با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز
بچه ها نظرتون راجع به هارد اكسترنال Transcend storejet [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چيه ا ترابايت و دوستان هم تعرف شو كردن و سه سال هم گارنتي داره
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز
بچه ها نظرتون راجع به هارد اكسترنال Transcend storejet [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چيه ا ترابايت و دوستان هم تعرف شو كردن و سه سال هم گارنتي داره
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با سلام
من می خواهم تا 2 ماه اینده یه هارد پرتابل بگیرم
قیمت هارد اکسترنال از 2 هفته پیش 50 - 60 تومن ارزون شده به نظر شما بخرم یا صبر کنم ارزونتر می شه؟
Seagate backup plus 1T = 240 toman
سلام .
هارد خوبي هست ولي اگر ضد ضربه ميخواهيد شخصاً silicon power armor a80 رو ترجيح ميدم .
هيچي معلوم نيست . ممكنه بيشتر هم بشه (قراره تحريمهاي جديد وضع بشه) .
سلام دوست گرامی اقا اتا ( املای درست اسمتونو اگه مشه بگید)
من با توجه به راهنمایی های شما امروز یه هاردی را خریدم مدل وسترن دیجیتال مای پاسپورت1ترا بایت(به قیمت260هزار تومان با گارانتی دوساله سازگار البته اینترنتی)
یه چن سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1. میشه بگید فایل نصبی WD SES Driver Setup که داخل هارد وجود داردبرای چیه چون اولین بار که هارد رو به سیستم زدم این گزینه را با یک علامت ضبدر قرمز نشان داد
2. شما جایی گفته بودید که یو اس بی هارد را به قسمت پشت کیس بزنیم ایا این الزامی است به چه دلیل؟
3.من این هارد را برای ارشیو کردن فیلم و موسیقی گرفتم ایا این هارد را به صورت تک پارتیشن بگذارم بماند یا دو پارتیشنی (درایوی ) کنم و اطلاعات خصوصی و فیلم های خانوادگی را درون یه درایو و فیلم هارا درون درایو دیگر بریزم(چون یه جایی خونده بودم که امکان داره که فایل سیستم یه درایو خراب بشه و ممکنه اون یکی درایو درست بمونه بر اثر ویروس)و ایا لازمه قبل از استفاده از هارد اونو فرمت کنم.
4. من با برنامه hd tune بررسی کردم خطایی نداشت پس هادم درسته؟ همچنین سرعت خواندن اطلاعان 31.1 بود البته کامپیوتر من یو اس بی 3 نیس بعدش که خواستم از سرعت نوشتن تست بگیرم اخطار داد و نگرفت مشکل چیه؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما دوست گرامی
Last edited by brnudi; 04-12-2012 at 19:09.
سلام (عطا درست هست) .
1. با نصب برنامه موجود در پارتیشن هارد (WD Apps setup.exe) ، بطور اتوماتیک SES Driver هم نصب خواهد شد .
2. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل کنید . با توجه به اینکه پورتهای usb جلوی کیس با استفاده از کابل به مادربرد متصل شده و ارتباط مستقیمی با آن ندارد ممکنه باعث افت ولتاژ بشه و در هاردهای پرتابل که منبع تغذیه جداگانه ای ندارند (مثل هاردهای آداپتوری) مشکلات متعددی ممکنه پیش بیاید . ضمناً دیده شده که این کابلها به درستی به مادربرد متصل نشده اند (جای دیتا و برق جابجا نصب شده) که باعث آسیب به هارد اکسترنال یا فلش مموری میشه .
3. هارد از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده و در نتیجه نیازی نیست که مجدداً پارتیشن بندی و فرمتش کنید . همان تک پارتیشن کفایت میکنه و برای مرتب کردن داده ها فولدر بندی کنید . اگر از هارد به خوبی استفاده بشه مشکلی پیش نمیآید . موقع کار جابجا نکنید و ضربه نزنید .
4. هارد شما درسته و مشکلی نداره . تست سرعت نوشتن با برنامه HDtune زمانی امکان پذیر هست که کل پارتیشنهای هارد حذف بشه که پیشنهاد میدم اینکار رو انجام ندید . در این حالت فقط میتونید تست خواندن بگیرید .
Last edited by ata.royalfalcon; 04-12-2012 at 20:52.
سلام دوستان
میشه مدلی از هارد مای پسپورت وسترن 1 ترا را معرفی کنین که buffer size اون 32 یا 16 باشه.آخه من هر چی گشتم 8 هستن و میگن 8 نگیرین.مرسیییییی
سلام .
تمام هاردهای اکسترنال my passport دارای 8MB cache هستند . تقریباً بیشتر هاردهای اکسترنال پرتابل (نه فقط وسترن) 8MB cache دارند . معدود هاردهای اکسترنال پرتابل هستند که 16MB cache داشته باشند و به راحتی هم در بازار پیدا نمیشه .
32MB cache در هاردهای اکسترنال پرتابل فکر نمیکنم وجود داشته باشه ولی در هاردهای اینترنال 2.5 اینچی (لپتاپی) وجود داره مثلاً هارد هایبرید Momentus XT که قطعاً برای هارد اکسترنال ساخته نخواهد شد .
اینو تو فـیـسـبـوکـ دیدم گفتم اینجا هم بذارم
بچه ها الان قیمت هارد 2 ترابایت 2.5 اینچی ایران چنده؟ حدودا هم بگین بازم خوبه
550 هزارتومن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)