اگه از سرعت 220 منظورت توی روزانه هست که برای من تا چند ثانیه روی 250 هم رفته.من سرویس 128 دارم.
اگه از سرعت 220 منظورت توی روزانه هست که برای من تا چند ثانیه روی 250 هم رفته.من سرویس 128 دارم.
سلام
سرعت دانلود شبانه شما چنده وکدام مرکز شیراز هستید؟!
دوست خوبم من هیچ ارتباطی با شرکت صبا و ندا و اینها ندارم و هیچ پدر کشتگی هم با مخابرات ندارم
خدایی یه خط میخواستم بدم مخابرات رانژه کنه صبا پشتیبانی نمیکرد جونم رو بالا آورد سر همون جریان یه اخطار هم از سمت مدیریت گرفتم سر هیچی و پیچی تازه خط dlc هم نبود pcm بود و مخابرات هم روش نشد ولی خدایی ندا 3 روزه رانژه میکنه مخابرات 3 هفته ای بعد جونت رو هم به سرت میاره دزدی اکانت باید بری مخابرات پنل بگیری تا دزدی رو متوجه بشی یه سری به این تاپیک بزن دو سه صفحه قبلش رو بخون هر بار استفاده کردن دوبار براشون تو پنل حساب کردن و بعد از اکانتشون هم دوبله کم کردن تازه نوشتن هیچ کار یهم نمیشه کرد
خدایی من کی گفتم تو روز230 دان کردم من تو روز خیلی دان کنم 90 تا اونم به زور اما شبش عالیه 230 پرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالی
از برو بچ اصفهان هرکی هست من خدا رو یاد میکنم بیاد یه شب خونه ما بعد بیاد براتون بگه اوضاع چه جوره
شخصا به این نتیجه رسیدم تهران وضع ندا خوب نیست کلا تهران وضع ای دی اس الش خوب نیست ام اصفهان فعلا عالیه!!!
در ضمن اون دوست خوب من یه نگاه به تاریخ ریجیستر من بنداز برو پرو فایلم ببین جاهای دیگه چه پستهایی زدم بعد بیا این جوری تهمت بزن خدایی آدم فروشی کثیف ترین کار دنیاست و کسایی که از چیز های بد جلوه خوب نمایش میدن و خوب میگن هم کثیف ترین هستند
من به شخصه اگه مشتریهام از صبا ناراضی باشن یا خودم ببینم داره پاش لنگ میزنه دیگه به هیچ عنوان ازش خرید نمیکنم میرم یه ای اس پی دیگه اما تا زمانی که داره این جوری خدمات میده عمرا ولش کنم
بین 50-70 متغییر است ولی اکثرا روی 60 تا 65 باقی میماند ؛
مرکز سلمان
دیگه خیلی خوب باشه اون شب 800مگ بشه گرفت.
به نظرم باید ای دی اسال های اینجوری مثل صبا رو هم که شهر به شهرشون فرق می کنه توی تاپیک های مجزا بحث بشن تا این اختلاف نظر ها پیدا نشه
در ضمن در مورد اون دزدی 24 مگ هم که فرمودید بسیار جالب و ریز بین بود من خودم شخصا به این نکته توجه نکرده بودم چون هیچ یک از مشتری هام تا حالا اکانت اضافه نخریده بود اماممنون جای اعتراض داره و اونها به هیچ هنوان حق همچین کاری ندارن
من پنچ گیگ که خرید میکنم توی پنل میزنه 5248460 که تقسیم به پنج میشه 1049692
در مورد اون خدمت اضافه ای که فرمودید حتما زنگ بزنید تهران باهاشون حرف بزنید اعتراض کنید تا نماینشون رو مجبور کنن این رو حذف کنه چون تو اصفهان که اصلا همچیمن چیزی نیست به هیچ عنوان تعرفه ها تو خود سایت صبا هست
خدمت بعضی از ذوستان عرض کنم که اینترنت مخابرات تهران نامحدود هست و دوست من الان با 512 سرعتی بین 50 تا 60 دارد .
اعتراض وقتی کارساز است که طرف مقابل برای شما بعنوان مشتری ارزش و حقی قائل باشد. اگر اشتباه نکنم از سال 84-85 بود مشترک صبانت شدم و هیچ وقت پاسخگو نبودند. ( که بر سر موضوع 10 روز قطعی و ناتوانی متخصصان با سوادشون در حل مشکل ، سرویس رو جمع آوری زدم ولی بعد از چندماه خام شدم متاسفانه بخاطر 50ک شدن سرعت روزانه اشون ، اون موقع رایانه مصباح بود و چندی بعد صبانت بخاطر ناتوانی و بی سوادیشون با این شرکت فسخ قرار داد کرد، حالا شده نماینده آسیاتک )
نمونه:
درخواستی که در خصوص محدودیت سرعت و ساعت شبانه که کتبی ارسال کردم و مطمئنم مشترکان زیادی طی حداقل 1-2 سال اخیر تلفنی و مکتوب تماس گرفتند و بعد از گذشت چندسال همچنان هیچ !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا که سرویس از پارس آنلاین سفارش دادم اگر مناسب نباشه باز هم جامپ میزنم به یکی دیگه. ( عمرا برگردم صبانت )![]()
دوست گرامی اینها از من و شما بهتر می دانند ولی خوب دیگه![]()
Last edited by hosein_artist; 30-10-2011 at 22:21.
وضعیت پینگ هم که قربونش برم الان از یاهو پینگ گرفتم 700 هست![]()
البته من هیچ وقت بازی آن لاین نکردم که نیازی به ÷ینگ خو.ب داشته باشم
من فقط دانلود دارم و وب گردی
امروز که یکی از بد ترین روز های صبا تو اصفهان بود
وضعیت پینگ من
تهران
آنکارا ببین افتضاحه (حقیقت رو میگم)
اما این جا رو هم ببین ماله برج 9
تو تاپیک اسپید تست میتونی تست های من رو ببینید از صفحه 200 به بعد میزاشتم
البته دیگه ادامه ندادم چون داشت بد جوری عادتم میشد
من 128 5 گیگ 3 ماه دارم
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)