تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 946 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479519569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوست من

من قسمتی از حرفهای شما را قبول دارم آنتی ویروسهای مختلف از روشهای مختلف برای شناسایی بدافزارها استفاده می کنند ولی نکته ای که شما و سایر دوستان عزیز باید به آن توجه کنید این است موارد مثبت کاذب است یعنی نمونه هایی که بدافزار نیستند ولی یک آنتی ویروس آنها را به عنوان بدافزار شناسایی می کند.پس اگر می خواهید قضاوت شما در مورد مقایسه آنتی ویروسها در این تستها عادلانه باشد باید مطمئن باشید که همه نمونه ها واقعا بدافزار هستند.
    من در چند مورد که نمونه های ارسال شده توسط دوستان را چک کردم تعدادی از نمونه ها بدافزار نبودند یا از نرم افزارهای خاکستری بودند یعنی نرم افزارهایی که به خودی خود برای سیستم مشکل ساز نیستند ولی می توانند برای آسیب به سیستم دیگران مورد استفاده قرار گیرند که در اینگونه موارد بعضی آنتی ویروسها آنها را به عنوان بدافزار می شناسند ولی بقیه نه (البته خساب این موارد از بحث مثبت کاذب جدا است) در مورد 5 نمونه ای که دوست عزیز AMIR.KIK در پست قبلی گذاشته بودند 2 نمونه یعنی secnet-quickzip-sntb-download.exe و sn-ddd-easypdfreader.exe هر دو منجر به نصب تولبارهای مختلف منجمله تولبار Zugo بر روی ویندوز می شوند.
    از آنجایی که این تولبارها منجمله Zugo بدافزار حساب نمی شوند خیلی از آنتی ویروسها آنها را شناسایی نمی کنند.
    پس اگر مثلا آواست آنها را به عنوان ویروس شناسایی نکرده است نباید به عنوان ضعف آن در نظر گرفت.
    یه راه تشخیص درستی حرف شما اینه که این فایلهایی که آواست مثلا یا هر کدام به عنوان ویروس نشناختند و بقیه شناختند! رو به سایت مربوط به هر کدام ارسال کنید و نتیجه رو ببینید یا مثلا بعد از چند آپدیت دوباره چک کنید ببینید کار به کجا میرسه آیا نظر آنتی ویروس همون قبلیه یا نه

2. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

3 نمونه
    پسورد:1
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد سه نمونه جدید با قطعیت می توانم بگویم دو فایل setup.exe و winamp5551.exe بدافزار نیستند در مورد فایل سوم با توجه به رفتار مشکوک آن کمی نظر دادن مشکل است شما می توانید تمامی کارهایی را که این فایل روی سیستم انجام می دهد خودتان ببینید و قضاوت کنید

کد:
    Last edited by vtn54; 04-12-2011 at 22:58.

4. 5 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

یه راه تشخیص درستی حرف شما اینه که این فایلهایی که آواست مثلا یا هر کدام به عنوان ویروس نشناختند و بقیه شناختند! رو به سایت مربوط به هر کدام ارسال کنید و نتیجه رو ببینید یا مثلا بعد از چند آپدیت دوباره چک کنید ببینید کار به کجا میرسه آیا نظر آنتی ویروس همون قبلیه یا نه
    من هم حرف شما را قبول دارم ولی از آنجا که خیلی از دوستان قبلا نمونه ها را ارسال کرده اند اصولا باید تا به حال نتیجه مشخص می شد ولی محض اطمینان خاطر شما من شرح یکی از این دو فایل را که توسط شرکت مک آفی تهیه شده است را برایتان می گذارم (توجه داشته باشید که شرکت مک آفی از جمله شرکتهایی است که این دو نمونه را شناسایی می کند):

کد:

6. 3 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

3 نمونه
    پسورد:1
    کد:
    کومودو بعد اکسترکت دو تا رو شناخت
    اسکن هیچی
    setup.exe موند

8. 3 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

اقا دیروز داشتم این ویروسارو با سندباکس باز میکردم یهو یکیش از تو سندباکس دررفت پی سی ویروسی شد کلِ ایکن ها غیب شد! خلاصه مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم اخه ویروس رو نمیشناخت...
    نتیجه گیری: هیچ انتی ویروسی نمی تونه خوب باشه و 100% امنیت رو تضمین کنه! با این ویروسای خفنِ امروزی همه چیز رو دور میزنن
    انتی ویروس اوست بود.

با سپاس.
    اواست اصلا سند باکسش قابل اطمینان نیست. تقریبا سال قبل که اوائل نسخه جدیدش همراه سند باکس در اومده بنده چند تا ویروس رو باهاش اجرا کردم ویروسی شدم اا در مورد کسپر و کومود قضیه خییلی متفاوت تر هست

10. 4 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

کومودو بعد اکسترکت دو تا رو شناخت
    اسکن هیچی
    setup.exe موند
    نورتون هم همین نتیجه رو گرفت !

12. 7 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام بتمن جان

الان در کمودو ما تشخیص واقعی را از سوی آنتی ویروس شاهدیم. و بنابراین فالسها هم واقعی هستند و میشه موارد مثبت کاذب را به مدیران کمودو گزارش داد و اونها هم در آپدیتهای بعدی اصلاح میکنند.
    یه سوال: فالس Reputation Scan را میشه به نورتون گزارش داد؟ و اگر میشه آیا نورتون در آپدیتهای بعدی فالس را اصلاح میکنه؟ و همینطور در مورد Download Insight هم میشه فالسها را گزارش داد و اصلاح بشه؟ هر چند فکر کنم هر دو یک ماژول باشه.

14. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    گفتم تا دیر نشده این را هم بگویم که منظور از حرفهای من در پستهای قبلی زیر سوال بردن زحمات AMIR.KIK و سایر دوستان عزیزی که نمونه های جدید را برای تست می گذارند نیست چون در همه جا تست موارد مثبت کاذب جزئی از تست آنتی ویروسها است . قصد من کمک به نتیجه گیری سایر دوستان از نتایج به دست آمده در این تستها است.

16. 6 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام بتمن جان

الان در کمودو ما تشخیص واقعی را از سوی آنتی ویروس شاهدیم. و بنابراین فالسها هم واقعی هستند و میشه موارد مثبت کاذب را به مدیران کمودو گزارش داد و اونها هم در آپدیتهای بعدی اصلاح میکنند.
    یه سوال: فالس Reputation Scan را میشه به نورتون گزارش داد؟ و اگر میشه آیا نورتون در آپدیتهای بعدی فالس را اصلاح میکنه؟ و همینطور در مورد Download Insight هم میشه فالسها را گزارش داد و اصلاح بشه؟ هر چند فکر کنم هر دو یک ماژول باشه.
    سلام.
    فایلی که دانلود میشه ابتدا با Download Insight سر و کار داره و Reputation Scan رو هم شامل میشه!
    کلا فایلهایی که برچسب WS.Reputation میگیرن به عنوان Low Risk یا Medium Risk دسته بندی میشن.
    بنابراین ممکنه فایل واقعا سالم باشه و یک تشخیص اشتباه اتفاق افتاده باشه.
    مزیت نتایج اعتبار سنجی در تشخیص مخربهای Zero Day هستش.
    در نتیجه بروز اشتباه در تشخیص اجتناب ناپذیره.
    از طریق خود آنتی ویروس میشه نتایج رو برای Symantec Community Watch ارسال کرد که ساده تر و سریعتره.
    و قطعا به این موارد توجه میشه.فایلی که برای سیمانتک فرستاده میشه آنالیز میشه و میتونه برچسب اطمینان دریافت کنه.
    از این لینک هم برای گزارش اشتباهات میشه استفاده کرد و البته نتایج Download Insight را هم در بر میگیره:
    کد:
    گفتم تا دیر نشده . . .
    دیگه خیلی دیر شده vtn جان................ شوخی کردم

اینم 20 نمونه جدید

کد:
    یه سایت جدید هم پیدا کردم برای ارسال مخربها :

کد:
    نتیجه تست یکی از مخربها :
    کد:
    Last edited by *Batman*; 05-12-2011 at 08:57.

18. 5 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

اینم 20 نمونه جدید

کد:
    http://20uploads.com/files/1390/azar/11-15/P30Virus49.rar Password = bat
    اسکن شد !

20. 6 کاربر از ali_z051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •