تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 752 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479519569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

آقا انقدر صحبت sony و shure و senn نکنید گریمون میگیره ما هم دل داریم به خدا ...

رضا burn in تموم شد ؟ قرار بود یه سری مقایسه ها انجام بدیا .... ما منتظریم .

s4 منم رسید ! درحال گوش کردن می باشیییم ... .
    مبارکت باشه. پستی گرفتین شما؟ چون منم میخواستم معمولیشو بگیرم اما شهرستانم.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه من به یکی از دوستام گفتم اون گرفت برام فرستاد . شما خودتون هم می تونید به مغازه بگید براتون بفرسته . اگه خواستید شمارش رو براتون بفرستم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جالبه ! فیش صدای s4 من gold plated هست ! بعد s4i معمولی هست ! این دیگه از اون حرکات فوق صرفه جویی نگرانه ی کلیپش بود !

[QUOTEو خیلی های دیگه که فقط برای دمو گرفتن استفاده میشه... توی سی دی تست XLO Refrence Recordings یه رکوردی هست (ترک 7) که از 0هرتز مطلق شروع میشه و تا 80 کیلو هرتز میره بالا.... که گوش آدم سوت میکشه... شاید این به کار شما بیاد... فکر کنم بتونی دانلودش کنی ولی اگه نبود بگو من flac کنم آپ کنم برات
    ]
    دمت گرم اگه زحمت flac رو بکشی خیلی شرمنده می کنی :X اگه اشتباه نکنم اون باید frequency swipe باشه که برای burn in عالیه[/QUOTE]

بله دقیقا بهش میگن frequency swipe یا کشش فرکانسی... یعنی فرکانس از 0 شروع میشه و تا بینهایت (بینهایت نسبت به شنوایی انسان) بالا میره... برای تست دامنه فرکانسی بلندگو ما استفاده میکنیم ازش... از 30-40 کیلو هرتز که میره بالاتر گوش رو قلقلک میده

اینم لینک دانلود: (با استاندارد AccurateRip ریپ کردم به Flac... یعنی هیچ تفاوتی با سی دی اورجینالش نداره)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توجه: چند ثانیه اول ترک تقریبا چیزی شنیده نمیشه چون از 0هرتز شروع میشه که در دامنه شنوایی انسان نیست، به نزدیکای 17-18 هرتز که برسه یه چیزایی به گوش میرسه تا بالا
    Last edited by klipsch; 14-11-2011 at 14:51.

4. 6 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دمت گرم . خیلی شرمنده کردی . البته گوش ما که مثل گوش شما حساس نیست ! خیلی هنز کنه تو 25 هرتز تازه یه لرزش هایی حس کنه .

موفق باشی .

6. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

دمت گرم اگه زحمت flac رو بکشی خیلی شرمنده می کنی :X اگه اشتباه نکنم اون باید frequency swipe باشه که برای burn in عالیه[/QUOTE]

این لینک شاید کمک کنه .
    کد:
    شماره مغازه رو بهم بدی لطف کردی

8. 2 کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دمت گرم . خیلی شرمنده کردی . البته گوش ما که مثل گوش شما حساس نیست ! خیلی هنز کنه تو 25 هرتز تازه یه لرزش هایی حس کنه .

موفق باشی .
    خواهش میکنم این چه حرفیه گوش ما که چیزی نیست... شما استادی... اصلا روایت هست که میگن نفخ صور که میشه اول از همه شما متوجه میشی چون از فرکانس خیلی پایین شروع میشه

دمت گرم اگه زحمت flac رو بکشی خیلی شرمنده می کنی :X اگه اشتباه نکنم اون باید frequency swipe باشه که برای burn in عالیه
    این لینک شاید کمک کنه .
    کد:
    شماره مغازه رو بهم بدی لطف کردی[/QUOTE]

بله دقیقا همینه... اگه اینترنت پرسرعت دارید پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید فول آلبوم رو... تست های خیلی عالی داره... ترک 10 فوق العادست... ... اگه میخواید هدفونتون رو تست کنید که ببینید در فرکانس های بالا چطور عمل میکنه و آیا توی رکوردهای خیلی سریع وارد دیستورشن میشه یا نه پیشنهاد میکنم ترک 14 رو دانلود کنید... خیلی از بلندگوها یا آمپلی فایرهای شاخ که ادعاشون میشه زیر پخش این ترک زایمان میکنن و روی فرکانس های بالا دیستورت میشن
    Last edited by klipsch; 14-11-2011 at 15:15.

10. 5 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

ببخشید به عنوان پار از یت میشه بگید دیستورت چیه؟

راستی یه چیزی من زیاد از inear خوشم نمیاد یعنی راحت نیستم انگار به گوشم فشار میاره به نظرتون اگه یه مدت استفاده کنم میتونم بهش عادت کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببخشید به عنوان پار از یت میشه بگید دیستورت چیه؟

راستی یه چیزی من زیاد از inear خوشم نمیاد یعنی راحت نیستم انگار به گوشم فشار میاره به نظرتون اگه یه مدت استفاده کنم میتونم بهش عادت کنم؟
    در معنی لغوی یعنی شکستن یا خمیده شدن یا از حالت طبیعی خارج شدن ... در مورد صدا یا همون Hamonic Distortion به زبان ساده یعنی وقتیکه یه کامپوننت صوتی (یا آمپلی فایر یا بلندگو یا هدفون) نتواند فرکانس خاصی رو به درستی بازآفرینی یا Reproduce بکنه و صدا خراب بشه... وقتی صدا دیستورت میشه دیگه کل نت ها بهم میریزه و صدای ناهنجار بوجود میاد که در مورد فرکانس های بالا ما بهش میگم صدا تیغ شده... یعنی گوش رو میزنه

13. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این s4 مثل پر کاه میمونه خیلی راحته . مطمعن باش عادت می کنی منم اول مشکل داشتم . اما حقیقت اینه که برای بیرون آهنگ گوش دادن iem بهترین انتخابه !

دیستورت هم فکر می کنم منظورشون distortion باشه .

بزار 535 رو بگیرم بعد از اون تست خرکی ها می کنمش

15. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مانستر بیت اصلش اینجا گیر نمیاد یا فیک هست که از ظاهرش تابلوه و یا High Copy که تشخیصش از اصل خیلی سخته ولی خوب تو صدا اون کجا اصلش کجا! بهتره نصف اون هزینه رو واسه برندایی بدی که هم اصلش گیر میاد هم صدای خوبی دارند،اگه چند صفحه از تاپیک رو بخونی مدل های زیادی توسط دوستان معرفی شده که میتونی انتخابت رو از اونا انجام بدی
    ممنون اخه کیفیتش خوب بود منظورم کیفیته ظاهری
    میخواتم ببینم اصلو فرعش توی چیه واسه این پرسیدم وگرنه قیمتش که تابلوعه فرعیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •