تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 645 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479519569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاپ Fujitsu A530 خریدم. مشکلم اینه که dvd تو درایو جا نمیخوره! یعنی سه تا فنر داره رو چشم درایو که وقتی dvd رو میزاری رو درایو جا نمیشه. من تازه لپ تاپ خریدم و زیاد سر در نمیارم. راه خاصی داره واسه گزاشتن dvd تو درایو لپ تاپ؟
    با عرض پوزش از اساتید باید سه انگشت خود رو در سه قسمت دی وی دی که فنرها بهش وصل میشن بزاری و یک باره فشار بدی و یه چرخش کوچیک بدی و قسمتهایی هم که وصل نیست فشار بدی تا از جا افتادنش مطمعا بشی

---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

سلام دوستان

3 روز قبل بعد از روشن کردن نوتبوک صفحه بصورت بهم ریخته امد و کل صفحه با خط های موازی بنفش و آبی(رنگه های درهم و پرش رنگ ها ) ،وقتی کامل بوت شد ، 6 تا دسک تاپ کوچک با رنگ ها نامشخص و به ریخته بود به جای نمایش یک دسک تاپ!! درایور کارت گرافیک دوباره نصب کردم ولی فاییده نداشت ،ریکاوری هم انجام شد ولی باز هم درست نشد ، ال سی دی هم تست شده و سالم هست ، ویندوز هم کامل میاد بالا بدون هیچ مشکلی ، فقط صفحه نمایش کمی قابل خوندن هست ، لطفا راهنمایی کنید که ایراد سخت افزاری هست یا نرم افزاری ؟ ممکنه گرافیک سوخته باشه ؟ اگر سوخته باید چیکار کر د؟باید کل مین برد عوض بشه؟!! کارت گرافیک اکسترنال ایران اومده ؟
    مشخصات نوتبوک :
    HP Paviloin DV 2775
    CPU: INTEL 2.2 DUAL CORE
    VGA :NVIDIA GE FORCE 8400M GS
    RAM: 4G ____________
    دوست عزیز من فکر میکنم که مشکل از خود کارت گرافیک باشه البته منتظر بمون کسایی که حرفه ای تر هستن هم پاسخ رو بدن

2. این کاربر از saeid_lion1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در مورد کارت گرافیک اکسترنال هم که شرکت MSI این طرح رو در نمایشگاه کامپیوتکس به نمایش گذاشته و قراره که تولید کنه یعنی هنوز وارد بازار دنیا نشده ایران که جای خود داره

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با عرض پوزش از اساتید باید سه انگشت خود رو در سه قسمت دی وی دی که فنرها بهش وصل میشن بزاری و یک باره فشار بدی و یه چرخش کوچیک بدی و قسمتهایی هم که وصل نیست فشار بدی تا از جا افتادنش مطمعا بشی
    ممنون دوست عزیز. همه لپ تاپا اینجورین؟بقیه دوستان هم این روش رو تایید میکنن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    لپ تاپ من asus هست.
    بعد از نصب ویندوز تاچ پدم از کار افتاد.
    نه تاچش کار می کنه نه دو با دکمش.چندتا ویندوزم عوض کردم.درایورشم نصبیدم.در واقع سخت افزارشو نمیشناسه.حالا چی کار کنم؟
    باس بره تعمیر؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

14

---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

دوست عزیز من فکر میکنم که مشکل از خود کارت گرافیک باشه البته منتظر بمون کسایی که حرفه ای تر هستن هم پاسخ رو بدن
    ممنون دوست عزیز از پاسختون ، دوستان دیگه نظری ندارن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز. همه لپ تاپا اینجورین؟بقیه دوستان هم این روش رو تایید میکنن؟
    تا اونجایی که من اطلاع دارم مدل لپتاپ ها به مدل درایو ربط نداره درایوها همه یکی هستن

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    لپ تاپ من asus هست.
    بعد از نصب ویندوز تاچ پدم از کار افتاد.
    نه تاچش کار می کنه نه دو با دکمش.چندتا ویندوزم عوض کردم.درایورشم نصبیدم.در واقع سخت افزارشو نمیشناسه.حالا چی کار کنم؟
    باس بره تعمیر؟
    فکر نمیکنم تعمیر باشه چون مشکل نرم افزار هست که سخت افزار رو نمیشناسه من نمیدونم چرا آخه نمیزارید ویندوز فابریک روش باشه؟ هرچی باشه شرکت ویندوز رو با سخت افزار مچ میکنه و میده بیرون و ما با خریدن ویندوزهای قلابی خرابش میکنیم حالا اگه قلابی هم نباشه طوری نیست که مچ بشه لپتاپ با پی سی فرق میکنه بهتره که زیاد گیر ندیم به لپتاپ

داره خودمونی میشه m.shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    kermanshah

10 recovery disk

با سلام من از لپتاپ سونی VPCCW2GGX/B از داخل کنترل پنل (بکاب وریستور }بکاب گرفتم که 4 تا دی وی دی شده که فکر میکنم اشتباه شده سی دی ها بوت نیستن آیا راهی وجود داره که بتونم ویندوز اصلی را بر گردونم در ضمن هارد را هم پارتیشن بندی کردم و درایو مخفی هم پاک شده ممنون اگر راهنمایی فرمایید با تشکر

سلام دوست عزیز

متاسفانه زدی همه چیو داقون کردی
    باید از قسمت vaio care ریکاوری می گرفتی ولی خب یه راه میگم شاید جواب بده
    تمام دیسک هایی که بک آپ گرفتی رو کپی کن تویه هارد و بعد یه دیسک ویندوز بنداز و بوتش کن
    تو قسمت restore ش فایلهای دیسک ها رو browse کن و ادامه بده...
    فکر کنم این توری یه کاریش بشه کرد.

داره خودمونی میشه m.shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    kermanshah

10

سلام دوستان،داره گریم در میاد...تازه ۶ ماه یه لپتاپ دله ۱۵۶۴ گرفتم...در ط ۲ ماه خیر ۳ بار یه مشکلی‌ برام پیش اومده اونم اینه که یک دفعه سیستم یک صدای جیز حالت میگیره و انگار ویبره و صفحه کلا سیاه می‌شه(همهٔ اینا باهم اتفاق میفته) بعدش هیچ کاریم نتونستم بکنم مجبور شدم با کیبورد آف کنم و بد آن کنم لپ‌تاپ رو....موارد مصرف هم تقریبا روزی ۸ ساعت اگه خونه باشم...وایر لسم هم روشنه...

درضمن خیلی‌ داغ می‌کنه سیستمم،اکثرا رو زمین هستش...چی‌ کار کنم ؟آیا مشکل از تهویست (فن یو آاس بی‌ که زیر لپ‌تاپ میاد توصیه می‌شه؟)؟

آیا این مشکلی‌ که برام پیش اومده از داغ کردن نیست؟؟؟؟چون زیادی داغ می‌کنه فک کنم

خواهش می‌کنم کمکم کنید...

دمتون گرم

سلام دوست عزیز

من احتمال میدم مشکل از cooler master تویه لپ تاپته
    اینو نمیشه کاریش کرد و باید ببری گارانتی ای چیزی

موفق باشی/.

---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

وبکم لبتاپ من از کار افتاده چیکار کنم؟؟؟

سلام دوست عزیز

ممکنه مشکل از درایور باشه
    درایورشو دوباره نصب کن ببین حل میشه/.

موفق باشی/.

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

سلام دوستان

3 روز قبل بعد از روشن کردن نوتبوک صفحه بصورت بهم ریخته امد و کل صفحه با خط های موازی بنفش و آبی(رنگه های درهم و پرش رنگ ها ) ،وقتی کامل بوت شد ، 6 تا دسک تاپ کوچک با رنگ ها نامشخص و به ریخته بود به جای نمایش یک دسک تاپ!! درایور کارت گرافیک دوباره نصب کردم ولی فاییده نداشت ،ریکاوری هم انجام شد ولی باز هم درست نشد ، ال سی دی هم تست شده و سالم هست ، ویندوز هم کامل میاد بالا بدون هیچ مشکلی ، فقط صفحه نمایش کمی قابل خوندن هست ، لطفا راهنمایی کنید که ایراد سخت افزاری هست یا نرم افزاری ؟ ممکنه گرافیک سوخته باشه ؟ اگر سوخته باید چیکار کر د؟باید کل مین برد عوض بشه؟!! کارت گرافیک اکسترنال ایران اومده ؟
    مشخصات نوتبوک :
    HP Paviloin DV 2775
    CPU: INTEL 2.2 DUAL CORE
    VGA :NVIDIA GE FORCE 8400M GS
    RAM: 4G ____________

سلام دوست عزیز

مشکل از خروجیه کارت
    گرافیکه/.

به نظر من هر چه سریعتر ببر گارانتی ای چیزی/.

موفق باشی/.

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از راهنمایی...
    Last edited by ba maram; 05-10-2010 at 14:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •