سلام من هم مشکل شبیه شما رو داشتم
یکی از دوستان گفتند به علت چیست
هر چند راهکار ندادند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من هم مشکل شبیه شما رو داشتم
یکی از دوستان گفتند به علت چیست
هر چند راهکار ندادند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم گذر زمان تو این مورد چیزی شبیه سپری شدن عمر نوح تفسیر بشه
خاموش و روشن کردن مودم دم به دیقه اصلا منطقی نیست! بنظرتون گرفتن IP استاتیک میتونه موثر باشه؟
راستش از ip استاتیک خیلی نمیدونم ولی به نظرم از نظر امنیتی خیلی معتبر نباشه
ولی شما با همه سایتا مشکل دارید یا بعضی از سایتها
چون من هم هر از گاهی تایم اوت دارم ولی با سایتای خاصی اینطوری میشه که تو پست توضیح دادم
که مشکل از خود isp
ولی نمیدونم ip استاتیک تاثیر داره یا نه این مطالب زیر رو هم از سایتی از دوستی کپی می کنم
به طور خلاصه بگم
تفاوتش اینه که ip ثابت همیشه واسه یه فرد تعلق میگیره و با خاموش و روشن شدن مودم تغییر نمیکنه و هر بار کانکت بشه همیشه همونه ولی عیبش اینه که از نظر امنیتی مشکل داره و از نظر هزینه ثابت گرونتره از غیر ثابته به درد کاربران خونگی نمی خوره تا اونجایی که میدونم بیشتر واسه اداره جات و اینا استفاده میشه که از یه آی پی استفاده میکنند و مشکلی پیش نمیاد و سرعت هم بالاتره
ولی غیر ثابت هر بار که کانکت بشن ip تغییر میکنه مثلا adsl با خاموش شدن مودم دفعه بعد یه ip دیگه تعلق میگیره البته محدوده ش در یه راستاس ولی هر بار اتصال تغییر میکنه و بعد از دیسکانکت شدن ، اون ip به کاربر دیگه تعلق میگیره هم چنین برا دایال آپ آی پی غیر ثابته و متغیره
و غیر ثابت از نظر امنیتی چون دائم داره تغییر میکنه نسبت به ثابت بهتره و با هر بار کانکت اون آی پی تا زمانی که کاربر به نت وصله بهش اختصاص میگیره و امنیت بالاتر میشه دفعه بعد یکی دیگه ....
نه منم با همه سایت ها مشکل ندارم. گاهی بعضی سایت ها خصوصا سرور های خارجی واقعا عذاب الیمه.
IP استاتیک هم خود ISP به شما اختصاص میده. در مورد موضوع این تاپیک نمیدونم آیا اپراتورها خصوصا رایتل یه همچین سرویسی میده یا نه ولی میدونم ISP ها مثل پارس آنلاین فرم درخواست IP استاتیک رو داره.
بعید میدونم از نظر امنیتی ضعیف باشه. هرچند آگاهی از پروتکل هاش ندارم.
ولی طبق همین نقل قول هم میشه استناد کرد که :
تا اونجایی که میدونم بیشتر واسه اداره جات و اینا استفاده میشه که از یه آی پی استفاده میکنند و مشکلی پیش نمیاد و سرعت هم بالاتره
از نظر امنیتی برای این میگن که اگر مثلا با فیلتر شکن سایت سیاسی برید احتمال شناساییتون هم بالا میره
از اون نظر اگه حساب کنی که همین الانم برادرا آدرس همه فولدرهای Hidden شده مارو بلدن
اما جدا نمیدونم آیا رایتل هم مثل مبین نت و پارس آنلاین و بقیه آی پی استاتیک میده یا این مسئله برای اپراتورها مقدور نیست؟
ظاهرا ایرانسل داره
تو گوگل سرچ کردم شرایط داره
پس برای اپراتورها هم میشه ولی رایتل درباره اش چیزی ندیدم
دوستان طرح دانشجویی رایتل حتما باید کارت دانشجویی فعال باشه؟با کارت دانشجویی قدیم نمیشه سیمکارت گرفت؟
سلام
خوبی ؟
نه من یک کارت برای سال 88 بود براشون آپلود کردم متوجه نشدن
سلام چطوری!!!کم پیدایی!!!
با کارت موقت دانشجویی قدیمی هم میشه؟
قیمتش چنده؟هزینه پست هم داره؟شهرما نمایندگی فروش اصلی نداره،فقط دست چند تا دفتر پیشخوان هست؟کدامش بهتره،خرید اینترنتی یا پیشخوان دولت؟
Last edited by aminkhan2014; 08-01-2016 at 14:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)