تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 4105 اولاول ... 3694194594654664674684694704714724734795195699691469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما نامه ترخيص از خدمت رو گرفتي؟
    اگه نداشته باشي ، دانشگاه احتمالا ثبت نامت نمي کنه و فعلا فقط تاييديه قبولي بهت ميده تا بري ترخيص بگيري بيايي
    ترخيص و تسويه حساب توي نيروي انتظامي هم که رسما دهان آدم رو آسفالت مي کنه!
    من واحد علوم و تحقیقات قبول شدم (کارشناسی ارشد کشاورزی-مبارزه با علف) و نامه ی مهر شده ی قبولی هم گرفتم . ولی امروز که رفتم یگان خدمتم (آمل) و همچنین نظام وظیفه ساری ، گفتن که باید نامت رو اول میبردی نظام وظیفه ی محل اعزامت یعنی تهران (میدون سپاه) و بعد از تایید میومدی آمل برا تصفیه . امور مشمولین بی خرد (گفتم حرف زشت نزنم ) علوم و تحقیقات هم تو نامه ی قبولیم نوشته برای تحویل به اداره ی وظیفه عمومی مازندران . حالا فردا باید اول برم علوم و تحقیقات که نامه رو عوض کنه و بزنه برای ارائه به اداره ی وظیفه ی عمومی ناجا و بعد ببرمش میدون سپاه برا تایید .
    اگه کسی تجربه ی ترخیص وسط خدمت رو داره لطفا مراحل کارشو توضیح بده که دوباره اشتباه نکنم .
    Last edited by imanpod; 12-09-2011 at 18:34.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من واحد علوم و تحقیقات قبول شدم (کارشناسی ارشد کشاورزی-مبارزه با علف) و نامه ی مهر شده ی قبولی هم گرفتم . ولی امروز که رفتم یگان خدمتم (آمل) و همچنین نظام وظیفه ساری ، گفتن که باید نامت رو اول میبردی نظام وظیفه ی محل اعزامت یعنی تهران (میدون سپاه) و بعد از تایید میومدی آمل برا تصفیه . امور مشمولین بی خرد (گفتم حرف زشت نزنم ) علوم و تحقیقات هم تو نامه ی قبولیم نوشته برای تحویل به اداره ی وظیفه عمومی مازندران . حالا فردا باید اول برم علوم و تحقیقات که نامه رو عوض کنه و بزنه برای ارائه به اداره ی وظیفه ی عمومی ناجا و بعد ببرمش میدون سپاه برا تایید .
    اگه کسی تجربه ی ترخیص وسط خدمت رو داره لطفا مراحل کارشو توضیح بده که دوباره اشتباه نکنم .
    من خودم امروز نامه ترخيص رو از نظام وظيفه شهرمون گرفتم (بعد از 5 6 روز رفت و آمد بين جاهاي مختلف) و اگه خواستي ميتونم برات كامل توضيح بدم

فرماندهي انتظامي استان مازندران ، توي خود شهر ساري هست؟
    شما توي قرارگاه آمل يا همون فرماندهي شهرستان آمل خدمت ميكردي؟

3. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببخشید درست منظورتون رو متوجه نشدم اگه به عدد 30 برسه مگه معاف نمیشم؟ یا اینکه فقط چند ماه کسری میگیرم؟

بازم شرمنده.و خیلی خیلی ممنون
    داداش من نمیدونم معاف میشی یا نه ولی میدونم در مورد کسری گرفتن میزان کسری هر کدوم رو حساب میکنن و با هم جمع میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شما حتی اگه به خاطر جبهه پدرت معاف هم بشی اول و آخر باید دو ماه آموزشی رو بری . این قانونه.

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم امروز نامه ترخيص رو از نظام وظيفه شهرمون گرفتم (بعد از 5 6 روز رفت و آمد بين جاهاي مختلف) و اگه خواستي ميتونم برات كامل توضيح بدم

فرماندهي انتظامي استان مازندران ، توي خود شهر ساري هست؟
    شما توي قرارگاه آمل يا همون فرماندهي شهرستان آمل خدمت ميكردي؟
    فقط بگو چند جا باید برم . تو یه روز اداری انجام میشه یا نه ؟ چون اگه فردا انجام نشه تو یگان غیبت میخورم .
    فرماندهی انتطامی مازندران توی بلوار ارتش شهر ساری هست .
    من توی ستاد فرماندهی آمل خدمت میکنم که یگان امداد هم داخل خود ستاد هست . آمل اینجوریه دیگه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

فقط بگو چند جا باید برم . تو یه روز اداری انجام میشه یا نه ؟ چون اگه فردا انجام نشه تو یگان غیبت میخورم .
    فرماندهی انتطامی مازندران توی بلوار ارتش شهر ساری هست .
    من توی ستاد فرماندهی آمل خدمت میکنم که یگان امداد هم داخل خود ستاد هست . آمل اینجوریه دیگه .
    شما اول تشریف میبری دانشگاه و نامه ای تاییدیه قبولی رو برای تحویل به نظام وظیفه تهران (یا همون شهری که از اونجا اعزام شدی) میگیری ، بعد اون نامه رو میبری نظام وظیفه ، اونا دوباره یه نامه میدن که ببری برای فرماندهی انتظامی استان مازندران (البته نظام وظیفه شهر ما لطف کردن این نامه رو با پرینت قبولی بهمون دادن و اونجا نیازی به تاییدیه دانشگاه نشد) ، اونو میبری نیروی انسانی ستاد فرماندهی استان ، اونجا یه نامه دیگه بهت میدن برای دستور تسویه حساب و معرفی به فرماندهی شهرستان آمل ، اونو میبری نیروی انسانی ستاد شهرستان آمل و اونجا احتمالا فرم تسویه حساب و ... بهت میدن که 15 16 تا مهر و امضا باید از حفاظت و عقیدتی و بازرسی و ... شهرستان بگیری
    ضمنا اگه وسایلی از یگان امداد تحویلت باشه (اعم از لباس یگان و تجهیزات) اونا رو هم باید پس بدی به آماد و پشتیبانی شهرستان!

البته من کلانتری بودم و یه تسویه حساب داخلی هم با کلانتری داشتم و ضمنا یه برگه ای بنام جمعداری هم به من دادن که 6 تا امضا داشت که 3 تاش مربوط به ترابری استان و 3 تای دیگه اون مربوط به ستاد استان بود که نمیدونم اونو به شما میدن یا نه!!

بعد از تسویه حساب با ستاد شهرستان ، نیروی انسانی اونجا یه نامه به انضمام کپی برگه تسویه حساب یگان با مهر و امضای فرمانده شهرستان یا جانشینش برای ستاد استان مینویسه و دوباره شما رو به اونجا معرفی می کنه ، شما اونو مجددا میبری ستاد استان ، اونا یه برگه تسویه حساب دیگه بهت میدن که اونم 6 7 تا امضا داره که باید ببری حفاظت و عقیدتی و ... ستاد استان امضا کنی و برگردونی و بالاخره نامه تسویه حساب شما رو برای معاونت نظام وظیفه شهرتون بهتون میدن که اونم باید مهر معاونت نیروی انسانی فرماندهی مازندران رو داشته باشه و شما اونو میبری نظام وظیفه ، اونجا نامه ترخیص رو براتون صادر میکنن (که برای گرفتن نامه ترخیص احتمالا تاییدیه قبولی لازمه)

حالا خودت حساب کن این پروسه چند روز وقت میبره!

یه کاری می کنن آدم به غلط کردن میفته که چرا دانشگاه قبول شده!
    من خودم 5 6 روز بین قم و اصفهان بودم که بالاخره نامه ترخیص رو امروز از نظام وظیفه قم گرفتم

بازم سوالی بود ، در خدمتم

8. 3 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز من سال 85 وسط خدمتم دانشگاه قبول شدم و ترخیص شدم.(ارتش بودم).
    اول روزنامه رو نشون فرمانده دادم و قبولیم رو دید و اتیش گرفت.
    بعش رفتم پرسنلی و نامه زد برای نظام وظیفه شهرمون که اگر موردی نداره کارای تسویه رو انجام بدن.اونجا هم نامه دادن مشکلی نداره و من دوباره برگشتم پادگان.اونجا تسویه نهایی رو انجام دادم و امضاهای ترخیصیمو گرفتم و دادم به نظام وظیفه و اونجا نامه زد به دانشگاهم.رفتم ثبت نام کردم و تمام.
    در ضمن اگر سنگ جلو پات انداختن برو بازرسی تا پوستشون رو بکنن.یه کم هم شلوغ کار باش چون اینجا ایرانه داداش.

10. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم.
    ما 3 هفته هست میریم پادگان واسه تقسیم.هر دفعه میگن برگه تقسیم نیامده.این سری اعصابمون خیلی خرد شده بود.چون ما از جنوب میرفتیم به شمال.هم هزینه هم دوری راه.داغون شده بودیم.گفتن امروز بیاین.ما میخوایم شنبه بریم.فوقش نهست میزنن.درسته؟
    ما خدمت قبلی بودیم و اموزشی نداشتیم.پی غیبتا رو هم به تنمون مالیدیم.فقط میگم تبعیدمون نکنن جای بد.میشه اینجور؟

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز من سال 85 وسط خدمتم دانشگاه قبول شدم و ترخیص شدم.(ارتش بودم).
    اول روزنامه رو نشون فرمانده دادم و قبولیم رو دید و اتیش گرفت.

یعنی این فرمانده ها این قدر عقده ای هستن؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یعنی این فرمانده ها این قدر عقده ای هستن؟
    همشون که نه.اکثرا اینجورن.
    از وقتی فهمیدن با من بد شده بودن.ولی هیچکاری نمیتونستن بکنن.من فقط زجرشون میدادم.مثلا دژبان بودم همه ارم های سفید و بند و کمربند سفیدم و دراورده بودم و سیاه پوشیده بودم.
    این همه اونا ما رو اذیت کردن.2 روز هم من حرصشون میدادم.ولی خیلی جاها دوست داشتن الکی گیر بدن.حتی به من گفت دروغ میگی ما هم روزنامه اوردیم نشونش دادیم.
    چند روز پیش هم توی انزلی بودم.میخواستن به ما گیر بدن خبر نداشتن ما عمری تو پادگانا سپری کردیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •