تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 1783 اولاول ... 3694194594654664674684694704714724734795195699691469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

.در مورد سرعت هر کسی گفته 220 می شود چرند گفته همه از خود صبانت بوده اند .حالا الان که خوب هست یک زمانی سرعت شبانه را کرده بودند 30.
    اگه از سرعت 220 منظورت توی روزانه هست که برای من تا چند ثانیه روی 250 هم رفته.من سرویس 128 دارم.

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در تائید صحبت دوست قبلی ؛
    بنده سالهاست مشترک صبانت هستم و خاطر ندارم نظر مشتری براشون اهمیت داشته باشه و همینطور خاطر ندارم یکبار مشکلاتی از جمله کاهش سرعت و عدم اتصال های مختلف و طولانی را یکبار گفته باشند مشکل از ماست ! ( در صورتی که اگر مشکلی در مرکز مخابراتی شهری باشد سایت اصلی اطلاع رسانی میکند )
    از طرفی صبانت سالهاست از چندین روش حجم مشترک هاش رو می دزده ( اسم دیگری ندارد اینکار )
    اوایل شما با خرید هر سرویسی به ازای هر 1 گیگ ، 1000مگابایت دریافت میکردید ، چنانچه همه ما میدونیم هر گیگ 1024 مگابایت است و تصور وقتی حداقل سرویس قابل سفارش 3 ماهه باشد و 9 گیگ و ضرب در تعداد مشترکانش کنید ! از طرفی تا آنجا که خاطرم است اوایل خودشان میگفتند بابت هر بار اتصال معادل 10مگابایت از شما کسر میشود که خلاف قوانین تنظیم مقررات خود این دزدان است.
    این در حالیست که حتی حاضر نمیشوند 5 مگابایت برای تمدید سرویسی که قصد دارید از خودشان خریداری کنید به شما بدهند.
    بنده قبلا مشترک کارا امین ارتباط هم بودم و هر ماه میتوانستم بین 600-800مگ ازشون free بگیرم.

حال بعد از سالها دزدی علنی صبانت به کجا رسیدیم ؟
    - کاوش رایانه نماینده اول صبانت در شیراز = روی سرویس و حجم اضافه هزینه ای به عنوان خدمات کاوش میگیرد ، لطفا ازشان بپرسید این خدمات چه هستند ، چون بخش فروش خودش نمیدانست.

- حجم 9 گیگ چند کیلوبایت است ؟
    این حجمی است که به اکانت من اضافه کردند:
    9,436,674 ک‍.بایت = 8.999 مگابایت ( یعنی از کمتر 1 مگابایت هم نمیگذرند ، خاک بر سر )

تا یادم نرفته یادآوری کنم هر یک ساعت یکبار هم DC میکنند تا مشترکانی که خواب تشریف دارند قطع بشوند تا حق بیدار ها ضایع نشود !!!!!!! ( ببینید چه کسی مدعی حق و حقوق دیگران است ، یک دزد ! )

از نظر من شرکتی که به حق و حقوق مشترکانش احترام نمیگذاره و نظر اونها برایش مهم نیست ، بدون هیچ تردیدی باید بهش Bye گفت.
    سلام
    سرعت دانلود شبانه شما چنده وکدام مرکز شیراز هستید؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من همین الان mediafire تست کردم بازم 110
    دوست خوبم من هیچ ارتباطی با شرکت صبا و ندا و اینها ندارم و هیچ پدر کشتگی هم با مخابرات ندارم
    خدایی یه خط میخواستم بدم مخابرات رانژه کنه صبا پشتیبانی نمیکرد جونم رو بالا آورد سر همون جریان یه اخطار هم از سمت مدیریت گرفتم سر هیچی و پیچی تازه خط dlc هم نبود pcm بود و مخابرات هم روش نشد ولی خدایی ندا 3 روزه رانژه میکنه مخابرات 3 هفته ای بعد جونت رو هم به سرت میاره دزدی اکانت باید بری مخابرات پنل بگیری تا دزدی رو متوجه بشی یه سری به این تاپیک بزن دو سه صفحه قبلش رو بخون هر بار استفاده کردن دوبار براشون تو پنل حساب کردن و بعد از اکانتشون هم دوبله کم کردن تازه نوشتن هیچ کار یهم نمیشه کرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خدایی من کی گفتم تو روز230 دان کردم من تو روز خیلی دان کنم 90 تا اونم به زور اما شبش عالیه 230 پر
    عالی
    از برو بچ اصفهان هرکی هست من خدا رو یاد میکنم بیاد یه شب خونه ما بعد بیاد براتون بگه اوضاع چه جوره
    شخصا به این نتیجه رسیدم تهران وضع ندا خوب نیست کلا تهران وضع ای دی اس الش خوب نیست ام اصفهان فعلا عالیه!!!

در ضمن اون دوست خوب من یه نگاه به تاریخ ریجیستر من بنداز برو پرو فایلم ببین جاهای دیگه چه پستهایی زدم بعد بیا این جوری تهمت بزن خدایی آدم فروشی کثیف ترین کار دنیاست و کسایی که از چیز های بد جلوه خوب نمایش میدن و خوب میگن هم کثیف ترین هستند
    من به شخصه اگه مشتریهام از صبا ناراضی باشن یا خودم ببینم داره پاش لنگ میزنه دیگه به هیچ عنوان ازش خرید نمیکنم میرم یه ای اس پی دیگه اما تا زمانی که داره این جوری خدمات میده عمرا ولش کنم

4. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    سرعت دانلود شبانه شما چنده وکدام مرکز شیراز هستید؟!
    بین 50-70 متغییر است ولی اکثرا روی 60 تا 65 باقی میماند ؛
    مرکز سلمان

دیگه خیلی خوب باشه اون شب 800مگ بشه گرفت.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

به نظرم باید ای دی اسال های اینجوری مثل صبا رو هم که شهر به شهرشون فرق می کنه توی تاپیک های مجزا بحث بشن تا این اختلاف نظر ها پیدا نشه
    در ضمن در مورد اون دزدی 24 مگ هم که فرمودید بسیار جالب و ریز بین بود من خودم شخصا به این نکته توجه نکرده بودم چون هیچ یک از مشتری هام تا حالا اکانت اضافه نخریده بود اماممنون جای اعتراض داره و اونها به هیچ هنوان حق همچین کاری ندارن

من پنچ گیگ که خرید میکنم توی پنل میزنه 5248460 که تقسیم به پنج میشه 1049692
    در مورد اون خدمت اضافه ای که فرمودید حتما زنگ بزنید تهران باهاشون حرف بزنید اعتراض کنید تا نماینشون رو مجبور کنن این رو حذف کنه چون تو اصفهان که اصلا همچیمن چیزی نیست به هیچ عنوان تعرفه ها تو خود سایت صبا هست

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خدمت بعضی از ذوستان عرض کنم که اینترنت مخابرات تهران نامحدود هست و دوست من الان با 512 سرعتی بین 50 تا 60 دارد .

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظرم باید ای دی اسال های اینجوری مثل صبا رو هم که شهر به شهرشون فرق می کنه توی تاپیک های مجزا بحث بشن تا این اختلاف نظر ها پیدا نشه
    در ضمن در مورد اون دزدی 24 مگ هم که فرمودید بسیار جالب و ریز بین بود من خودم شخصا به این نکته توجه نکرده بودم چون هیچ یک از مشتری هام تا حالا اکانت اضافه نخریده بود اماممنون جای اعتراض داره و اونها به هیچ هنوان حق همچین کاری ندارن

من پنچ گیگ که خرید میکنم توی پنل میزنه 5248460 که تقسیم به پنج میشه 1049692
    در مورد اون خدمت اضافه ای که فرمودید حتما زنگ بزنید تهران باهاشون حرف بزنید اعتراض کنید تا نماینشون رو مجبور کنن این رو حذف کنه چون تو اصفهان که اصلا همچیمن چیزی نیست به هیچ عنوان تعرفه ها تو خود سایت صبا هست
    اعتراض وقتی کارساز است که طرف مقابل برای شما بعنوان مشتری ارزش و حقی قائل باشد. اگر اشتباه نکنم از سال 84-85 بود مشترک صبانت شدم و هیچ وقت پاسخگو نبودند. ( که بر سر موضوع 10 روز قطعی و ناتوانی متخصصان با سوادشون در حل مشکل ، سرویس رو جمع آوری زدم ولی بعد از چندماه خام شدم متاسفانه بخاطر 50ک شدن سرعت روزانه اشون ، اون موقع رایانه مصباح بود و چندی بعد صبانت بخاطر ناتوانی و بی سوادیشون با این شرکت فسخ قرار داد کرد، حالا شده نماینده آسیاتک )
    نمونه:
    کد:
    درخواستی که در خصوص محدودیت سرعت و ساعت شبانه که کتبی ارسال کردم و مطمئنم مشترکان زیادی طی حداقل 1-2 سال اخیر تلفنی و مکتوب تماس گرفتند و بعد از گذشت چندسال همچنان هیچ !

فعلا که سرویس از پارس آنلاین سفارش دادم اگر مناسب نباشه باز هم جامپ میزنم به یکی دیگه. ( عمرا برگردم صبانت )

9. این کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اعتراض وقتی کارساز است که طرف مقابل برای شما بعنوان مشتری ارزش و حقی قائل باشد. اگر اشتباه نکنم از سال 84-85 بود مشترک صبانت شدم و هیچ وقت پاسخگو نبودند. ( که بر سر موضوع 10 روز قطعی و ناتوانی متخصصان با سوادشون در حل مشکل ، سرویس رو جمع آوری زدم ولی بعد از چندماه خام شدم متاسفانه بخاطر 50ک شدن سرعت روزانه اشون ، اون موقع رایانه مصباح بود و چندی بعد صبانت بخاطر ناتوانی و بی سوادیشون با این شرکت فسخ قرار داد کرد، حالا شده نماینده آسیاتک )
    نمونه:
    کد:
    درخواستی که در خصوص محدودیت سرعت و ساعت شبانه که کتبی ارسال کردم و مطمئنم مشترکان زیادی طی حداقل 1-2 سال اخیر تلفنی و مکتوب تماس گرفتند و بعد از گذشت چندسال همچنان هیچ !

فعلا که سرویس از پارس آنلاین سفارش دادم اگر مناسب نباشه باز هم جامپ میزنم به یکی دیگه. ( عمرا برگردم صبانت )
    دوست گرامی اینها از من و شما بهتر می دانند ولی خوب دیگه
    Last edited by hosein_artist; 30-10-2011 at 22:21.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

وضعیت پینگ هم که قربونش برم الان از یاهو پینگ گرفتم 700 هست

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

البته من هیچ وقت بازی آن لاین نکردم که نیازی به ÷ینگ خو.ب داشته باشم
    من فقط دانلود دارم و وب گردی
    امروز که یکی از بد ترین روز های صبا تو اصفهان بود
    وضعیت پینگ من
    تهران

آنکارا ببین افتضاحه (حقیقت رو میگم)

اما این جا رو هم ببین ماله برج 9

تو تاپیک اسپید تست میتونی تست های من رو ببینید از صفحه 200 به بعد میزاشتم
    البته دیگه ادامه ندادم چون داشت بد جوری عادتم میشد
    من 128 5 گیگ 3 ماه دارم

13. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •