تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 674 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479519569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

برنامه PRO-EVO EDITING STUDIO برای pes 2011 اومده یا نه ؟
    نه هنوز نیومده البته یه چند تا برنامه ادیتور اومده تو تاپیک ادیت پیس 11 هست.

2. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

آخش ... بلاخره منم بازی رو خریدم.
    دارم نصب میکنم
    واقعا پشیمونم چرا رفتم 3تومان پول فیفا دادم، البته از شانس من نسخه قلابی در اومده گیم پد توش کار نمیکنه !!
    امیدوارم با این PES2011 یه دلی از عزا در بیارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها من یک آپدیت یمخوام که فقط جایه بازیکن ها و نقل انتقالات جدید اضافه بشه و حجمش هم کم باشه
    لطفا نحوه ی استفادش رو هم بگین
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بازی کردم
    واقعا خیلی حال میده ...
    خیلی گیم پلی روون و قشنگی داره ... محشره.
    راستی قضیه این پاس دادن چیه که اینقدر بهش گیر میدن ؟
    من که هر چی پاس میدم مث آدم پاس میده
    من موندم چرا اینقدر از فیفا تعریف میکنن و هر جا نقد و بررسی میخونی میگن فیفا11 از این بهتره ... ولی من که دو تاشو بازی کردم ... واقعا منوی این بازی به کل اون فیفا می ارزه

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

بچه ها من یک آپدیت یمخوام که فقط جایه بازیکن ها و نقل انتقالات جدید اضافه بشه و حجمش هم کم باشه
    لطفا نحوه ی استفادش رو هم بگین
    ممنون
    این dlc رو بگیر و داخل پوشه img در محل نصب بازی قرار بده تمام نقلوانتقالات درست میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه ها من پچ 0.4 رو دانلود كردم و نصب كردم اما الان ديگه ساكرم اجرا نميشه و ارور زير رو ميده:
    the file is either damaged or was not installed correctly please unis...
    دات نت فريم ورك 4 رو هم نصب كردم اجرا نشد
    از روي بك آپ فايل اجراييش هم خواستم اجراش كنم باز همين ارور رو داد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازی کردم
    واقعا خیلی حال میده ...
    خیلی گیم پلی روون و قشنگی داره ... محشره.
    راستی قضیه این پاس دادن چیه که اینقدر بهش گیر میدن ؟
    من که هر چی پاس میدم مث آدم پاس میده
    من موندم چرا اینقدر از فیفا تعریف میکنن و هر جا نقد و بررسی میخونی میگن فیفا11 از این بهتره ... ولی من که دو تاشو بازی کردم ... واقعا منوی این بازی به کل اون فیفا می ارزه
    البته تا زمانی که محل سکونتت پشت کامپیوتر باشه این عقاید زیاد تعجب برانگیز نیست یه سر به فیفا 11 بزن ببین منوی بازی اهمیت داره یا گرافیک و گیم پلیش... البته کلا سلیقه ای هست ولی من هرچی می خوام خودم رو متقاعد کنم که PES به لحاظ گرافیک و نور پردازی و گیم پلی نسبت به فیفا 11 برتری داره نمی تونم... جالبه من نسخه کنسولی بازی رو هم گرفتم واقعا 100 رحمت به نسخه PC نسخه کنسولیش آدم رو یاد PES 4 میندازه نمی دونم چرا گرافیکش پایین بود اینقدر... عجیب بود... اومده استایل ها رو بهتر کنه بازیکنان بدنشون مثل آرنولد شده بخصوص بازو هاشون... زیاد رو به جلو عمل نمی کنه متاسفانه بیشتر داره هرساله گزینه های مختلفی رو امتحان می کنه منتظر فیدبک میشه من گفتم PES زمانی از این بحران در میاد که یه یه سالی مرخصی بگیره و نسخه جدید نسازه و نسخه قبلی رو فقط آپدیت بده اونم توسط یه گروه کوچیک و روی ساخت نسخه جدیدش بیش از یک سال صرف کنه PES نیاز به فراغت خاطر داره که توی نسل جدید باهاش درگیری پیدا کرده... واسه همین پر انتقاد ظاهر میشه هر ساله البته باز هم میگم در حالت کلی امسال شاهد یکی از بهترین PES ها هستیم ولی هنوز کمتراز زمان حال حاضر داره عمل می کنه چون سنگ محک دست فیفاست فعلا. خدا کنه بهبود پیدا کنه این شرایط PES من به شخصه انتظار بالاتری داشتم و من رو قانع نکرد این نسخه... البته دلبری که امسال فیفا 11 ازم کرد مزید بر علت شد که نتونم رابطه جالبی با PES برقرار کنم

10. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

البته تا زمانی که محل سکونتت پشت کامپیوتر باشه این عقاید زیاد تعجب برانگیز نیست یه سر به فیفا 11 بزن ببین منوی بازی اهمیت داره یا گرافیک و گیم پلیش... البته کلا سلیقه ای هست ولی من هرچی می خوام خودم رو متقاعد کنم که PES به لحاظ گرافیک و نور پردازی و گیم پلی نسبت به فیفا 11 برتری داره نمی تونم... جالبه من نسخه کنسولی بازی رو هم گرفتم واقعا 100 رحمت به نسخه PC نسخه کنسولیش آدم رو یاد PES 4 میندازه نمی دونم چرا گرافیکش پایین بود اینقدر... عجیب بود... اومده استایل ها رو بهتر کنه بازیکنان بدنشون مثل آرنولد شده بخصوص بازو هاشون... زیاد رو به جلو عمل نمی کنه متاسفانه بیشتر داره هرساله گزینه های مختلفی رو امتحان می کنه منتظر فیدبک میشه من گفتم PES زمانی از این بحران در میاد که یه یه سالی مرخصی بگیره و نسخه جدید نسازه و نسخه قبلی رو فقط آپدیت بده اونم توسط یه گروه کوچیک و روی ساخت نسخه جدیدش بیش از یک سال صرف کنه PES نیاز به فراغت خاطر داره که توی نسل جدید باهاش درگیری پیدا کرده... واسه همین پر انتقاد ظاهر میشه هر ساله البته باز هم میگم در حالت کلی امسال شاهد یکی از بهترین PES ها هستیم ولی هنوز کمتراز زمان حال حاضر داره عمل می کنه چون سنگ محک دست فیفاست فعلا. خدا کنه بهبود پیدا کنه این شرایط PES من به شخصه انتظار بالاتری داشتم و من رو قانع نکرد این نسخه... البته دلبری که امسال فیفا 11 ازم کرد مزید بر علت شد که نتونم رابطه جالبی با PES برقرار کنم
    محل سکونتم پشت کامپیوتر باشه بهتر از اینه که به بقیه توهین کنم
    میتونستی حرفتو بدون توهین بزنی ...
    درسته به قول خودت سلیقه ایه ... من هم FIFA11 رو بازی کردم و هم PES2011 که بین اینا PES2011 رو ترجیح میدم !
    البته از گیم پلی FIFA11 واقعا خوشم اومد ولی گرافیکش نسبت به PES2011 اینجور که معلومه ضعیف تره.
    نمیدونم چرا توش با جوی استیک نمیشه بازی کرد به خاطر همین خورد تو ذوقم ... البته به خاطر فیفا نیست، نسخه ای که من نصب کردم مشکل داره !

12. 4 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

منم چندین سال بود که فیفا بازی نمی کردم تا south africa رو بازی کردم خوشم اومد.البته باز Pes رو ترجیح می دادم.چون از گیم پلیش بیشتر خوشم میومد.ولی الان باید اعتراف کنم همون فیفا از pes2011 بهتر بود!.از fifa 2011 خیلی تعریف شنیدم.ولی بازی نکردم.می گن پاسش 8 جهته شده.البته خدا کنه مثل گند نزده باشن.البته بعید می دونم.چون pes 2011 سیصدو شصت درجه ست پاسش که درصد اشتباه بیشتر از درسته!به هر حال کلا تو دنیا از pes2011 خیلی انتقاد شد که انصافا به حق هم بوده.تو فروش هم نگاه کنید چند روز پیش تو فروش fifa دوم بود و pes دهم یازدهم!که نشون دهنده افتضاح این کمپانیه.من که شخصا خیلی ضد حال خوردم.بدترین چیزش اینه که آدم اصلا حال نمی کنه از بازی و از برد و باختش.البته ممکنه بعضیها هم خوششون بیاد

14. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

از نطر من فیفا از از همه لحاظ جز گیم پلی از PES کمتره توی 2011 . ولی PES توی همه چی به جز گیم پلی از فیفا بهتره البته توی این نسخه .
    هر چند همون فیفا امروز حالم رو به زد دیگه که سراغش نرم . گیم پلیش علاوه بر نکات خوبی که داره چند باگ اساسی داره که نمیتونم تحملش کنم .

16. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •