در 5 ديدار پياپي، خوب عمل نكرد كه البته نبايد اينگونه مي‌بود. كاكا هم زحمت كشيد و زمان آن رسيده كه در كنار نام‌هايي چون روبرتو كارلوس و كافو قرار گيرد.

منبع این خبر و دو خبر قبلی: ایپنا

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

مغرضان‌ را به‌ خدا واگذار مى‌کنم ‌قلعه‌نوعي: تيم‌ مرا با تيم‌ برانکو مقايسه‌ نکنيد

امير قلعه‌نوعى‌ سرمربى‌ تيم‌ملى‌ کشورمان‌ درخصوص‌ ديدار تيم‌ملى‌ با کره‌جنوبى‌ گفت: خوشبختانه‌ ما تمامى‌ لژيونرها را در اختيار داريم‌ و اين‌ خيال‌ مرا راحت‌ کرده‌ است‌ و به‌ کسب‌ نتيجه‌ اميدوارم‌ هستم.
    وى‌ در ادامه‌ درخصوص‌ انتقادهاى‌ اخير از تيم‌ملى‌ گفت: بعضى‌ افراد سه‌ سال‌ در استقلال‌ مى‌خواستند به‌ من‌ ضربه‌ بزنند ولى‌ من‌ با اقتدار به‌ کارم‌ ادامه‌ دادم. من‌ از نقدهاى‌ منصفانه‌ استفاده‌ مى‌کنم‌ ولى‌ از افرادى‌ که‌ با قصد و غرض‌ چوب‌ لاى‌ چرخ‌ تيم‌ملى‌ مى‌گذارند، نمى‌گذرم‌ و آنها را به‌ خدا واگذار مى‌کنم. وى‌ در پايان‌ گفت: برانکو تيمى‌ را تشکيل‌ داده‌ بود که‌ 6 سال‌ در کنار هم‌ بودند و تيم‌ برانکو در آخرين‌ بازى‌ خود مقابل‌ کره‌جنوبي، بازى‌ را به‌ حريف‌ واگذار کرده‌ بود پس‌ تيم‌ جديد را نبايد با آن‌ تيم‌ مقايسه‌ کرد و بايد به‌ من‌ و اعضاى‌ جديد فرصت‌ داد تا تيم‌ خوبى‌ را بسازيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

کريمي: در سئول‌ کار سختى‌ داريم‌

على‌ کريمى‌ که‌ ظهر ديروز به‌ اتفاق‌ حسين‌ کاظمى‌ خود را به‌ محل‌ تمرينات‌ تيم‌ ملى‌ رساند، در مورد بازى‌ مقابل‌ کره‌ جنوبى‌ گفت: مطمئناً‌ روز بسيار سختى‌ را پيش‌ رو خواهيم‌ داشت.
    ملى‌پوش‌ ايرانى‌ بايرن‌ مونيخ‌ سپس‌ به‌ وضعيت‌ خود در بايرن‌ مونيخ‌ اشاره‌ کرد و افزود: هنوز به‌ آمادگى‌ آرمانى‌ نرسيده‌ام‌ و چون‌ تمرينات‌ پيش‌ از آغاز فصل‌ را به‌ خاطر آسيب‌ديدگى‌ از دست‌ داده‌ بودم، قاعدتاً‌ براى‌ حضور در ميادين‌ بوندس‌ليگا بايد بيشتر تلاش‌ کنم.
    کريمى‌ بازى‌ با کره‌جنوبى‌ را حساس‌ و مهم‌ تلقى‌ کرد و عنوان‌ داشت: رويارويى‌ با کره‌اى‌ها در خانه‌ حريف‌ کار دشوارى‌ است. آنها مى‌خواهند خيال‌ خود از بابت‌ صعود را در همين‌ ديدار آسوده‌ سازند و به‌ همين‌ خاطر با تمام‌ قوا مقابل‌ ما قرار خواهند گرفت. البته‌ تصور مى‌کنم‌ اگر در چيدن‌ مهره‌ها ظرافت‌ به‌ خرج‌ دهيم، مى‌توانيم‌ ميزبان‌ را تحت‌ تأثير بازى‌ خود قرار دهيم.
    وى‌ احتمال‌ عدم‌ صعود تيم‌ ملى‌ از گروه‌ خود را بسيار ضعيف‌ دانست‌ و اظهار داشت: سوريه‌ در تهران‌ هم‌ با خوش‌شانسى‌ از ما امتياز گرفت‌ و بعيد مى‌دانم‌ حتى‌ در زمين‌ خود بتواند مشکلى‌ براى‌ تيم‌ ملى‌ ايران‌ ايجاد کند اما فارغ‌ از قضيه‌ صعود به‌ دور بعد، ما بايد در مرحله‌ مقدماتى‌ به‌ هماهنگى‌ برسيم‌ تا در مراحل‌ بالاتر حرفى‌ براى‌ گفتن‌ داشته‌ باشيم. پس‌ الزامى‌ است‌ که‌ در ديدارهاى‌ باقى‌مانده، خوب‌ ظاهر شويم‌ و البته‌ بازيکنان‌ به‌ نوع‌ بازى‌ همديگر بيشتر آشنا شوند. نتيجه‌ گرفتن‌ و موفق‌ شدن‌ هم‌ در سايه‌ پيشرفت‌ بار فنى‌ و هماهنگى‌ بازيکنان‌ تيم‌ حاصل‌ مى‌شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

کفعمي: امروز استعفا مى‌دهم‌

حسين‌ کفعمى‌ مديرعامل‌ باشگاه‌ فرهنگى‌ ورزشى‌ پيکان‌ تهران، از احتمال‌ استعفايش‌ طى‌ امروز خبر داد.
    حسين‌ کفعمى‌ دراين‌ ارتباط‌ گفت: دوست‌ دارم‌ در هيأت‌مديره‌ باشگاه‌ عضويت‌ داشته‌ باشم‌ و به‌ عنوان‌ عضوى‌ از اين‌ هيأت‌ در خدمت‌ تيم‌هاى‌ ورزشى‌ شرکت‌ ايران‌خودرو و ديگر دستگاه‌هاى‌ ورزشى‌ کشور باشم.
    وى‌ افزود: هنوز تصميم‌ قطعى‌ درباره‌ استعفا نگرفته‌ام، ولى‌ به‌ احتمال‌ فراوان‌ امروز (سه‌ شنبه) اين‌ کار را انجام‌ مى‌دهم.
    مديرعامل‌ باشگاه‌ پيکان‌ درباره‌ تغييرات‌ پس‌ از کناره‌گيرى‌اش‌ از مديرعاملى‌ باشگاه‌ پيکان‌ گفت: هيچ‌ تغييرى‌در تيم‌هاى‌ ورزشى‌ از جمله‌ فوتبال، بسکتبال، واليبال‌ و... اين‌ باشگاه‌ صورت‌ نخواهد گرفت‌ چرا که‌ تيم‌هاى‌ ورزشى‌ اين‌ باشگاه‌ با کادرهاى‌ فنى‌ و بازيکنان‌ خود قرارداد منعقد کرده‌اند و ديگر زمانى‌ براى‌ تغييرات‌ وجود ندارد.
    کفعمى‌ در پايان‌ گفت: در هرجا که‌ باشم‌ به‌ ورزش‌ خدمت‌ مى‌کنم‌ و تاکنون‌ به‌ مطبوعات‌ و رسانه‌هاى‌ ورزشى‌ ثابت‌ کرده‌ام‌ که‌ تعامل‌ خوبى‌ با آنها داشته‌ام‌ و در اصل‌ يک‌ فرد ورزش‌دوست‌ هستم.
    گفته‌ مى‌شود ابراهيم‌ ثابتى‌ عضو هيأت‌مديره‌ شرکت‌ ايران‌ خودرو به‌ عنوان‌ جانشين‌ کفعمى‌ برگزيده‌ شده‌ است.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

دنيزلي، پرسپوليس‌ را تهديد کرد پولم‌ را ندهيد، مى‌روم!

مصطفى‌ دنيزلى‌ پيش‌ از عقد قرارداد با پرسپوليس‌ به‌ مسئولان‌ اين‌ تيم‌ اعلام‌ کرد که‌ بايد يک‌سوم‌ قرارداد وى‌ را اول‌ کار به‌ او پرداخت‌ کنند، طبق‌ توافق‌ قبلى‌ قرار بود اين‌ مبلغ‌ که‌ حدود 250هزار دلار است‌ روز شنبه‌ به‌ وى‌ پرداخت‌ گردد ولى‌ اين‌ کار تا به‌ حال‌ انجام‌ نشده‌ است‌ و باعث‌ خشم‌ مصطفى‌ دنيزلى‌ شده، او در اين‌ خصوص‌ اعلام‌ کرده‌ که‌ اگر اين‌ مبلغ‌ را پس‌ از ورودش‌ به‌ ايران‌ پرداخت‌ نکنند مطمئناً‌ از پرسپوليس‌ جدا خواهد شد. دنيزلى‌ در گفتگو با انصارى‌فرد گفته‌ نمى‌خواهم‌ راه‌ مربيان‌ خارجى‌ ديگر را در پرسپوليس‌ بروم، پس‌ بهتر است‌ که‌ باشگاه‌ تابع‌ تعهداتش‌ باشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

هاشمى‌نسب: براى‌ بازگشت‌ به‌ اوج، لحظه‌شمارى‌ مى‌کنم‌

مهدى‌ هاشمى‌نسب‌ مدافع‌ جديد تيم‌ ابومسلم‌ خراسان‌ اعتقاد دارد که‌ هنوز دوران‌ فوتبالش‌ تمام‌ نشده‌ است‌ و اين‌ قابليت‌ را دارد تا بهترين‌ بازى‌ها را در ليگ‌ برتر انجام‌ دهد. وى‌ دراين‌ خصوص‌ گفت: براى‌ بازگشت‌ به‌ روزهاى‌ اوج‌ لحظه‌ شمارى‌ مى‌کنم‌ اما فقط‌ با حرف‌ زدن‌ نمى‌توانم‌ منتقدانم‌ را خاموش‌ کنم. اين‌ فصل‌ در زمين‌ فوتبال‌ ثابت‌ مى‌کنم‌ که‌ هنوز هم‌ مى‌توانم‌ حرفهاى‌ زيادى‌ براى‌ گفتن‌ داشته‌ باشم.
    وى‌ ادامه‌ داد: حضور در رقابت‌هاى‌ ليگ‌ برتر آمادگى‌ بسيار بالايى‌ را مى‌طلبد و اين‌ فصل‌ بايد رضايت‌ مسئولان، کادر فنى‌ و هواداران‌ ابومسلم‌ را جلب‌ کنم. در اين‌ تيم‌ فقط‌ به‌ فوتبال‌ فکر خواهم‌ کرد و اميدوارم‌ که‌ فصل‌ موفقيت‌آميزى‌ داشته‌ باشم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

با برپايى‌ مراسم‌ آشتى‌کنان‌ گل‌محمدى‌ به‌ صبا بازمى‌گردد!

يحيى‌ گل‌محمدى‌ مدافع‌ تيم‌ صباباترى‌ که‌ طى‌ روزهاى‌ اخير به‌ دليل‌ اختلاف‌ نظر با مسئولان‌ و کادرفنى‌ اين‌ تيم‌ قراردادش‌ را براى‌ فصل‌ آينده‌ تمديد نکرد تا شايعاتى‌ در خصوص‌ پيوستنش‌ به‌ تيم‌هايى‌ همچون‌ پرسپوليس، مس‌ و سايپا به‌ گوش‌ برسد به‌ احتمال‌ فراوان‌ در جمع‌ شاگردان‌ فرهاد کاظمى‌ باقى‌ خواهد ماند.
    طبق‌ شنيده‌هاى‌ ما تعدادى‌ از نزديکان‌ باشگاه‌ صبا در تلاش‌ هستند با برگزارى‌ مراسم‌ آشتى‌کنان‌ ميان‌ مدافع‌ سابق‌ تيم‌ملى‌ و سرمربى‌ صباباترى‌ و از بين‌ بردن‌ کدورت‌هاى‌ به‌ وجود آمده‌ زمينه‌ بازگشت‌ او را به‌ جمع‌ صبايى‌ها فراهم‌ نمايند که‌ گويا تا حدودى‌ نيز به‌ اين‌ هدف‌ خود نزديک‌ شده‌اند به‌ طورى‌ که‌ گفته‌ مى‌شود يحيى‌ تا اواخر هفته‌ جارى‌ مجدداً‌ تمرينات‌ خود را با تيم‌ سابقش‌ از سر خواهد گرفت.
    در همين‌ خصوص‌ روز گذشته‌ جلسه‌اى‌ اضطرارى‌ ميان‌ مديران‌ باشگاه‌ و کادرفنى‌ صبا برگزار شد و طرفين‌ به‌ بحث‌ و تبادل‌ نظر در مورد بازگشت‌ او پرداختند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نيکبخت‌ جانشين‌ کاظميان‌ مى‌شود؟!

جدايى‌ جواد کاظميان‌ که‌ يک‌ عنصر سرعتى‌ در فوتبال‌ ايران‌ محسوب‌ مى‌شود و نفوذهاى‌ سريع‌ او يک‌ موهبت‌ براى‌ هر تيمى‌ است، براى‌ پرسپوليس‌ و دنيزلى‌ بسيار سخت‌ است، شنيده‌هاى‌ ما حاکى‌ از آن‌ است‌ که‌ مصطفى‌ دنيزلى‌ قصد دارد جاى‌ جواد کاظميان‌ را با عليرضا نيکبخت‌واحدى‌ پرکند، مرد ترک‌تبار خيالش‌ از جناح‌ چپ‌ تيمش‌ باتوجه‌ به‌ حضور مهرزاد معدنچى‌ راحت‌ است‌ و به‌ دنبال‌ يک‌ عنصر هجومى‌ براى‌ جناح‌ راست‌ مى‌گردد.
    اگر نيکبخت‌واحدى‌ در اين‌ پست‌ به‌ ميدان‌ رفت‌ چندان‌ هم‌ تعجب‌ نکنيد، گفتنى‌ است‌ که‌ خوسه‌ مورينيو سرمربى‌ چلسى‌ هم‌ از آرين‌ روبن‌ که‌ يک‌ بازيکن‌ جناح‌ چپ‌ است‌ در جناح‌ راست‌ زمين‌ استفاده‌ مى‌کند، ممکن‌ است‌ نيکى‌ هم‌ در لب‌ خط‌ راست‌ بازى‌ کند. البته‌ سالها پيش‌ و در دهه‌ 60 على‌ پروين‌ هم‌ از ناصر محمدخانى‌ چپ‌ پا در سمت‌ راست‌ خط‌ حمله‌ پرسپوليس‌ استفاده‌ مى‌کرد و ناصر آن‌ روزها يکى‌ از بهترين‌ بازيکنان‌ ايران‌ و آسيا محسوب‌ مى‌شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

بازى‌ دشوارى‌ است‌ اما... مهدوى‌کيا: کره‌ در سئول‌ شکست‌ناپذير نيست‌

هامبورگ‌ سومين‌ بازى‌ فصل‌ را هم‌ با تساوى‌ پشت‌ سرگذاشت‌ و اين‌ نمى‌تواند نتيجه‌ خوبى‌ براى‌ مدعى‌ قهرمانى‌ و نماينده‌ فوتبال‌ آلمان‌ در ليگ‌ قهرمانان‌ اروپا باشد اما مهدى‌ معتقد است‌ هامبورگ‌ اينچنين‌ باقى‌ نمى‌ماند و هوادارانش‌ به‌ زودى‌ مى‌توانند شاهد تيمى‌ اوج‌ گرفته‌ باشند.
    آقامهدى‌ باز هم‌ تساوي؟
    نباختيم، در ضمن‌ هرتابرلين‌ تيم‌ خوبى‌ است‌ آنها بازى‌ قبلى‌ را 4 بر صفر از هانوفر برده‌ بودند.
    اما شما در خانه‌ مساوى‌ کرديد، در ضمن‌ اين‌ سومين‌ تساوى‌ پى‌ در پى‌ شما بود.
    ببينيد ما تا حالا کمى‌ بدشانس‌ بوديم‌ و گرنه‌ الان‌ در جايگاه‌ بهترى‌ قرار داشتيم‌ از طرفى‌ امسال‌ تيم‌ها نسبت‌ به‌ پارسال‌ خيلى‌ باانگيزه‌تر مقابل‌ ما قرار مى‌گيرند.
    جالبه!
    خودم‌ هم‌ تعجب‌ کردم‌ چون‌ همان‌ تيم‌هايى‌ که‌ پارسال‌ مقابل‌ ما حرفى‌ براى‌ گفتن‌ نداشتند امسال‌ باانگيزه‌اى‌ دو چندان‌ برابر ما حاضر مى‌شوند و اين‌ کار را مشکل‌ مى‌کند.
    فکر نمى‌کنى‌ در خط‌ دفاع‌ مشکل‌ داريد، شما پارسال‌ بهترين‌ خط‌ دفاعى‌ را داشتيد اما...
    البته‌ ما ون‌ بويتن‌ را هم‌ از دست‌ داديم‌ اما فکر نمى‌کنم‌ مشکل‌ ما از خط‌ دفاع‌ باشد مثلاً‌ ما برابر هرتا خيلى‌ بدموقع‌ گل‌ خورديم‌ و گرنه‌ حتماً‌ پيروز مى‌شديم‌ در ضمن‌ يک‌ مدافع‌ هلندى‌ خوب‌ خريديم‌ که‌ خط‌ دفاع‌ ما را تقويت‌ مى‌کند.
    برويم‌ سراغ‌ بازى‌ مقابل‌ کره، چه‌ نتيجه‌اى‌ را براى‌ اين‌ بازى‌ پيش‌بينى‌ مى‌کني؟
    راستش‌ نمى‌توان‌ نتيجه‌ را پيش‌بينى‌ کرد اما کره‌جنوبى‌ يکى‌ از بهترين‌ تيم‌هاى‌ آسياست‌ و حتماً‌ بازى‌ دشوارى‌ خواهد بود.
    به‌ نظرت‌ فوتبال‌ ما اين‌ پتانسيل‌ را دارد که‌ کره‌ را در سئول‌ شکست‌ دهد؟
    من‌ از اوضاع‌ فعلى‌ کره‌ اطلاعى‌ ندارم‌ اما اين‌ را مى‌دانم‌ که‌ کره‌ شکست‌ناپذير نيست‌ و ما اگر هوشمندانه‌ و با درايت‌ بازى‌ کنيم‌ مى‌توانيم‌ به‌ راحتى‌ از اين‌ تيم‌ نتيجه‌ بگيريم‌ ضمن‌ آنکه‌ نتيجه‌ مساوى‌ هم‌ براى‌ ما ايده‌آل‌ است.
    مثل‌ اينکه‌ به‌ مساوى‌ عادت‌ کردي؟!
    (مى‌خندد) نه‌ بابا، اما اگر بتوانيم‌ آنجا يک‌ مساوى‌ بگيريم‌ در تهران‌ هم‌ آنها را مى‌زنيم‌ و راحت‌ صعود مى‌کنيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

موسوي: جواب‌ اعتماد ابومسلم‌ را مى‌دهم‌

على‌ موسوى‌ مهاجم‌ سابق‌ تيم‌ هماى‌ تهران‌ که‌ سابقه‌ حضور در تيم‌ملى‌ و استقلال‌ را نيز در کارنامه‌اش‌ دارد، در آخرين‌ لحظات‌ باقيمانده‌ از فصل‌ نقل‌وانتقالات‌ به‌ تيم‌ ابومسلم‌ خراسان‌ پيوست. موسوى‌ که‌ سال‌ گذشته‌ در ليگ‌ دسته‌ اول‌ درخشش‌ خوبى‌ داشت‌ و گلهاى‌ حساس‌ و زيبايى‌ را به‌ ثمر رسانده‌ بود، اميدوار است‌ تا در ابومسلم‌ نيز بازى‌هاى‌ خوب‌ و درخور توجهى‌ را به‌ نمايش‌ بگذارد.
    وى‌ در اين‌ خصوص‌ به‌ خبرورزشى‌ گفت: من‌ از يک‌ ماه‌ پيش‌ با ابومسلمى‌ها وارد مذاکره‌ شدم‌ که‌ به‌ توافق‌ نرسيدم. در آخرين‌ روز از فصل‌ نقل‌وانتقالات‌ در حالى‌ که‌ در اردوى‌ هما به‌سر مى‌بردم‌ مدير باشگاه‌ با من‌ تماس‌ گرفت‌ و از من‌ خواست‌ تا به‌ ابومسلم‌ بروم.
    موسوى‌ ادامه‌ داد: به‌ هرحال‌ اميدوارم‌ که‌ با گلزنى‌ و ارائه‌ بازى‌هاى‌ درخشان، جواب‌ اعتماد مديران‌ و مربيان‌ ابومسلم‌ را بدهم‌ و هواداران‌ مشهدى‌ را راضى‌ نگه‌ دارم. مى‌خواهم‌ به‌ دوران‌ اوج‌ برگردم‌ و براى‌ رسيدن‌ به‌ اين‌ مهم‌ از هيچ‌ تلاشى‌ فروگذار نخواهم‌ کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •