سلام بر همگی
یه سوال یه کد گیم شارک بود سورا گاو می شود چی بود
سلام بر همگی
یه سوال یه کد گیم شارک بود سورا گاو می شود چی بود
سلاممن یه فیلمی از بازیم گرفتم با فرمت فلشه ولی بازم حجمش زیاد حدود 45 مگ میشه با وبن زیپ هم کمش می کنم میشه 40 تا کسی برنامه سراغ نداره کمتر از 7تا کنه؟راستی نمی دونین دقیقا بچتون چند روز بعد از ازدواج به دنیا میاد خواهش دقیق یگین
سلام اینا کد های سواری گرفتن از گاوه
D005e8b4 1440
3005e8b4 0001
D00f844e 1440
30071a34 0001
خوش باشید
[quote=iman reza;4024260]سلام
من یه فیلمی از بازیم گرفتم با فرمت فلشه ولی بازم حجمش زیاد حدود 45 مگ میشه با وبن زیپ هم کمش می کنم میشه 40 تا کسی برنامه سراغ نداره کمتر از 7تا کنه؟
من یه برنامه به نامkgb سرا غ دارم که یه فیلم 2000 مگابایتی رو میکنه 1 مگابایت اگه سرچ کنی دانلود نرم افزارkgb خودش برات میاد![]()
iman reza جان خیلی ببخشید می خواستم بدونم شما با چه نرم افزاری از بازیت فیلم گرفتی من چند تا نرم افزار می شناسم ولی همگی اونا یا با حجم بالا میدن و یا در کل ریپ میزنن لطفا راهنمایی کنید![]()
برنامه به اسم دمو بیلدر(ساختن فیلم کوتاه)
ولی کیفیتش زیاد خوب نمی شه
آهان پس با رمز کمش کردی !!!!
گفتم یکم عجیبه ها !!!! آخه اینقدر این کارن مهربونه که هرچقدرم اذیتش کنی بازم دوست داره
جدی ؟!!! خوب آخه پس چطور اون میوه های وسط رو می چینی ؟!!!
مثلا" توت فرنگی که بوته ای در میاد اونایی که وسط در میاد رو نمی تونی بچینی که !!!!!
چه خوب اگه فیلم بذارین که خیلی خوب مبشه ...![]()
دوستان چطور میشه کدگیم شارک رو در epsxe اجرا کرد؟
یک گیم شارک مخصوص epsxe هست توی این تاپیک قبلا لینک دانلودش بود
یا با سی دی گیم شارک اگر داشته باشید و اجرا کنه![]()
اره بدبختی ما هرچی بهش چیز میز که بدش می اومد رو دادم دیدم نه خانوم کشته مرده ما شده از رنگ قلبش کم نمی شه مجبوری یه بار رمز استفاده کردیم اینطوری شد شاید برگردم زمستان سال اولاره تازه فهمیدم چقد کارن خانومه از این به بعد سعی می کنم منم دوسش داشته باشم باهاش حرف بزنم تازشم کادو هم بدم البته اگه بر نگردم سال اولخوب چیدن اون میوها خیلی خیلی کار سختی من هم خیلی ....خوب دختروقتی میوها در اومدن میوه هاخونه دوم رو می چینم بعد شخم می زنم و راهی بین خونه 1 و3 باز می کنم که میوها اونا رو خیلی خیلی زود و راحت بچینم(دیدی می تونم بچینم دیدی می شه)اره اگه بزارم خیلی خوب میشه ولی این نرم افزار رو که دانلود کردم نه اینکه حجمش رو کم نمی کنه بلکه زیاد هم می کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)