سلام دوستان میدونم ربطی به موضوع تابیک نداره ولی تورنت هم مثل idm قابلیت ایست و استارت داره؟؟؟؟؟؟؟؟ میخاستم فصل 1 سریال arrow رو دان کنم 40 گیگ هست.ممنون
اگه میشه یه سایت خوب تورنت هم معرفی کنید که چیلتر نباشه
سلام دوستان میدونم ربطی به موضوع تابیک نداره ولی تورنت هم مثل idm قابلیت ایست و استارت داره؟؟؟؟؟؟؟؟ میخاستم فصل 1 سریال arrow رو دان کنم 40 گیگ هست.ممنون
اگه میشه یه سایت خوب تورنت هم معرفی کنید که چیلتر نباشه
دوستان از امروز صبح به بعد *555# دچار تغییراتی شد ! دیروز ایرانسل اس داد که : شکل جدید *555# تا 24 ساعت اینده! امروز صبح چک کردم دیدم که اره تغییر کرده! بقیه ی قسمت هارو چک نکردم اما قسمت بسته های اینترنت از بسته های ترکیبی جدا شده و باید عدد 5 رو بزنی ! قبلا 2 بود! و اینکه خیلی مرتب و شیک شده! به ترتیب بسته های روزانه عدد1 ، بسته های هفته ای عدد 2،بسته های ماهانه عدد 3 و بسته های مدت دار عدد 4 همه ی بسته های شبانه و هرچی که بود رو جمع کردن و خیلی مرتب کنار هم گذاشتن ، خیلی خوب شده . گفتم اطلاع رسانی کنم .
دوست عزیز دایمی ، 24 گیگی نداره! فقط 2گیگ ماهیانه هست
دوستان بسته 3ماهه600مگ واقعا مزخرفه که
واسه یک ماهه ها تا5گیگ گذاشته واسه این 600مگ؟
آره Resume داره.
دانلود از تورنت ربطی به سایتی که ازش فایلشو دانلود میکنید نداره چون peer to peer دانلود میکنید. سایتش چیلتر هم باشه مشکلی توی دانلودتون بوجود نمیاد.
با یه چلتر شکن رایگان میرید و فایلشو دانلود میکنید.
K A T . P H
داداش ولی یه مشکلی هست اینه که من یه فایل 100 مگی که توی خود نرم ازفر بود رو گذاشتم برای دان سرعت 700 بود ولی سریال arrow یک کیلو بیشتر نمیشد؟؟؟؟![]()
این بستگی به نعداد Seed ها و leech ها داره.
تعداد seed ها یعنی این تعداد نفر این فایلی که شما دارید دانلود میکنید به اشتراک گذاشتند و دارند برای شما آپلود میکنند.
تعداد leech ها هم یعنی تعداد کسانی مثل شما که دارند این فایل رو همراه با شما دانلود میکنند.
اگه تعداد seed ها بیشتر از تعداد leech ها باشه سرعت بهتره. چون مثلا 200 نفر seed داره و 50 نفر leech یعنی 50 نفر دارند از این 200 نفر دانلود میکنند . حالا اگه برعکس باشه تعداد seed ها 50 باشه و تعداد leech ها 200 سرعت کم میشه یعنی 200 نفر دارند از 50 نفر دانلود میکنند که سرعت درست تقسیم نمیشه و باعث کاهش سرعت میشه.
در کل سرعت شما بیشتر بستگی به seed ها داره تعداد هم زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت مهم هست مثلا یه فایل تورنت 100 seed داره ولی بیشترشون سرعت آپلودشون رو محدود کردن برای همین سرعت دانلودت کم میشه (سرعت آپلود seed ها = سرعت دانلود شما) ولی یه فایل تورنتی 50 Seed داره ولی سرعت آپلود seed ها بالا هست واسه همین سرعت شما هم بالا هست. سرعت هم متغیر هست کمو زیاد میشه اگه 700 باشه ممکنه بیاد روی 500 یا 100 و دوباره بالا بره مثل لینک مستقیم نیست همیشه ثابت باشه.
الان بهتره یه فایل تورنت دیگه دانلود کنید و امتحان کنیدومعمولا چند دقیقه اول هم سرعت زیاد بالا نیست.
Last edited by hassanshaikhi; 15-10-2014 at 10:57.
داداش و سوال اخر اینکه میشه توی تورنت هم چندتا لینک با هم بزاری تا کل سرعتو بگیره.(در ضمن بابت راهنماییت خیلی خیلی ممنون)
خواهش میکنم.
از یک فایل فقط یکی همزمان میشه. اما تورنت دیگه از فایل دیگه میتونید کنارش دانلود کنید.
استفاده از قابلیت تترینگ موبایل و وصل کردن کابل گوشی به کامپیوتر به گوشی آسیب نمی زنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)