همچین میگید داریوس راحته انگار مگه این زنه ماره چقدر سخته؟ ابه خوردنه برا من همشون یکی دوتا بازی باهاشون بکنی برات راحت میشن
همچین میگید داریوس راحته انگار مگه این زنه ماره چقدر سخته؟ ابه خوردنه برا من همشون یکی دوتا بازی باهاشون بکنی برات راحت میشن
Spirit Visage اقا چرا این آیتمه کار نمیکنه ؟ لایف استیل نمیده ! یا اسپل ومپ هم نمیده قضیش چیه توضیح بدین !
با همین trynبازی کردم خریدمش حال کردم با عجب چیزیه هنوز بازیش دستم نیومده ولی تو بازی اول باهاش حال کردم![]()
منظورم یه اسکین یا یکی دوتا هیرو نیست تو یوتیوب زده همه ی هیرو ها رو میشه آنلاک کردکسی از طریق سوروی rpگرفته؟ بعد یه مورد خیلی جالب تو این فروم دکمه ی Enterمن کار نمیکنه
کلا با تایپ مشکل دارم
Last edited by daniel'; 29-05-2013 at 18:44.
ملت از لگ شدید و فقدان بازی آنلاین نمیدونن چیکار کنن میان اینجا کل کل ... به جای این کارها برین به اینور اونور یه نامه ای پیغامی ایمیلی چیزی بدین بلکه از این لگ خلاص بشیم ... دوستان من پیشنهاد میدم ISP ها رو تهدید به عدم تمدید سرویس بکنیم تا شاید فرجی بشه. چون اونا پولشون از دست میره و قطعا اگه تماس های زیادی در این باره از سمت مشترکین باشه برای رفع مشکل لگ اقدام میکنند. من که به داتک گفتم اگه درست نشه دیگه تمدید نمیکنم چون اینترنت موبایل تمامی قابلیت های این ADSL مزخرفتون رو داره فقط پینگش بالاست که اونم الان با این لگ فرقی نداره
spirit visage بت لایف استیل و اینا نمیده ، باعث میشه بقیه آیتمات که لایف استیل ، اسپل ومپ و اچ پی ریگن میدن ،عملکردشون بالا برهSpirit Visage اقا چرا این آیتمه کار نمیکنه ؟ لایف استیل نمیده ! یا اسپل ومپ هم نمیده قضیش چیه توضیح بدین !
![]()
Last edited by cpt.sepehr; 29-05-2013 at 19:00.
طبق انتظار بحث با ادمین های بازی بیفایده بود و بن رو ب هیچ عنوان بر نمیدارن
پس چاره اینه که تا بعد از انت... بازی نکنم وگرنه بن هی بیشتر و بیشتر میشه
آقای Noob خوندی چی گفتم ؟؟؟
گفتم بستگی به نوع آیتم حریف داره
هیچ نوع آیتم بستنی توی این بازی اشتباه نیست به شرط اینکه نقطه مقابل حریف بسته باشی دکتر![]()
هیچ کس نباید کسی که تازه شروع کرده رو بازخواست کنه چون سوال پرسیدن عیب نیست
داداش شما هر سوالی داری اینجا بپرس بزار هرکی هرچی میخواد بگه
این بحثا فقط وقتی معنا داره که بازی وجود داشته باشه ... الان که اینترنت رو گل گرفتن دارین بحث چی میکنین؟ الان مینیون ها رو به زور last hit میکنیم چه برسه به اینکه بخوایم در مورد آیتم بستن بحث و فکر کنیم![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)