من شهرستانم . الان فکر کنم قاط زده سرعت بعضی وقتا همون 30 بعضی وقتا میشه 300 !! 1 تا 6 رایگانه
من شهرستانم . الان فکر کنم قاط زده سرعت بعضی وقتا همون 30 بعضی وقتا میشه 300 !! 1 تا 6 رایگانه
در حال حاضر 512 ارزش داره بگیریم یا نه؟![]()
رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعرفه ها رو دیدم اساسی تغییر کرده سرعت 64 کیلو بیت در ثانیه رو زده 1100000 ریال من چیزی سر در نیاوردم یکی میتونه توضیح بده که قیمت تعرفه های اینترنت چه جوری شده؟
سلام. اینقدر خوب جو دادی که مجبور شدم چک کنم. تغییر نکرده که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید شاید من اشتباه کردم ولی میتونید بگید این صفحه مربوط به کدامیک تعرفه ها میباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان مثل اینکه شیر فلکه رو باز کردن من الان 3 ساعته با 256 نامحدود مخابرات با سرعت 90 دانلود میکنم دو برابر سرعتی که قبل قطعی ها داشتم شده دمشون گرم.برای شما ام همینطوریه
کاش به ما هم از این سرعت های دوبرابر میدادن
برای من که همون 60-61 تکون نخورده از دیروز
بچه ها فلکه رو بدجور باز کردن عجب سرعتی داره دانلود با 256 نامحدود با 90 دارم دان میکنم.
داخل پنل مودم چک کنید down stream و up stream روی چند ست شده ؟ سرویستون مال کدوم مرکزه ؟ نکنه حجمی شده ؟!
This information reflects the current status of your DSL connection.
Line Rate - Upstream (Kbps): 249 Line Rate - Downstream (Kbps): 761 LAN IP Address: 192.168.1.1 MAC Address: 14-D6-4D-FC-50-1D Default Gateway: 2.187.110.1 Primary DNS Server: 217.218.155.155 Secondary DNS Server: 8.8.8.8
256 نامحدود از قزوین با سرعت 90 دان میکنم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)