تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 1805 اولاول ... 3694194594654664674684694704714724734795195699691469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگه چقدره که؟؟ !!! روحت داره از بدنت جدا میشه
    آخه پس از مدت ها از سرور خارجی بین 340-380 تا سرعت میگیرم داخلیا بیشتر 360-380 نوسان داره خاریا اون قدر حتما الان میگین مگه میشه و....طرح من متفاوته !حالوحوصلهتوضیحشو ندارم بقیه بروبچ اینجا میدونن

edit: اینم مدرک سرعت بعدش کلی فایل رهمون اول دانلودش تموم شد.دیپاک کردم از تو لیست ولی خب سرعتا رو که جمع بزنین همین میشه که گفتم دومی هم تریس هست به نظرم گیت وی ماله ترکیه است! به پینگ فضاییش دقت نکنین چون که در حال دانلود این همه فایل بودم

Last edited by amin1374; 05-09-2013 at 01:44.

2. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

سرعت ها خوب بود فقط تا ساعت 2 /
    از 2 به اینور دیگه باز روال قبل شد / نهایت 40
    میدونستم نمیشه به مخابرات اعتماد کرد /

4. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

یه مشت کور و کچل و چلاق اسب صفت رفتند توی مخابرات نشستند و در عوض جوون های متخصص ما بیکار /
    این آقایون کور و کچل عرضه جمع و تقریق رو هم ندارند /

من موندم چرا باید 10 هزار تومان تفاوت وجود داشته باشه واسه وقتی میخوای اکانتت رو شارژ کنی نسبت به موقعی که میخوای تمدید کنی ؟

---

6. 9 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امشب خیلی قطع شدم چندین بار از ساعت 5 صبح سرعتم بهنر شد

هی دیسکانکت میکردم هی کانکت هیچ صفحه ای رو باز نمیکرد time outمیداد 1گیگ بیشتر دانلود نکردم اونم از ساعت 5 صبح

8. 2 کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیشب برا من که یک شب رویایی بود البته مثل سابقم که6.5 گیگ میگرفتم نبود ولی خب نسبت به موقعی که رفتن برو بچ دعوا بهتر شده و اینم بگم که کارتون بسیار خوب بود چون رووز بعدش جناب مدیر عامل با اوم مسئول بازار یابی و فروش فک کنم نائبیان بود و اون یکی دیگه که گاو بود گفته بودین ترابی فک کنم حلسه گزاشتن مخاشون رو ریختم رو هم این وظع قیمتی و.... که میدونین پیش اومده !البته خیلی هم عصبانی بودن ولی جای تقدیر داره دمتون گرم همیشه از این راه برین جلو به حقتون میرسین یادتون نره تاثیر مطبوعاتو مخصوصا روزنامه خراسان رو فقط کافیه تو روزنامه خبرتون تیتر بخوره مثل سگ میترسن سرصدا مردم در بیاد چون خودمون کارمندیم این اطلاعاتو واستون گفتم امیدوارم مقبول واقع شده باشه

دیشب شب رویایی بود برام

باز نیاین بگین میای فلان

10. 3 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه مشت کور و کچل و چلاق اسب صفت رفتند توی مخابرات نشستند و در عوض جوون های متخصص ما بیکار /
    این آقایون کور و کچل عرضه جمع و تقریق رو هم ندارند /

من موندم چرا باید 10 هزار تومان تفاوت وجود داشته باشه واسه وقتی میخوای اکانتت رو شارژ کنی نسبت به موقعی که میخوای تمدید کنی ؟

---
    شرمنده ها ولی باید فرق بکنه دیگه تو داری یه 3 ماهه میگیری ولی بصورت شارژ میتونی ماه به ماه شارژ کنی .
    مثل این میمونه که بری ادامس بسته چند تایی بخری یا بری دونه ای بخری خوب معلومه بسته ای ارزونتره

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

شرمنده ها ولی باید فرق بکنه دیگه تو داری یه 3 ماهه میگیری ولی بصورت شارژ میتونی ماه به ماه شارژ کنی .
    مثل این میمونه که بری ادامس بسته چند تایی بخری یا بری دونه ای بخری خوب معلومه بسته ای ارزونتره
    چه فرقی داره عزیز من /
    مهم اینه که هر چی تعداد ماه و گیگ بره بالا ضریب هم میره بالا -_- ( مهم ضریب ـه )
    یعنی گیگ 4270 تومن میشه 3700 تومن مثلا /
    این دوتاعکسی هم که من گذاشتم عین هم هستند/ هر دوتاشون 3 ماه شارژ و 12 گیگ حجم / هر جور هم که بخوایم با اون ضریب مذخرف و خود من درآوردی مخابرات حساب کنیم بازم درست جور در نمیاد /

13. 3 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

ما اتفاقا رفتم فرش فروشی , یارو گفت نقد و اقساط یکی هست !! , یعنی الان دورزمانه عوض شده . حالا نمی دونم تو مخابرات دورزمانه چطوری عوض شده که هرجا قیمت هاش متفاوته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمی دونم والله کافیه شماره رو بردارین به 2030زنگ بزنید می گه طرح های جدید رایگان نداره
    من که ازکاراینا سردرنیاوردم
    بازم برای احتیاط اگه شب دسترسی داری یک تست کن ببین حجم رو قسمت رایگان می زنه یا نه اگه زد که معلومه فعلا برنداشتن
    بر نداشتن عزیزه من .شما دلتو به 2030 خوش نکن اونا یه مشت.... هستن که هیچی نمیفهمن.2030 اخه کدوم حرفش معتبر بوده که این دومیش باشه؟.من چک کردم رایگانه ولی احتمال همون کاری که تو پست دو صفحه قبل گفتم میخوان بکنن .چون تو خود سایت مخابراتم رسما اعلام کردن همه طرحها به استسنا یه طرح رایگانه که البته مشخص نیست خبرش واسه چ تاریخی هست ولی تو همون صفحه اولش هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان چجوری میشه تو ریز کارکرد اینترنت رو تو سایت مخابرات دید؟
    من اون نام کاربری و رمز عبور رو از کجا پیدا کنم تو سایت بزنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •