سلام دوستان یه هدفون با کیفیت برای موزیک و فیلم تو رنج 150 تومن که به کامپیوتر وتلوزیون و گوشی وصل شه چی پیشنهاد میدید
البته ایرفون نباشه
سلام دوستان یه هدفون با کیفیت برای موزیک و فیلم تو رنج 150 تومن که به کامپیوتر وتلوزیون و گوشی وصل شه چی پیشنهاد میدید
البته ایرفون نباشه
Last edited by shrsolivan; 26-04-2014 at 12:42.
از بین دوستان کسی هدفون های Xiaomi رو تست کرده؟ اگر تست کردین لطف کنید یه مقدار در مورد کیفیتشون توضیح بدید
مدل Xiaomi Piston 2 که قیمتش حدودا 30 دلار هست توی Head-fi خیلی سر و صدا به پا کرده و اکثر کاربرا اونو با هدفون های بالای 100 دلار و بعضا تا 300 دلار مقایسه کردن ، حتی با ATH-M50
هنوز هیچ نقدی از ljokerl برای این مدل ندیدم و مطمئن نیستم واقعا در این حد باشه
ولی چشم بسته و بنا به اعتمادی که به برند Xiaomi دارم یه دونه از این مدل رو خریدم و چند وقت دیگه به دستم میرسه
اگر دوستان با تجربه تر کیفیتش رو تایید کنن شاید بتونم در تعداد محدود از این ایرفون وارد کنم تا توی این اوضاع پرهیجان اقتصادی مرحمی باشه بر گوش های عزیزان![]()
** تصحیح میکنم، sennheiser pmx 95 گردن-بندش قابل تنظیم نیست، بلکه خود گوشی ها قابل تنظیمن برای فیت شدن بهتر.
- - -
ممنون بابت پاسخ و پیشنهادات، ولی من میخوام این رو در حال حرکت و خیابان و ورزش و غیره استفاده کنم و نمیخوام که چندان توی چشم باشه. به همین خاطر به نظرم هدفون های با headband روی سر، مناسب استفاده ای که من میخوام نیستن.
درباره ی هدفون های پشت گردنی، در طی این چند روز مدل های بسیاری رو بررسی کردم و نظرات مصرف کنندگان و reviews حرفه ای رو خوندم. درباره ی بعضی محصولات (حتی بسیار گران) بعضاً افراد از این میگفتن که هدبند فیکس نمیشه یا گوشی سر جاش فیکس نمیشه یا به گوش فشار میاره و...
مثلاً یکی هست مثل Polk Audio UltraFit 2000 که با اینهمه تعریف، نظرات کاربران رو بخونید اغلب شاکی هستن! یکی هم هست مثل همین مدل ارزون philips shs5200 که بالا گفتم، روی سایت آمازون نظرات رو میخونی کسی ناراحت نیست!
درباره ی این sennheiser pmx 95، در نظرات مصرف کنندگان، چیزی جز تعریف از کیفیت دیده نمیشه! اغلب به این موضوع اشاره کردن که انقدر راحت و سبک هست که حتی احساس نمیکنید روی گوشتونه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها مشکل تمام اینگونه هدفون های on-ear این هست که به خاطر open-back بودن، در صدای زیاد، نشت صدا به خارج دارن.
البته باز هم در طراحی این مدل جدید sennheiser pmx 95 اینطور که خوندم، قسمت فومی که روی گوش قرار میگیره، در اطراف، عمیق تر از وسط هست که این هم برای جلوگیری از ورود نویز اطراف به داخله و هم برای جلوگیری تا حد بالا از نشت صدا به اطراف که مثل اینکه در کم کردن نشت صدای اینگونه مدل ها، موفق بوده...
خوب حالا با این شرایط، شما چه محصولی رو پیشنهاد میدید؟
آیا on-ear از مدل های neckband (هدبند دور گردن) یا ear-clip (مثل همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که صفحه قبل گفتم) توی ایران هست که کیفیت صدای بالایی داشته باشه در حد pmx 95 یا بالاتر؟
حالا on-ear هم نشه، از مدل های in-ear که داخل گوش و نه داخل حفره ی شنوایی قرار میگیرن، چه چیزی رو در حدود قیمت همین pmx 95 یا پایین تر پیشنهاد میدید؟ آیا چیز با کیفیتی از این مدل ها توی بازار هست یا باید رفت سراغ in-ears داخل حفره ای؟
ترجیحاً از مدل های دارای گیره ی دور گوشی که در هنگام فعالیت از گوش بیرون نیفته! مثل اینا:
- - - - - - -
- - - - - - -
woah!!1 حیف گرونه!
![]()
Last edited by Zeitgeist; 26-04-2014 at 16:45.
از مدلهای رو گوشی همون نوکیا تو ذهنمون بود ؛ مجتمع پایتخت میتونید برید اونجا مدلهای بیشتری هست . .
هدفون سنهایزر HD 419 به نظرم مدل مناسبی هست ، صداش تقریبا فلت هست واز لحاظ کیفیت صدای خیلی خوبی رو ارایه میده . . .
منتظر هستیم ( :
سلام
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk
فکر کنم آقا سالار داشتن یکی از مدل های این برند رو.
حالا چرا این برند؟ فقط می خواین هدفون تعدادی وارد کنین یا می خوایین برندی وارد کنین که لوازم جانبی تلفن همراه داشته باشه و در کنارش هدفون هم داشته باشه؟
اگر می خواین لوازم جانبی وارد کنین، باید بگم براساس چیزی که من خوندم، هدفون خوبی هست و سبک صداش کاملاً مناسب ذائقه اکثریت هست. قیمتش هم مثل اینکه خیلی خوبه.
اگر می خواین هدفون وارد کنین، برید سراغ برند vsonic . خدا خیرتون بده.
سلام دوستان من میخواهم یه هدفون مناسب برای گیمینگ و اهنگ(سبک های مختلف گوش میدم ولی بیشتر متال و راک و پاپ کلاسیک میدونم الان داری میگی فازت چیه کلاسیک و متال کجاشون به هم میخوره ) و فیلم بگیرم خیلی سر در نمیارم از هدفون ها برای همین رفتم رو یه فروشگاه انلاین و تو برند ها که میگشتم دیدم ایسوز هست بقیه برند ها رو هم نمیشناختم تعداد اگشت شماری رو میشناختم که برند های بزرگی هستند مثل فیلیپس و ... ایسوز همیشه توی کامپیوتر خیلی خوب عمل کرده برای همین زدم رو ایسوز و این مدلش باتوجه به قیمتش گفتم شاید بد نباشه این پایینه
ASUS ROG Orion Gaming Headsetمیخواستم نظر شما رو هم بدونم چطوره ارزش داره یا نه بودجه هم حدود 200-250 فکر کنم خوب باشه چون جنس تقلبی و بیکیفیت نمیخواهم و برای کاربرد من مناسب هست ایا؟ چیز مناسب تری هم هست ایا؟
یه دونه samsung sbh500 داشتم اینم یه روز دیدم ترک داره و الان هم کاملا شکسته صداش خوب بود![]()
سلام
دوستان از بین دوتا هدفون یاماها
EPH-30
EPH-50
برای سبک موسیقی سنتی و بی کلام کدوم بهتره؟
سلام دوستان من تو سایت sennheizer یک مدل دیدم به نام hd8 dj که قیمتش 350 یورو بود . نظرتون در مورد این هدفون چیه ؟ ایا کسی از شما از اون استفاده کرده ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)