حالا برا چی 7 گیگیش رو می خوای
1080 1.5 گیگی شو بگیر رلیز yify کیفیت بسیار عالی
حالا برا چی 7 گیگیش رو می خوای
1080 1.5 گیگی شو بگیر رلیز yify کیفیت بسیار عالی
Time Out سپوخت ما رو ...
کلا دارن ما را میسپوختندی!
خوب عزیز من هم ضرب و جمع بلد بودم کهاما مسئله اینه که: دوست من که 2 مگ محدود داره، سرعت دانلودش دقیقا برابر منه و در ساعت 411 تا میگیره در حالی که downstream اش 2112،(منم همینه) snr اش 30 و attenuation اش 27 ـه و تو کنترل پنلش نوشته 2M1U1M (مال من 1MU1M). حالا خواستم بونم که همه این طورن یا به ما شهرستانیا دارن کم فروشی میکنن که اگه این طوره پیگیر بشیم و اگه درست شد خودم هم 2 مگ بگیرم. 512 رو هم پرسیدم چون اگه فرقی بین 512 و 1مگ نیست مخصوصا تو ساعات رایگان که همون 512 بهتره.
یعنی شما با این سرعت دانلود میکنی و واقعا اندازه گزفتی ببینی حددود 600 مگ دانلود میکنه؟ اگه این طوره که خوش به حال شما و بد به حال ما شهرستانیا![]()
عزیزان یک نکته بسیار جالب که متوجه شدم اینه که کاهش سرعت دانلود و لود شامل صفحات سایت مخابرات و برخی سایت های دولتی نمیشه! شما به سایت مخابرات برید و یک فایل دانلود کنید ، میبینید که با سرعتی بسیار بالا دانلود میشه! شاید یک به یک!! مثلا لینک زیر رو دانلود کنید که فایل پی دی اف مخابراته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نشون میده که خودشون عمدا اقدام به فیلتر کردن سرعت در اینترت میکنن و هر سایتی که دلشون بخواد سرعت بالا بهش میدن!
این صحبت ها که بخاطر فلان و فلانه که سرعت پایینه همش الکیه!! هر وقت بخوان هرکاری میکنن و مشتری مداری براشون 1 پاپاسی هم ارزش نداره!!
سلام دوستان
کسانی که محدود 1 مگ یا 512 دارن سرعتشون ساعات رایگان چنده؟
البته غیر از این 2-3 روز که وضعیت خیلی افتضاحه
ممنون
=================
عجب سرعتی داره دانلود از سرورهای ایرانی!!!
سرورهای خارجی بین 0-3
سپوختن یعنی چی؟
نظرتون چیه حجم رو تمام کردم برم یه سرویس دیگه بردارم؟
1هفته گذشته و از 10گیگ 6گیگ مانده!
تو روز که نمیشه دانلود کرد...شب هم که همش قطعیه اعصاب آدم خورد میشه![]()
دوست عزیز از ساعت 1 تا 6 صبح رایگان هست
برای اطلاعات بیشتر به این لینک ها برو
سپوختن به معنای دهن سرویس شدن یا همون گائی...ن هست
هرجا بری همینه! حسابگرم که جدیدا گند زده!
اگه مصرفت بالاست برو یک به یک نامحدود 64 کیلو بگیر که حدود 23 هزار تومان پولش هست یا 128 که 43 هزار تومان میشه!![]()
من قبلا تو همین فروم همینو گفتم در جا پستمو حذف کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)