تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 686 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479519569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سرعت باز کردن سایت ها خیلی خوب نیست اما speedtest پینگ رو بد نشون نمیده!
    نمیدونم کدوم سرور برای تست دانلود مناسبتره ولی امروز چند باری که از سایت های داخلی دانلود کردم سرعت دورو بر 250-300 بود.
    هرچند نتایج تست چیز دیگه ای میگه.

تست پینگ از IP های مختلف:
    google 8.8.8.8
    Minimum = 184ms, Maximum = 239ms, Average = 205ms

208.67.222.222 Open DNS
    Minimum = 228ms, Maximum = 247ms, Average = 238ms

4.2.2.2 Verizon DNS server
    Minimum = 390ms, Maximum = 466ms, Average = 429ms
    سلام من هم مشکل شبیه شما رو داشتم
    یکی از دوستان گفتند به علت چیست
    هر چند راهکار ندادند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من هم مشکل شبیه شما رو داشتم
    یکی از دوستان گفتند به علت چیست
    هر چند راهکار ندادند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

... ممکنم هست اصلن ربطی به رنج IP نداشته و صرفن گذر زمان مشکل رو حل کرده باشه.
    من فکر کنم گذر زمان تو این مورد چیزی شبیه سپری شدن عمر نوح تفسیر بشه
    خاموش و روشن کردن مودم دم به دیقه اصلا منطقی نیست! بنظرتون گرفتن IP استاتیک میتونه موثر باشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من فکر کنم گذر زمان تو این مورد چیزی شبیه سپری شدن عمر نوح تفسیر بشه
    خاموش و روشن کردن مودم دم به دیقه اصلا منطقی نیست! بنظرتون گرفتن IP استاتیک میتونه موثر باشه؟
    راستش از ip استاتیک خیلی نمیدونم ولی به نظرم از نظر امنیتی خیلی معتبر نباشه
    ولی شما با همه سایتا مشکل دارید یا بعضی از سایتها
    چون من هم هر از گاهی تایم اوت دارم ولی با سایتای خاصی اینطوری میشه که تو پست توضیح دادم
    که مشکل از خود isp
    ولی نمیدونم ip استاتیک تاثیر داره یا نه این مطالب زیر رو هم از سایتی از دوستی کپی می کنم

به طور خلاصه بگم
    تفاوتش اینه که ip ثابت همیشه واسه یه فرد تعلق میگیره و با خاموش و روشن شدن مودم تغییر نمیکنه و هر بار کانکت بشه همیشه همونه ولی عیبش اینه که از نظر امنیتی مشکل داره و از نظر هزینه ثابت گرونتره از غیر ثابته به درد کاربران خونگی نمی خوره تا اونجایی که میدونم بیشتر واسه اداره جات و اینا استفاده میشه که از یه آی پی استفاده میکنند و مشکلی پیش نمیاد و سرعت هم بالاتره
    ولی غیر ثابت هر بار که کانکت بشن ip تغییر میکنه مثلا adsl با خاموش شدن مودم دفعه بعد یه ip دیگه تعلق میگیره البته محدوده ش در یه راستاس ولی هر بار اتصال تغییر میکنه و بعد از دیسکانکت شدن ، اون ip به کاربر دیگه تعلق میگیره هم چنین برا دایال آپ آی پی غیر ثابته و متغیره
    و غیر ثابت از نظر امنیتی چون دائم داره تغییر میکنه نسبت به ثابت بهتره و با هر بار کانکت اون آی پی تا زمانی که کاربر به نت وصله بهش اختصاص میگیره و امنیت بالاتر میشه دفعه بعد یکی دیگه ....

5. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش از ip استاتیک خیلی نمیدونم ولی به نظرم از نظر امنیتی خیلی معتبر نباشه
    ولی شما با همه سایتا مشکل دارید یا بعضی از سایتها
    چون من هم هر از گاهی تایم اوت دارم ولی با سایتای خاصی اینطوری میشه که تو پست توضیح دادم
    که مشکل از خود isp
    ولی نمیدونم ip استاتیک تاثیر داره یا نه این مطالب زیر رو هم از سایتی از دوستی کپی می کنم

به طور خلاصه بگم
    تفاوتش اینه که ip ثابت همیشه واسه یه فرد تعلق میگیره و با خاموش و روشن شدن مودم تغییر نمیکنه و هر بار کانکت بشه همیشه همونه ولی عیبش اینه که از نظر امنیتی مشکل داره و از نظر هزینه ثابت گرونتره از غیر ثابته به درد کاربران خونگی نمی خوره تا اونجایی که میدونم بیشتر واسه اداره جات و اینا استفاده میشه که از یه آی پی استفاده میکنند و مشکلی پیش نمیاد و سرعت هم بالاتره
    ولی غیر ثابت هر بار که کانکت بشن ip تغییر میکنه مثلا adsl با خاموش شدن مودم دفعه بعد یه ip دیگه تعلق میگیره البته محدوده ش در یه راستاس ولی هر بار اتصال تغییر میکنه و بعد از دیسکانکت شدن ، اون ip به کاربر دیگه تعلق میگیره هم چنین برا دایال آپ آی پی غیر ثابته و متغیره
    و غیر ثابت از نظر امنیتی چون دائم داره تغییر میکنه نسبت به ثابت بهتره و با هر بار کانکت اون آی پی تا زمانی که کاربر به نت وصله بهش اختصاص میگیره و امنیت بالاتر میشه دفعه بعد یکی دیگه ....
    نه منم با همه سایت ها مشکل ندارم. گاهی بعضی سایت ها خصوصا سرور های خارجی واقعا عذاب الیمه.
    IP استاتیک هم خود ISP به شما اختصاص میده. در مورد موضوع این تاپیک نمیدونم آیا اپراتورها خصوصا رایتل یه همچین سرویسی میده یا نه ولی میدونم ISP ها مثل پارس آنلاین فرم درخواست IP استاتیک رو داره.
    بعید میدونم از نظر امنیتی ضعیف باشه. هرچند آگاهی از پروتکل هاش ندارم.
    ولی طبق همین نقل قول هم میشه استناد کرد که :
    تا اونجایی که میدونم بیشتر واسه اداره جات و اینا استفاده میشه که از یه آی پی استفاده میکنند و مشکلی پیش نمیاد و سرعت هم بالاتره

7. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نه منم با همه سایت ها مشکل ندارم. گاهی بعضی سایت ها خصوصا سرور های خارجی واقعا عذاب الیمه.
    IP استاتیک هم خود ISP به شما اختصاص میده. در مورد موضوع این تاپیک نمیدونم آیا اپراتورها خصوصا رایتل یه همچین سرویسی میده یا نه ولی میدونم ISP ها مثل پارس آنلاین فرم درخواست IP استاتیک رو داره.
    بعید میدونم از نظر امنیتی ضعیف باشه. هرچند آگاهی از پروتکل هاش ندارم.
    ولی طبق همین نقل قول هم میشه استناد کرد که :
    از نظر امنیتی برای این میگن که اگر مثلا با فیلتر شکن سایت سیاسی برید احتمال شناساییتون هم بالا میره

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر امنیتی برای این میگن که اگر مثلا با فیلتر شکن سایت سیاسی برید احتمال شناساییتون هم بالا میره
    از اون نظر اگه حساب کنی که همین الانم برادرا آدرس همه فولدرهای Hidden شده مارو بلدن
    اما جدا نمیدونم آیا رایتل هم مثل مبین نت و پارس آنلاین و بقیه آی پی استاتیک میده یا این مسئله برای اپراتورها مقدور نیست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

از اون نظر اگه حساب کنی که همین الانم برادرا آدرس همه فولدرهای Hidden شده مارو بلدن
    اما جدا نمیدونم آیا رایتل هم مثل مبین نت و پارس آنلاین و بقیه آی پی استاتیک میده یا این مسئله برای اپراتورها مقدور نیست؟
    ظاهرا ایرانسل داره
    تو گوگل سرچ کردم شرایط داره
    پس برای اپراتورها هم میشه ولی رایتل درباره اش چیزی ندیدم

12. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان طرح دانشجویی رایتل حتما باید کارت دانشجویی فعال باشه؟با کارت دانشجویی قدیم نمیشه سیمکارت گرفت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان طرح دانشجویی رایتل حتما باید کارت دانشجویی فعال باشه؟با کارت دانشجویی قدیم نمیشه سیمکارت گرفت؟
    سلام
    خوبی ؟
    نه من یک کارت برای سال 88 بود براشون آپلود کردم متوجه نشدن

15. این کاربر از alireza3dshadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    خوبی ؟
    نه من یک کارت برای سال 88 بود براشون آپلود کردم متوجه نشدن
    سلام چطوری!!!کم پیدایی!!!
    با کارت موقت دانشجویی قدیمی هم میشه؟
    قیمتش چنده؟هزینه پست هم داره؟شهرما نمایندگی فروش اصلی نداره،فقط دست چند تا دفتر پیشخوان هست؟کدامش بهتره،خرید اینترنتی یا پیشخوان دولت؟
    Last edited by aminkhan2014; 08-01-2016 at 14:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •