تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 827 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479519569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز
    بچه ها نظرتون راجع به هارد اكسترنال Transcend storejet [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چيه ا ترابايت و دوستان هم تعرف شو كردن و سه سال هم گارنتي داره
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من می خواهم تا 2 ماه اینده یه هارد پرتابل بگیرم
    قیمت هارد اکسترنال از 2 هفته پیش 50 - 60 تومن ارزون شده به نظر شما بخرم یا صبر کنم ارزونتر می شه؟
    Seagate backup plus 1T = 240 toman

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز
    بچه ها نظرتون راجع به هارد اكسترنال Transcend storejet [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چيه ا ترابايت و دوستان هم تعرف شو كردن و سه سال هم گارنتي داره
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    سلام .
    هارد خوبي هست ولي اگر ضد ضربه ميخواهيد شخصاً silicon power armor a80 رو ترجيح ميدم .

با سلام
    من می خواهم تا 2 ماه اینده یه هارد پرتابل بگیرم
    قیمت هارد اکسترنال از 2 هفته پیش 50 - 60 تومن ارزون شده به نظر شما بخرم یا صبر کنم ارزونتر می شه؟
    Seagate backup plus 1T = 240 toman
    هيچي معلوم نيست . ممكنه بيشتر هم بشه (قراره تحريمهاي جديد وضع بشه) .

4. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه brnudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایمز

پيش فرض

سلام دوست گرامی اقا اتا ( املای درست اسمتونو اگه مشه بگید)
    من با توجه به راهنمایی های شما امروز یه هاردی را خریدم مدل وسترن دیجیتال مای پاسپورت1ترا بایت(به قیمت260هزار تومان با گارانتی دوساله سازگار البته اینترنتی)
    یه چن سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
    1. میشه بگید فایل نصبی WD SES Driver Setup که داخل هارد وجود داردبرای چیه چون اولین بار که هارد رو به سیستم زدم این گزینه را با یک علامت ضبدر قرمز نشان داد
    2. شما جایی گفته بودید که یو اس بی هارد را به قسمت پشت کیس بزنیم ایا این الزامی است به چه دلیل؟
    3.من این هارد را برای ارشیو کردن فیلم و موسیقی گرفتم ایا این هارد را به صورت تک پارتیشن بگذارم بماند یا دو پارتیشنی (درایوی ) کنم و اطلاعات خصوصی و فیلم های خانوادگی را درون یه درایو و فیلم هارا درون درایو دیگر بریزم(چون یه جایی خونده بودم که امکان داره که فایل سیستم یه درایو خراب بشه و ممکنه اون یکی درایو درست بمونه بر اثر ویروس)و ایا لازمه قبل از استفاده از هارد اونو فرمت کنم.
    4. من با برنامه hd tune بررسی کردم خطایی نداشت پس هادم درسته؟ همچنین سرعت خواندن اطلاعان 31.1 بود البته کامپیوتر من یو اس بی 3 نیس بعدش که خواستم از سرعت نوشتن تست بگیرم اخطار داد و نگرفت مشکل چیه؟
    پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما دوست گرامی
    Last edited by brnudi; 04-12-2012 at 19:09.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست گرامی اقا اتا ( املای درست اسمتونو اگه مشه بگید)
    من با توجه به راهنمایی های شما امروز یه هاردی را خریدم مدل وسترن دیجیتال مای پاسپورت1ترا بایت(به قیمت260هزار تومان با گارانتی دوساله سازگار البته اینترنتی)
    یه چن سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
    1. میشه بگید فایل نصبی WD SES Driver Setup که داخل هارد وجود داردبرای چیه چون اولین بار که هارد رو به سیستم زدم این گزینه را با یک علامت ضبدر قرمز نشان داد
    2. شما جایی گفته بودید که یو اس بی هارد را به قسمت پشت کیس بزنیم ایا این الزامی است به چه دلیل؟
    3.من این هارد را برای ارشیو کردن فیلم و موسیقی گرفتم ایا این هارد را به صورت تک پارتیشن بگذارم بماند یا دو پارتیشنی (درایوی ) کنم و اطلاعات خصوصی و فیلم های خانوادگی را درون یه درایو و فیلم هارا درون درایو دیگر بریزم(چون یه جایی خونده بودم که امکان داره که فایل سیستم یه درایو خراب بشه و ممکنه اون یکی درایو درست بمونه بر اثر ویروس)و ایا لازمه قبل از استفاده از هارد اونو فرمت کنم.
    4. من با برنامه hd tune بررسی کردم خطایی نداشت پس هادم درسته؟ همچنین سرعت خواندن اطلاعان 31.1 بود البته کامپیوتر من یو اس بی 3 نیس بعدش که خواستم از سرعت نوشتن تست بگیرم اخطار داد و نگرفت مشکل چیه؟
    پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما دوست گرامی
    سلام (عطا درست هست) .
    1. با نصب برنامه موجود در پارتیشن هارد (WD Apps setup.exe) ، بطور اتوماتیک SES Driver هم نصب خواهد شد .
    2. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل کنید . با توجه به اینکه پورتهای usb جلوی کیس با استفاده از کابل به مادربرد متصل شده و ارتباط مستقیمی با آن ندارد ممکنه باعث افت ولتاژ بشه و در هاردهای پرتابل که منبع تغذیه جداگانه ای ندارند (مثل هاردهای آداپتوری) مشکلات متعددی ممکنه پیش بیاید . ضمناً دیده شده که این کابلها به درستی به مادربرد متصل نشده اند (جای دیتا و برق جابجا نصب شده) که باعث آسیب به هارد اکسترنال یا فلش مموری میشه .
    3. هارد از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده و در نتیجه نیازی نیست که مجدداً پارتیشن بندی و فرمتش کنید . همان تک پارتیشن کفایت میکنه و برای مرتب کردن داده ها فولدر بندی کنید . اگر از هارد به خوبی استفاده بشه مشکلی پیش نمیآید . موقع کار جابجا نکنید و ضربه نزنید .
    4. هارد شما درسته و مشکلی نداره . تست سرعت نوشتن با برنامه HDtune زمانی امکان پذیر هست که کل پارتیشنهای هارد حذف بشه که پیشنهاد میدم اینکار رو انجام ندید . در این حالت فقط میتونید تست خواندن بگیرید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 04-12-2012 at 20:52.

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت archi arch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه مدلی از هارد مای پسپورت وسترن 1 ترا را معرفی کنین که buffer size اون 32 یا 16 باشه.آخه من هر چی گشتم 8 هستن و میگن 8 نگیرین.مرسیییییی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه مدلی از هارد مای پسپورت وسترن 1 ترا را معرفی کنین که buffer size اون 32 یا 16 باشه.آخه من هر چی گشتم 8 هستن و میگن 8 نگیرین.مرسیییییی
    سلام .
    تمام هاردهای اکسترنال my passport دارای 8MB cache هستند . تقریباً بیشتر هاردهای اکسترنال پرتابل (نه فقط وسترن) 8MB cache دارند . معدود هاردهای اکسترنال پرتابل هستند که 16MB cache داشته باشند و به راحتی هم در بازار پیدا نمیشه .
    32MB cache در هاردهای اکسترنال پرتابل فکر نمیکنم وجود داشته باشه ولی در هاردهای اینترنال 2.5 اینچی (لپتاپی) وجود داره مثلاً هارد هایبرید Momentus XT که قطعاً برای هارد اکسترنال ساخته نخواهد شد .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو تو فـیـسـبـوکـ دیدم گفتم اینجا هم بذارم

11. 8 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    from Hell

پيش فرض

بچه ها الان قیمت هارد 2 ترابایت 2.5 اینچی ایران چنده؟ حدودا هم بگین بازم خوبه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها الان قیمت هارد 2 ترابایت 2.5 اینچی ایران چنده؟ حدودا هم بگین بازم خوبه
    550 هزارتومن ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •