خیلی احتمالش کمه که مشکل سخت افزاری باشه ، اگه تو منوهاش جایی داره که بتونی ریست فکتوری کنی، حتما یه بار ریستش کن ببین درست میشه . احتمالا فونت زیرنویساش درست بشه .
تو اینترنت هم بگرد ببین فایل آپدیت برای مدل گیرنده ات چیزی هست یا نه.
خیلی احتمالش کمه که مشکل سخت افزاری باشه ، اگه تو منوهاش جایی داره که بتونی ریست فکتوری کنی، حتما یه بار ریستش کن ببین درست میشه . احتمالا فونت زیرنویساش درست بشه .
تو اینترنت هم بگرد ببین فایل آپدیت برای مدل گیرنده ات چیزی هست یا نه.
Last edited by tasmin; 22-08-2012 at 10:46.
تلویزیون گارانتی دار خریدی؟ چون اگر مدلهایی رسمی باشه که گارانتی سام سرویس داره، اشکال از گیرنده اش نیست و شما باید جهت آنتن راعوض کنی.
بله، گارانتی سام سرویس داره...
برای دریافت سیگنال بهتر حتما سعی کنید از آنتن های هوایی استفاده کنید یه آنتن خیلی معمولی ارزون هم جواب میده اگر هم بیرون نصب بشه که چه بهتر . اون چیزی که همه اینکه از کابل تیکه شده یا وصله ای اصلا استفاده نکنید و جهت آنتن رو به دکل صداو سیما باشه.
Last edited by tasmin; 22-08-2012 at 13:26.
من یه تلویزیون xvision دارم که گیرنده داخلی داره مدلشو نمی دونم، الان 2 روزی هست که ترتیب و شماره کانالها ریخته بهم و هیچ جوری هم مرتب نمیشه . البته این مشکل فقط برای شبکه های 1 تا 5 هست. هر جوری که اونها رو مرتب می کنم Save نمیشن و بر می گردن به حالت قبلی ( منظورم اینه که شماره به کانال نمیشه اختصاص داد مثلا کانال 1 شمارش بشه 1 تا از طریق ریموت با زدن شماره 1 بشه سوییچ کرد روی اون، شماره همه این شبکه ها به طور پیش فرض 0 هست ). من روز اولی که تلویزیون رو خریدم تمامی کانال رو مرتب کردم و هیچ مشکلی نداشتن. تا حالا ایت مشکلو کسی داشته ؟
برادر من دو سر یه تیکه چوب رو با فویل پوشونده و یه تیکه سیم هم بهش وصل کرده زده پشت تلویزیون مثل آینه داره نشون میده!![]()
سلام بچه ها
منم از این نت فورس خردیدم و به قول دوستمون با اون انتن فسقلی هیچی نگرفت ولی با انتن برق هوائی با کیفیت عالی بیش از 50 کانال تلویزیونی و رادیو ئی را نشون میده
حالا اونائی که ایکس ویژن را توصیه می کنن یا کلا مدلی هست که با اون انتن فسقلی میگیره؟؟؟
تعداد کانالهاش و کیفیتش بهتره؟؟؟
در نت فورس یک مشکل که هست فارسی را درست نشون نمیده و کلا گویا حروف فارسی را نمیشناسه و تله تکس فارسی را درهم میاره
ایا در ایکس ویژن هم همینطوره یا نه اون فارسی و تله تکس فارسی را به خوبی نشون میده؟؟
لطفا بچه هائی که استفاده کردن یک جواب کامل بدن چون من میخام بزنم تو خط فروشش و میخام ببینم کدوم مدل برای فروش از همه بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین قاعدتا" باید بتونی save شون کنی .
یه بار reset factory کن و بعدش دوباره کانال یابی کن . ببین چطور میشه . اگه بازم جواب نگرفتی با خدماتشون تماس بگیر تا مشکلت حل بشه .
سلام دوستان مشکل تی وی ما هم دقیقا همینه! سامسونگ هست و مثلا گیرنده داخلی داره آنتن هوایی هم داریم. مثلا 2 هفته تمام شبکه های دیجیتال مثل جام جم و ... رو میگیریم مثل اینه بعد دو سه ماه دیگه هیچی! فقط همون یک تا 7 خودمون رو نشون میده . تهران هستیم! گارانتی هم سام سرویسه!
دوست عزیز شما که به دکل صدا و سیما اشاره کردی میشه دقیقا بگی به کدوم سمت جغرافیایی میشه؟؟؟؟ لزوما شمال تهران هست؟ (ولیعصر جام جم) ؟
ما هر چند هفته یک بار باید این انتن را دستکاری کنیم به یه طرفی!!! دیگه خستمون کرده! الان هم 2 هفته است دیگه درست نشده!!!!
راستی منزل ما دو طبقه است ولی اطرافمون همه بلند تر از ما ساختن. میتونه رو سیگنال اثر بذره؟ اگه آره خوب چرا چند هفته یکبار اینجوری میشه؟؟
به نظرتون صدا و سیما مدام جهت سیگنالو عوض نمیکنه؟!؟!؟!؟!؟
ممنون از وقتی که میذارید.
من خودم کیفیت تصویر دو سه مدل تلویزیون ایکس ویژن رو که dvbt داخلی داشتن از نزدیک دیدم . کیفیت تصویر این مدلاییش که گیرنده دیجیتال داخلی دارن ، خوبه .
تله تکست فارسی مدل kd30 رو هم دیدم خوب و واضح بود . فکر کنم تله تکست بقیه مدلهاشم خوب باشه چون این تلویزیون های ایکس ویژن تولید ایران هست و اینجور مشکلات رو نداره و با فونت های فارسی سازگاره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)