اگر برا من بامبولی در نیارن خطم راااحت تا 16 مگو میکشه
حالا خدا کنه برا شبانه سرویس 2 مگ محدودیت سرعت نزاره یا اگه میزاره یه خورده سرعت کم کنه نه اینکه ریت خط از 16 مگ یهو بیاره رو 9 مگ![]()
اگر برا من بامبولی در نیارن خطم راااحت تا 16 مگو میکشه
حالا خدا کنه برا شبانه سرویس 2 مگ محدودیت سرعت نزاره یا اگه میزاره یه خورده سرعت کم کنه نه اینکه ریت خط از 16 مگ یهو بیاره رو 9 مگ![]()
نامحدود نیست
محدوده ولی شبانه رایگان داره
سرعت ۶۵۰ که ۱۰ گیگ میگیرم
ماهیانه ۴۳ تومن ۱۸ گیگ
تست انجام شد سرعت نیم ساعت خوب بود ولی یهومحدودشد نبایدتوسرویس2مگ سرعت این باشه پارس انلاینم شبانش الکی ازاب دراومد گویا هرکی سرویس جدید بگیر این مدل نت درانتظلارش هست فرقیم نداره 2مگ باشه یا128باشه ولی من میگم خودشون عمدن محدودمیکنند به این لینک نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by feranko724; 11-06-2017 at 01:54.
منم برداشتم اینه که خودشون محدود میکنند مثل شاتل،قبلنا هم که شبانه رایگان داشته بچه ها گفته بودند که محدود میکرده(تو صفحات اولیه همین تایپیک خوندم)
منم که سرویسم 128 همون چند دقیقه اول سرعت خوب بود ولی بعدش افت کرد مثل شما با همون سرعت 57
البته به نظرم شما میتونید شکایت کنید چون سرویس 2 مگ دارید و حداقل باید 256 به شما بده
یه سر با پشتیبانش صحبت کنید
Last edited by محمد7966; 11-06-2017 at 02:55.
چی بگم والا ؛ واسه من که مشکلی نداره
نمیدونم داستان از چه قراره
شاید کاربرهای جدید رو اینجوری میکنن ،چون شما سرویس دو مگ داری حداقل باید 256 کیلوبایت در ثانیه رو بطور تضمین شده و تعهد شده بهتون بدن .
![]()
Last edited by shaahani; 11-06-2017 at 02:54.
نامحدود یک مگ ۴۵۰ ۶ ماهه تا ۵ مگ قابلیت ارتقا سرعت زدن تو جشنوار امده ظاهرا هیچ محدودیتی نداره
هیچ فرقی نکرده این ما بگذرببینیم فرق میکنه فرق نکنهispعوض میکنم
Last edited by feranko724; 12-06-2017 at 01:41.
سلام
هرچند از کل پارس آنلاین بدم میاد و به وضوح تو محاسبه ترافیک زیاد حساب می کنن (یک نفر دیگه هم چند پست پیش همین رو اشاره کرد) ولی تو این چند سال که پارس داشتم قبل این که شبانه رو برداره ، شبانش سرعتش محدود نبود. فقط ماه رمضان سرعت مشکل داشت ولی بقیه سال یادم نمیاد محدود کرده باشن. اگه دیدید تا چند روز بعد ماه رمضان هم همین شکله میشه گفت راه شاتل رو در پیش گرفتن و محدود می کنن. اگه خواستید برید یه ISP دیگه(اگه ISP خوب پیدا کردید) یه خبری بدید .
یه چیزی رو که خیلیها فراموش کردن اینه که مناطق مخابراتی مختلف با هم فرق داره سرعت دانلود شبانه اینو من تو خیلی از isp ها دیدم
دلیلشم اینه مثلا یه منطقه که شلوغ هست تعداد بیشتری دانلود شبانه دارن همزمان و باعث افت سرعت میشه این .
و برعکسش تو منطقه هایی که پهنای باندش بیشتر هست بخاطر ظرفیت کمتر کاربر سرعت همیشه خوب هست. من خودم حتی یک بار افت سرعت
نداشتم تو این مدتی که سرویس شبانه استفاده کردم البته هر روز استفاده نمیکنم شاید ماهی یکی دو هفتش .
یادمه چند سال پیش محابرات اینترنت نامحدود 1 مگ داشتم سرعت برای من خیلی خوب بود بدون افت فقط ساعت 9 تا 12 شب افت سرعت داشتم
ولی توی انجمن انقدر ناراضی زیاد بود بخاطر افت شدید سرعت. البته شرکتهایی هم هستند مثل شاتل که از 10 سال پیش یاد گرفته بود محدود کنه کاربرای پر مصرف رو!
من تا حالا ندیدم پارس محدود کنه ولی احتمال داره رنگ عوض کنن بشن مثل شاتل و ... فعلا خوشبختانه خبری نیست.
راستی من الان سرعتم رو روی 9 مگ بستن آیا امکانش هست بیشتر کنن بهشون بگم ؟
من چند سال پیش پارس بودم سرعتم روی 16 مگ بود الان کسی داره 16 یا بالاتر از 9 مگ کسی اطلاعی داره ؟
آره دقیقا موافقم ، بعد کیفیت خط و نوع دستگاه های داخلی و مخابراتی و خیلی چیزای دیگه هم توش دخالت داره .
مرکز من یکی از شلوغ ترین مرکزهای مخابراتی شهر هست و از دوماه قبل واسه پورت خالی تو تمام شرکت های isp باید ثبت نام کنم ؛ اما کیفیت دستگاه ها و پهنای باند مرکز جزو بهترین های شهر هست ؛ این عامل مهمی هست.
خط من سال گذشته روی 16 بود و حدود 15 تا 15.5 دریافت واقعی داشتم ؛ اما خوب چون کیفیت خط برای گیم برام خیلی مهتر بود خودم تماس گرفتم به 9 کاهشش دادم و الان خیلی رضایت بیشتری دارم از اون موقع که بالاتر بود و کارایی آنچنانم برام نداشت.
خطتتون اگه جواب بده براتون 16 میکنن ؛ اول کیفیت خطتتون رو بالا ببرین و بعد با پشتیبانی یکی دو روزی برای کنترل و مانیتور خطتتون از نظر کیفیت سروکله بزنید
اگه کیفت خط بالا باشه راحت براتون 16 میکنن .
به تازگی تمام دستگاه های داخل مرکز ما رو عوض کردن و من الان با تکنولوژی ADSL2+ M دارم به پارس آنلاین متصل میشم ، قبل از تعویض دستگاه ها، اتصال روی این مود امکان پذیر نبود ؛ حدس میزنم پارس میخواد بعد از تعویض تمامی دستگاه های مراکزش در کل کشور سرعت بالاتر از 16 ارئه کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)